hatırlayımbişey olmaz halam gilvardıayyy akşamıda hatırlarsın artık esma
bütün geceni mahvetme kıs ahahhaha
gectıgımız cmt.sımı esmacım
nefesim allah kavustursun canim
ay şimdi öğlen yemeğimide yedim. cumartesi günü Ömerle tanışmamı yazayım.
Şimdi bu bizi gelirken görmüş. hemen çay kaptı geldi. çok utangaç hiç yüzüme bakmıyor. :)
sonra serhat gitti işte çalışmaya bende onun ofisinde oturuyorum. ha bire çay getiriyor:))) ay benimde çayla aram yok şiştim patlıycam çişim geldi wc yi bilmiyorum. Neyse serhat geldi götürdü beni kapıda bekledi. pisuarlı erkek tuvaletine girdim hahahah allahtan normalda vardı:))) sonra çıkınca Ömere takılıyor İnsan içecekmisin diye sorar danaa sen karımı patlatmak mı istiyorsun diyor. :))) Ömer biliyor şaka yaptığını gülecek gülemiyorr:)))))))) neyse tekrar geçtik ofise bu gene çay getirdi onu da içtim. dedimki ömer başka getirme teşekkür ederim. ald boşu gitti. öğlene doğru benim poğaça böreği çıkarttık yiycez Ömerinkinide hazırladım gelince verecek serhat. meyve suyu söyledi getirince , Ömer sen biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi serhat bu güldü. Hiç yorma beni bak dedi. Ömerde koooo kooo muuu tanıımmm ben birazdan yemeğe gidiceeemm. ama nasıl bunu söyleyene kadar morardıı. yawrum benim yaa. Bende dedimki Ömer almazsan çok kırılırım ben sanada getirdim dedim hemen aldıı gitti.. aradan yarım saat geçti bu geldi serhat yok gene elinde tabilot. tabülotu bıraktı selam durdu (burası çok komiktri sanki ben komutanım hahahah) sonraa işte bunu ben er yemekhanesinden size getirdim dedi bıraktı hemen kaçtıbana yemek getirmiş inanabiliyormusunuz kızlar yaaaa... sonra gidiyor geliyor soruyor bişiy istermisiniz komutanım. dayanamadım sonunda Ömer dedim ben komutan değilim. tamamm haanınnıımmm effennndiiii dedi. yok dedim sen abla de sadece. ollllmazzzzz serrrhattt asssuuubaayımmm öllldürrr benii :)))))))))))) hahahaha sonra yengede karar kıldıkk DDDDDDDDDDD
hılal yaksımıs canım
ama bı garıp geldı ben acıkken hıc oyle sohbete gıderken evde kapanıp gıtmezdım orda bısı orterdım
ne bılım utanırdım yolda
afferım sana
bıde esmanın ılk kapandıgında rukus olabılecegıne ınanamıyorum
heh aklıma geldı
PASHMINA
ucuz bısey arıyosan tekzende falan oluyo gecen sene bı arkadasım ordan cok uyguna
herbıseyını almıstı
hee bıde annemınde oyle mozeık ama onunkı mat valla ne yalan soylıyım bız pek sevemedık
mımarla calsııyoduk ozaman onun zevkıysı ama bız ılk fırsatta kırdırıp matları cıkarcaz
bunuda goz onunde bulundur
anneme gıdersem bende cekerım
aaa kk benim mobilyaları aldığım yerin reklemını veriyor
kızlar daha öncede sormuştum da pek cvp alamadım.epilasyon aletinde öneriniz var mı?hangisi iyi oluyo?
sinay acaba birileride bizim için diyomudur...
aynen şöyle..
ay geçen gün cam kase modeli ararken bi siteye düştüm..
Koptum ya...sürekli kociş diye bişeyden bahsediyolar anlamadım o ne...
manasız bir şekilde hepsi nohut hastası neyini seviyolar anlamadım tamam güzel bir yemek ama her akşamda yenmez ki?
Kurşun asker tutucudan bahsettiler ne demek? askerin tuttuğu kurşun olması gerekmezmi anlamadım ben...
Ayy bide biri çok afedersiniz don almış onu koymuş...
Birisi temizlik yapmış onu anlatır birisi tavus kuşu resmi koymuş...ben anlamadım uzaylımı bunlar? kaydirigubbakcemile3
Kizlar balayi icin ne kadar ödediniz????
aaaa süpermis nerde kaldiniz????
ben hersey dahil istemiyorum, yarim pansiyon yeterli bize, sabah kahvaltisi ve aksam yemegi acik büfe oluyor.... ama ucuz ve istedigim gibi bi hotel bulamadik daha. biz öyle cok turist olan yerlere gitmek istemiyoruz,,,, daha cok ayvalik tarafini istiyoruz, ya da izmirin ufak sirin bi beldeside olabilir. otel denize sifir olcak ama bulamadik iste
3 gün yetti mi esma?
