Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinay neden öyle birşey yazma ihtiyacı hissettin???
Arkadaşlar sinayla uzaktan yakından ilgim yok... Burada tanıdım onuda.... Kimseyede laf sokmuş deilim... Hoşlanmadığım yapmacık hissettiğim biri var dedim sadece.... Size daha önceki nikimi söyledim..Başkası yerinede giriyor deilim...

adacım bu açıkmalayı yaptım çünkü
cisille birbirimizi hiç sevmeyiz ee haliyle
burnu kanasa benden bilio
şimdi sende öyle yazınca üstüne alınmış olcak ki
dokundurmalı konuştu
bende hiç sevmem bu tarz muhabbeti burda biriyle bi sıkıntım varsa gider yüzüne söylerim burda herkes tanır beni

Anladım Sinay... Zaten benimde kimden hoşlanmadığım anlaşıldı.... Aynı kişi.... Bunun seninle ilgisi yok .... Belki lafı bana söylemiştir.... çokta umrumda deil açıkçası...

pıtırr nasıl yaptın facete takvim ya tarif etsene bende yapayım

benimki nasıldıki dur bakem :)

güzelmiş pıtır güle güle kullanalım :)))))
evet canım güle güle kullanalım

kız takvimdekilerin ikiside kız...
esmaya lezolar gibi takvim yapmışsın...
sulfat onu diyor...

:roflol:
hadi bee ona dikkat etmemişim bakem

pıtırr nasıl yaptın facete takvim ya tarif etsene bende yapayım

canım daisypath te bi ufak bi büyük yapıon ya takvim ufak olanı yap orda tarif edio zaten facebook yazıo

esma zaman ne çabuk geçti... yarın bir senelik evli mi olacaksın sen şimdi? üffff bende hala tık yok :umursamaz:

ada hoşgldinnnnn

emma hoşgeldinnn... yatak örtün müthiş bu arada...:lepi: rengi de çok hoşş...

Kimsenin beni sevip sevmesi umrumda bile değil
kimse kimseyi sevmek zorundada değill
zemuszemus

Esmaaa .... Sortie gelmişti... Yakalayınca resim çektim... Tanıdık çalışıyorda orada... Albümede yorum yazamıyorumm... 100msj lazımmm

sınay uamrım yanlıs anlamzsında senın boyle
bı cıklama yapmana gerek yokkı
nıye yaptın anlamadım senı zaten burda herkez bılıo eh bılmıyenlere bıldırmene gerek yokkı
önemseme gec
bıde eger kızmazsan bendende kotu bı elektırıkmı alıyosun?

:roflol::roflol::roflol:

Tam da demek istediğim buydu. Bir de gururla kim yaptı diyo

senin yazdığın cümlenin sonunu okumadıki güzel kelimesinde bitirdi ve tşk etti pıtırcık , fark etmemiş demek ne yapsın aşıııık olur öle şeyler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…