Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hadı yaa ben hıc dıkkat etmemısım bak burcunun duvagı yok sanıyodum
lahana ısımı bıraktı acaba??

Son düzenleme:
burcu

senin düğününde saçın yandan topuzdu dimi duvağı nasıl taktılar topuzun üstündemi yoksa alt kısımlaramı tutduruyorlar

canım bak bu linkte en sonda ki resimde görünüyor kuzucum:1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/album...otolar305-huzurlar305n305zda.html#post8276943

burcunun duvagı yoktu dıye hatırlıyom ben

fotolarda yok ama mekana girmeden evvel kuaförün gösterdiği şekilde taktı teyzemler. ilk danstan sonrada çıkarttı kızlar...

yalnız resimler bitmeden 3kişi araya yorum yapmış dremcim bitti sanma o 3 yorumdan sonra yine foto var en sondaki dans ederken görünüyor bak duvak. alttan takılmıştı

ne guzel 2 .yida nisanlisin

evet cnm çok şükür:Saruboceq:
az önce nişanlım aradı,unutmamış 2.yılımızı:asigim:
bikaçgündür öyle yoğunlarki,sesi yorgunluktan zor çıkıyo
kesin unutur diyordum boshayallersmile
saat 8de işe başlıyorum sanmış yine ve 8buçuğa doğru aramış sabah opuyorumnanaktan
ancak kutluyorum dedi Şeniz

alala yaaa cıdden nazar oldum sankı
yada arkanda omuzlardan gelen tuller varya onlardan kacırmısım ben
kıss bıkere daha bakınca cok cıcı resımelr beee
cok yasıyosunuz masallah serhatlada

işte nısanya senın sırrında bu
sen sevdıgıne anlayıslı davranıyosun
yorgundu unutabılırdı falan dıyosun ben olsam....
nıce nıce 2 yıllara ins.

:kedi:daha varya eklemediğim dünyaaa kadar foto vardırr kesinn:1rolleyes:

burcu yaa kolay oldumu duvağa takmak bende duvağımı daha sonradan takdırmak istiyorumda takabilirler heralde dimi

allah bol 2 li yıllar nasip etisn canım

burcu yaa kolay oldumu duvağa takmak bende duvağımı daha sonradan takdırmak istiyorumda takabilirler heralde dimi

bende bu konuda tereddütlüydüm canım ama kuaför gösterdi teyzem çokkk kolay taktı yahu. ben bile şaştım. çok çok basit. zaten ilk dansdan sonra yemek yerkende geldi çıkardı rahat oynıyım millert basmasın diye...

anladım peki sen topuzunu katologdan filan mı buldun yoksa tamamen kuaföremi bıraktın kendini cok değişik bir topuz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…