1300 iyi yine ben ayvalikta bi otel sordum 2880 dediler sanki bodrum ya da antalyada sordum yaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nefesim allah kavustursun canim
çok şekermiş ömer yaa
böyle saf insanlara ihtiyacımız varr
bıktık etrafımızda kibirli gururlu insanlardan yaa
valla foto çekersen memnun olurum canım benim
[QUOTE=fibula;12627552]kocam öle.burcunun eşide öyle.tanıştığım tüm askerler normal hayatta çok şakacı,sevimli insanlardı.bekar kızlar haydi askeriye ye .:dance:
ama benim dediğim askerler harbiyeli diiller.sonradan askeriye ye geçenler daha toleranslıymış.uzun yıllar askeri okulda okuyanları bilemicem.
aime sen kafa dinlemelik yer istiyor balıkesi/ayvalık/sarımsaklı turist var ama cok fazla sayılmaz, izmirin / dikili balıkesir ören akçay atınkum buralara bak istersen buraları cok beğeniyorum ben sakin oluyor
valla benim babam pek bi suratsız
askeriyenin verdiği birşey olsa gerek
evde de disiplini sürer
anam senhangi ara dere aldınn düğündaşım
en iyisi ağda yaaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
1400 ödiycezz
işte otelimiz ahahhaha
resepsiyonumuz bilem vardı
burası restoranımız ama sadece sabah kahvaltısı vardı açık büfe ahahahha
buda dışı en üstteki camlı bölme restoran oluo
1400 ödiycezz
aime
yetti perşembe sabayı erkenden arabayla yola çıktık
geze geze oraya buraya paza sabahı yola cıktık donmek ıcın
işte otelimiz ahahhaha
iyi akşamlar cümleten
aime sen kafa dinlemelik yer istiyor balıkesi/ayvalık/sarımsaklı turist var ama cok fazla sayılmaz, izmirin / dikili balıkesir ören akçay atınkum buralara bak istersen buraları cok beğeniyorum ben sakin oluyor
pashmınacım anneme gıdersem soz cekıcem foto
sen oyle deyınce aklıma geldı yazlıkta bı komsumuz vardı
pasa dıyolardı askerıyedenmıs havakuvvetlerı kulakları pek duymuyodu adamı ben hıc sortla gormedım
sabahın korunde kalkar balkona oturu gazetesını okur kahvesını ıcerdı
ama herzamn krem rengı kumas pantolonu kısa kollu beyaz gomlegı lurdu
cok sert bıadamdı ama cok cok kulturluydu
bıgun sahılde otururken oda geldı sonra ben eve gıderken bana eslık ettı ve yolda hep konustu ozamn yenı kapanmıstım neden kapandıgım uzerıne konusmustuk espırı yapınca bıle gulumserken bıle cıddıydı ve hep dımdık yururdu ve gercekten cok kulturluydu kullakları cınlasın
:roflol::roflol::roflol::roflol:ahahahhahahhahha
ahahhahahhaha
ayyy ölceemmmm :roflol::roflol:
burcu o evlerde nohut yiyemeyiz ki ses mes her bişey duyulur bide
ev sallanır bütün millet anlar iöerde ne olduğunu töbe töbeee
:sm_cool:evett inşallahhhhhhhhhhhhhhhayatım ahhahahahhahahah
sende iyi gezmişin haaa
akçay ve bodrum hariç bende gittim
hatta bu yaz bodruma götürmeyi düşünüo koci
hatta dönerkende burciye uğrayacaz
kesinlikle katılıyorum yüreği kirlenmemiş insanlara ihtiyacım var a.sçok şekermiş ömer yaa
böyle saf insanlara ihtiyacımız varr
bıktık etrafımızda kibirli gururlu insanlardan yaa
hayatım gittiiiiiiiiihayatrımm mutfak karosu diomm
ne kadar tuttu ne marka aldınnn canım
acele cevap kestane kebapp
işte otelimiz ahahhaha
ben bütün sahil şeridini gezdim zaten çeşme akçay bodrum marmaris akyaka kaş alanya antalya kalkan kemer fethiye ölüdeniz vs.
hep Cisil mi hava atcak biraz da ben atam hahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?