Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Haaa, hangi bölümdü cnm?
Allah kolaylik versin. Vallah bende tezimin son ayinda bitsin artik, not önemli degil diyordum icimden :)

teknik bölümünde mi yazacaksin, yoksa isletme bölümünde mi cnm?

Tezler her zaman keyifili baslar, sonra uzar da uzar. Elini cabuk tut, uzadikca dahada sikilacaksin cünkü.
Inan tecrübe konusuyo :) Bende iki tane yazdim

teknik bölümünde mi yazacaksin, yoksa isletme bölümünde mi cnm?

Tezler her zaman keyifili baslar, sonra uzar da uzar. Elini cabuk tut, uzadikca dahada sikilacaksin cünkü.
Inan tecrübe konusuyo :) Bende iki tane yazdim

teknik cnm...
ben bu ay sonunda teslim etmek zorundayım 2 yıldır uzatıyorum...
ama bitmek üzere :lepi:

bukitoo bende her elime aldığımda senin smiley var yaa cümlenin sonunda yukarda

onun gibii dümdüz bodoslama sayıyodumm

ne sıkıntıl ne emek isteyen bir iştir her aşamasıı eziyet resmenn

lisans tezimi bir arkadasla beraber almıştık. Aynı evde kalıp yaptık çok ta eğlenmiştik. Ama bu öyle olmadı :umursamaz:

hehe teknik? ay ne güzel. Hangi teknik bölüm? Bende elektrik bölümündeyim yaa? Ondan.
Bende cok sey sordum haaa bilmiyorumkismile

juli ben sorunu yanlış anlamışım cnmtezi soruyosun sandım sen bölümü sormussun...

end mühendisliği hem teknik hem işletme hem yönetim yani karman çorman bişey zaten bize mühendislik fakültesinde çorbacı diyolardı kaydirigubbakcemile3

Mhm bende öyle biliyom,bazilari ama makineden ders alir, bazilari elektrikten filan, tez konusununda teknik alani genis o yüzden

Anlatabildim mi :uhm:
Karman corban oldu haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…