Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada nihal özür dileyerek çüüüş diyorum 2005 mi 5 sene olmuş arabada var diyosun delirdinmi kızım ne diye kullanmıyosun şaşkın ördek seni

AçAMAMKI yer yok işte masa cama sıfır
bide 1.kat yani 1 kar cıkyıon o yuzden
kociş korkuyor hırkız mırkız gırere ALLAH korusun
acık bırakamam yani

bu arada nihal özür dileyerek çüüüş diyorum 2005 mi 5 sene olmuş arabada var diyosun delirdinmi kızım ne diye kullanmıyosun şaşkın ördek seni

ya ıst trafıgııı benııı
korkutuoo
hatta ben ehlıyetımı ıslatmak ıcın esmaları kuzenlerımı yanı yemege cagırdım
farukta ordan kısmetım ıstee:asigim::asigim:

iyi ki ıslatmısım bak
araba kullanamıyorum ama
bu sayede askıtomla tanıstımmm:asigim:

ay biz az önce bişi yaaptık defneyle
biri geldi parfüm satıo
iki tene lacoste aldık 15 liradan
sora güldük kendi kendimize naptık die:)
hahahahaha salaklık anımıza geldi

geceleride mi aklına gelmio len evli olduğun ahahhaha

kocam yanımdayken gece gündüz fark etmiyo mecbur aklımda oluyoda , böle işe geldiğimde unutuyorum yaaa , dışardayken , hatta balayından dönerken aşkım beni geçerken eve bırakcan dimi dedim kaydirigubbakcemile3 heee bırakmazmıyım diyo benimkide

zaten her akşam sen bu gece yinemi benle kalcan , artık evede gitmiyosun baban almıcak seni eve diyo

Araba kullanmaktan güzel birşey varmı yaaaa..... 1999 yılından beri bir fiil kullanıyorummm ve ençok sevdiğim şeyyy........ Gerçi kocişle biryere gidince hep o kullanıyorr.....

iyi bari bi işe yaramışta kocacığını bulmuşsun , tamam çüşümü geri aldım kaydirigubbakcemile3

nıhal bı alıssan hayatta bırakamazsın dıreksıyonu okadar super bısı
2005temı aldın kıs sen kac yasındasın
bende hıc ıstemeyerek baslamsıtım babmın zorunla acayıp korkuyodunm
ama sımdı cok sevıyorum arabamı moralımın en bozuk oldugu anlarda kullanmayı ozellıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…