anlatma sinay çatlasın hahahahahahhahahahaha
bugün bitsin artık....
günaydın kızlar
duru Allah selamet versin canım kendine iyi bak hadi bayyy
teşekkürler canım
al sana fıkra :roflol:
Sultan en güvendiği adamını Arabistan a hünkar göndermiş.
Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş:
- Adın?
- Aptülmecit
- Baba adın?
- Aptülleziz
- Evli misin?
- 5 tane karım var!
- Kaç çocuğun var?
- İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane.
Kadı kararını vermiş ve söylemiş: - Aptülleziz oğlu,Abdülmecitin,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!
:roflol: :roflol: :roflol:
Temel'in 8 tane çocuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, geri zekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1
-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış . Ne yapsak ne etsek diye Fadime " Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş." Ölçüyü falan almış 1
-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9
-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. " Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor? " Temel gerine gerine cevap vermiş. " Süzme o, süzme..!
Kızlar bugün ne yemek var akşam spesiyalinizde(bu da nasıl yazılıyosa artıkkaydirigubbakcemile3
evet sanırsam öle bide telaşlar işte o olcak mı bu olcak mı derken bu hale geldm çok stresliyim sevdiğim insan 1 senedir işsiz ve sırf bu yüzden evlenemiyoruz en büyük sıkıntım bu kızlar
gecensene persembe sabahı arabamızla yola çıkmıştık
düt düt çekilen esmy ile kocişi kısa sureli balayına gıdıyorrrrrrrrrrrrr:dance:
evet sanırsam öle bide telaşlar işte o olcak mı bu olcak mı derken bu hale geldm çok stresliyim sevdiğim insan 1 senedir işsiz ve sırf bu yüzden evlenemiyoruz en büyük sıkıntım bu kızlar
teşekkür ederim kızlar
al nisancım çok gerekiomuş öle diolar benim artık hiç bi eksiğim kalmadı herşeyim tamam
Allah yardım etsin içinde olduğun durumu anlayabiliyorum :1no2:
nisancım gördüm güle güle kullan canım
Aaaa bak hiç diyomu alsanaalsanasmile
Ne zaman gidiyosunuz? Tatilden çok büyük beklentileriniz yoksa memnun kalırsınız. Sadece şezlong sıkıntısı vardı onu da yan otelden hallersiniz :roflol:
Bir de o otelde çocuk olmuyor o da güzel, kafa rahat ediyor. Bir de hemen yürüyüp 5 dk da bodruma inip gezersiniz. Çarşıya kaleye filan
iyi canım çok şükür
dün mamografi çekildi ve sonuç temiz
herhangi bir kitle vs hiç bişi yok
yarında böbrekleri için gidicek
inş oda güsel çıkaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?