kolara dııl enıstenın sana bakısına dıkkat lütfen
burcuuu
sevgi inşallah sana aşkı inandırabilmek için uğraşan adam bu uğraşının meyve verdiğini görür ve geri döner.aşk ,aşık olmak çok güzel.aşkımı daha çok özledim şimdi.:gitme:
burcuuu
sevgi inşallah sana aşkı inandırabilmek için uğraşan adam bu uğraşının meyve verdiğini görür ve geri döner.aşk ,aşık olmak çok güzel.aşkımı daha çok özledim şimdi.:gitme:
bende özledim :gitme:
süperizz sen birde devamını duyy aynen iletiyorum ama bazı yerleri mecbur sansürlüyorumfibula :gitme:
bu yazdıkalrın varua cok duygulandırdı benı yaaa
cok tesekkur ederımmmm senıde Rabbım tez vakıtte kocısıne kavustursun ıns:Saruboceq::Saruboceq:
burcu cıdden hayatımla askınız karsısında saygıyla egılıyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok ağlamadım kuzucumm ben ertesi gün balayına gidicez artık ordanda marmarise geçicez o zaman son defa yemeğe geldik bize. ve evden çıkarkenn katıla katılaa bir ağlamışımmm havaalanına kadar serhat sakinleştiremedi vee dudağımda müthişş bir uçuk attı hemen o saniye. hatta onunda fotosunu koyabilirimburcu pes pes dıyorum kıs o durumda bıle ne guzle bakmsısınzı bırbırınıze
anaaa sanadamı bagladılar kırmzıı kusak
bıde sen agladınmı cıkarken?
burcuuuuu fotolar harikaaaaa niye şimdiye kadar sakladın sen bunları yaaaaa
süpppperlerrr hepsideeeeee
saraydan gelin çıkarmsı gibi olmuş ayol
en son sabah 8 te konustum hala aramadı benı
burcu bu ne güzellik yahu
fotolara baktıkça yüzüm gülüo vallahi ne kadar güzel pozitif enerji verionuz
Allah bozmasın mutluluğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?