o ayakkabılar nekadar şirinmıssss
ana süper bi foto fibu
fibumaşallah
opuyorumnanaktan
ben en çok bu fotoyu seviyorum.
tahmın edebılıyorum burcu sen sımdıden yatagına aynasına notları yazmısındır
burcu super suprız oplcak evdekılere özellıkle cucuya
ayyy hayatımı nasıl tanıyacagına koptum
cok heyecanlı bı durum yaaa ayyy ıcım tıtredı
hayrete ettım walla haaytımdan beklemezdım
fİbu resım cok otantıkmİŞ
burcu super bu ahfta sonumu olcak bu olay
jüliye de cok gecmis olsun
haydaaaa hayatimcim cok gecmis olsun da
ne bu üc tane kaza haberi bir günde???
inanmıyorum ya
noluyo böle
hayatim sen nerden duyuyon bunları kız
sanada geçmi,ş olsun cnm allah esirgesin
hayır olsun ya...
sanada,jüliyede geçmiş olsun...
jüli joystik ti dimi.geçmiş olsun onada.sanada büyük geçmiş olsun.a.s. hayatım.
hayırdır inşallah yaa
noluyo böyle çok geçmiş olsun canım
Allahtan seninde bişeyin yokmuş:teselli:
Allah beterinden korusun canımopuyorumnanaktan
jüli,hayatım,beta çok geçmiş olsun kızlar opuyorumnanaktan
Kızlarrrrrrrrrrrr size bomba gibi bir haberim varrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
Hayatım Gölcükte beni ziyarete gelecekkkkkkk :sm_cool:
İNanabiliyormusunuzzzzzzzzzzzz:teytey: onu yakınbdan görücem sarılıcammmm akannehir
çok heycanlıyım deli gibi heycanlıyımmmmmmmmmmmm:dance:
sizin için foto çekeriz onun yüzünü karalarız artık:roflol:
gölcüğe istanbuldan gelen tek firma var otobüsten inerken bakıcam böyle kuru götlü kim varsa aha bu dicem hahahah
aa sen ne sandın benim kankamıı kaydirigubbakcemile3
evettt ütülediğim iş başılarının ceplerine koydummm opuyorumnanaktan
evt bu fotoda guzelmıs
fıbucum gelınlıgın hıc kabarık dıılmıs
evetttttt uzun münazaralar sonunda Gölcük'e gitmeye karar verdim.
Hayati'den zor izin aldım tabii eğer mesaileri olmasa o da gelcekti benimle
burcu'yla Serhat'ın resimlerini, evlerinin resimlerini falan gösterdim Hayati'ye zor ikna ettim.
Çok heyecanlıyım
ya burcu beni beğenmezse diye çok korkuyorum, ya beni sevmezse, ya döndüğünde Hayatim dötün tekiymiş derse kaydirigubbakcemile3
Kalbim evlendiğim günkü gibi güp güp atıyo eyvahedigeldismile
sağol canımm
sağol cisil
sağol lahanacım
fibu sağolasın
sağol dkbcim
sağol nisancım
evetttttt uzun münazaralar sonunda Gölcük'e gitmeye karar verdim.
Hayati'den zor izin aldım tabii eğer mesaileri olmasa o da gelcekti benimle
burcu'yla Serhat'ın resimlerini, evlerinin resimlerini falan gösterdim Hayati'ye zor ikna ettim.
Çok heyecanlıyım
ya burcu beni beğenmezse diye çok korkuyorum, ya beni sevmezse, ya döndüğünde Hayatim dötün tekiymiş derse kaydirigubbakcemile3
Kalbim evlendiğim günkü gibi güp güp atıyo eyvahedigeldismile
:kedi: eminim öyle olacaktır fıstıkımmmm opuyorumnanaktankocanın yanina daha büyük bir aşkla döneceksin.ne güzelde düşünmüş süprizlerini.:asigim:
kabarık diil.ben gelinlik sevmiyorum ki.kabarıkta,düzde hepsi aynı gelio bana.benim düşüncem yani.bi dünya para vermeyi gereksiz buluyorum.bu gelinlikde terzi komşumuz vardı.sana hediye yapcam die tutturdu.onun hediyesi.
