sağol balımesma çiçeğin çok güz<elmiş....
aa sende bişey demiştin sankibizim değil kız sevginin oylatı kaydirigubbakcemile3
ooo hadi bismillah yemek yapmaya başladın gözün aydın , takışma haricinde güzel bi akşam geçirmişsiniz belli , daha nice güzel akşamlarınız olsun inş.
yok kız oyuzden demedım yazanlar olduda ozeldenesma ben sana sorcaktım aslında ama laf karıştı unuttum yaa
çiçeğin güzelmiş
kıslar merhaba,
esmy oylat la ilgili resim eklemişsin ya altdaki linklerde (senin pc gözüken) avratlar kulubü diye bi link vardı delikafadulden o ne kız
burcu rüya görmüş arsima ile ilgili oek okuyamadım geçmişi üstün körü geldim arsima hasta değilsin dimi kuzu
bende evdeyim :))
bikah işlemleri başladım bugün nişanlımdan ayrı (ayrı şehirlerde olmanın kötü yanı) sağlık ocağına gidip tahlil yapıalcak 1,5 da saati bekliyorum ııyy kan aldırmakdan nefret ediyorum
ulen şeytan dio bunları 1 hafta benim yerime çalıştır akşam 7 de eve gidip
yemek yapsınlar hafta sonu tatillerinde temizlik
yazın 1 hafta yıllık izin kullansınlar bak bidaha çalışcam der miisin
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Kız deli ben zaten çalışıyordum bu dediklerinin yemek yapma hariç diğerlerini yaşadım zaten. Tek bi gün tatilim vardı bazen o bile olmuyordu ve gece 12 de geldiğimi de biliyorum ohaoldumsmile
Ama yine de çalışmak çalışmak diyorum :dilcikar:
coks agol cnmSelam kızlar
Esmy çiçek çok güzelmiş
evet hehe param yok ev aldık alama hediye sonra alırırm ihtiyacı olan şeyisınay hanım ben senın evının herbısıetıne bayılıyom
aynanın ordakı annenın aldıgı kelebeklere
mutfak masandakı o dantel şömene
ve tum evının perdelerıne
esmacım cok buyuk jest yapmıs koçişin sen ne yaptın bısı aldınmı yoksa pudınglemı kandırdın
Kız deli ben zaten çalışıyordum bu dediklerinin yemek yapma hariç diğerlerini yaşadım zaten. Tek bi gün tatilim vardı bazen o bile olmuyordu ve gece 12 de geldiğimi de biliyorum ohaoldumsmile
Ama yine de çalışmak çalışmak diyorum :dilcikar:
burcu rüya görmüş arsima ile ilgili oek okuyamadım geçmişi üstün körü geldim arsima hasta değilsin dimi kuzu
sınay hanım ben senın evının herbısıetıne bayılıyom
aynanın ordakı annenın aldıgı kelebeklere
mutfak masandakı o dantel şömene
ve tum evının perdelerıne
esmacım cok buyuk jest yapmıs koçişin sen ne yaptın bısı aldınmı yoksa pudınglemı kandırdın
hayırdır canım ne olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?