selam kızlar,
beta çok geçmiş olsun sana da ailene de. :1hug: Verilmiş sadakanız varmış Allah daha beterinden korusun..
hayatım sana da geçmiş olsun... :1hug: Ben çok korkarım yakınımdan araba geçince ya ayağım ezilirse diye. saçma ama hep içimde bir korkudur bu..
juli geçmiş olsunn... :teselli: Nazar mı değdi bize nedir. peşpeşe haberler aldık bugün
sevgi bugün tatile çıkıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.. İnşallah çok güzel geçer, iyice dinlen eğlen. Arabayı dikkatli kullan olur mu kuzu..
aime gelinliğin bence de çok güzel olacak. :lepi: EEE içindeki zaten güzel ortaya müthiş bir şey çıkacak desene...
burcu bugün gidiyorsun anlaşılan. :gitme: Bol bol hasret gider ailenle. Onlar için ne güzel bir sürpriz olacak.. Düşünsene şu an hiçbirşeyden habersizler. Bilseler nasıl heyecanla bekliyor olurlar seni. Görünce havalara uçacaklar kesin..
fibu ben seni yine göremedim.. :umursamaz: kızların maşallahlarına bakarak çok güzel olduğunu düşünüyorumm zemuszemus
mrb kızlar nasılsınız
selam kızlar,
beta çok geçmiş olsun sana da ailene de. :1hug: Verilmiş sadakanız varmış Allah daha beterinden korusun..
hayatım sana da geçmiş olsun... :1hug: Ben çok korkarım yakınımdan araba geçince ya ayağım ezilirse diye. saçma ama hep içimde bir korkudur bu..
juli geçmiş olsunn... :teselli: Nazar mı değdi bize nedir. peşpeşe haberler aldık bugün
sevgi bugün tatile çıkıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.. İnşallah çok güzel geçer, iyice dinlen eğlen. Arabayı dikkatli kullan olur mu kuzu..
aime gelinliğin bence de çok güzel olacak. :lepi: EEE içindeki zaten güzel ortaya müthiş bir şey çıkacak desene...
burcu bugün gidiyorsun anlaşılan. :gitme: Bol bol hasret gider ailenle. Onlar için ne güzel bir sürpriz olacak.. Düşünsene şu an hiçbirşeyden habersizler. Bilseler nasıl heyecanla bekliyor olurlar seni. Görünce havalara uçacaklar kesin..
fibu ben seni yine göremedim.. :umursamaz: kızların maşallahlarına bakarak çok güzel olduğunu düşünüyorumm zemuszemus
ay ben bugün burda okuduklarımdan bişi anlamadım
siz cidden buluşuyomusunuz boshayallersmile
Kızlarrrr markafoniden bir babet aldım yazlık bakın nasıl..
canım kankam benimmm :1hug:
tüm bu korkuların yersiz olduğunu biliyorsun alsanaalsanasmile
quadsimado gibi çıksan karşıma geneede severim seniiii:1hug:
bende feci heycanlıyımmmmmmmmm:sm_cool:
yazada hayati ve serhatında olduğu bir buluşma düzenleriz olumunekankayizsmile
:kedi: eminim öyle olacaktır fıstıkımmmm opuyorumnanaktan
evet annem pazartesi gelcem diye biliyor kardeşime diyormuş ki sevdiği şeyleri yapayım hafta sonu. ama ben yarın dikilicem karşılarınaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım
selam kızlar,
mrb kızlar nasılsınız
ben göremedim son fotoyu
canım kankam benimmm :1hug:
tüm bu korkuların yersiz olduğunu biliyorsun alsanaalsanasmile
quadsimado gibi çıksan karşıma geneede severim seniiii:1hug:
bende feci heycanlıyımmmmmmmmm:sm_cool:
yazada hayati ve serhatında olduğu bir buluşma düzenleriz olumunekankayizsmile
sağol canım
niye anlamadın nesini anlamadın yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?