Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa sen ne sandın benim kankamıı kaydirigubbakcemile3

evettt ütülediğim iş başılarının ceplerine koydummm opuyorumnanaktan

jüliye de cok gecmis olsun

haydaaaa hayatimcim cok gecmis olsun da
ne bu üc tane kaza haberi bir günde???

sağol canımm

inanmıyorum ya
noluyo böle
hayatim sen nerden duyuyon bunları kız

sanada geçmi,ş olsun cnm allah esirgesin

sağol cisil

hayır olsun ya...
sanada,jüliyede geçmiş olsun...

sağol lahanacım

jüli joystik ti dimi.geçmiş olsun onada.sanada büyük geçmiş olsun.a.s. hayatım.

fibu sağolasın

hayırdır inşallah yaa
noluyo böyle çok geçmiş olsun canım
Allahtan seninde bişeyin yokmuş:teselli:
Allah beterinden korusun canımopuyorumnanaktan

sağol dkbcim

jüli,hayatım,beta çok geçmiş olsun kızlar opuyorumnanaktan

sağol nisancım

gölcüğe istanbuldan gelen tek firma var otobüsten inerken bakıcam böyle kuru götlü kim varsa aha bu dicem hahahah

evetttttt uzun münazaralar sonunda Gölcük'e gitmeye karar verdim.
Hayati'den zor izin aldım tabii eğer mesaileri olmasa o da gelcekti benimle
burcu'yla Serhat'ın resimlerini, evlerinin resimlerini falan gösterdim Hayati'ye zor ikna ettim.

Çok heyecanlıyım
ya burcu beni beğenmezse diye çok korkuyorum, ya beni sevmezse, ya döndüğünde Hayatim dötün tekiymiş derse kaydirigubbakcemile3

Kalbim evlendiğim günkü gibi güp güp atıyo eyvahedigeldismile

aa sen ne sandın benim kankamıı kaydirigubbakcemile3

evettt ütülediğim iş başılarının ceplerine koydummm opuyorumnanaktan

kocanın yanina daha büyük bir aşkla döneceksin.ne güzelde düşünmüş süprizlerini.:asigim:

evt bu fotoda guzelmıs
fıbucum gelınlıgın hıc kabarık dıılmıs

kabarık diil.ben gelinlik sevmiyorum ki.kabarıkta,düzde hepsi aynı gelio bana.benim düşüncem yani.bi dünya para vermeyi gereksiz buluyorum.bu gelinlikde terzi komşumuz vardı.sana hediye yapcam die tutturdu.onun hediyesi.

selam kızlar,

beta çok geçmiş olsun sana da ailene de. :1hug: Verilmiş sadakanız varmış Allah daha beterinden korusun..

hayatım sana da geçmiş olsun... :1hug: Ben çok korkarım yakınımdan araba geçince ya ayağım ezilirse diye. saçma ama hep içimde bir korkudur bu..

juli geçmiş olsunn... :teselli: Nazar mı değdi bize nedir. peşpeşe haberler aldık bugün

sevgi bugün tatile çıkıyorsun yanlış hatırlamıyorsam.. İnşallah çok güzel geçer, iyice dinlen eğlen. Arabayı dikkatli kullan olur mu kuzu..

aime gelinliğin bence de çok güzel olacak. :lepi: EEE içindeki zaten güzel ortaya müthiş bir şey çıkacak desene...

burcu bugün gidiyorsun anlaşılan. :gitme: Bol bol hasret gider ailenle. Onlar için ne güzel bir sürpriz olacak.. Düşünsene şu an hiçbirşeyden habersizler. Bilseler nasıl heyecanla bekliyor olurlar seni. Görünce havalara uçacaklar kesin..

fibu ben seni yine göremedim.. :umursamaz: kızların maşallahlarına bakarak çok güzel olduğunu düşünüyorumm zemuszemus

ay ben bugün burda okuduklarımdan bişi anlamadım
siz cidden buluşuyomusunuz boshayallersmile

canım kankam benimmm :1hug:
tüm bu korkuların yersiz olduğunu biliyorsun alsanaalsanasmile
quadsimado gibi çıksan karşıma geneede severim seniiii:1hug:
bende feci heycanlıyımmmmmmmmm:sm_cool:
yazada hayati ve serhatında olduğu bir buluşma düzenleriz olumunekankayizsmile

:kedi: eminim öyle olacaktır fıstıkımmmm opuyorumnanaktan

evet annem pazartesi gelcem diye biliyor kardeşime diyormuş ki sevdiği şeyleri yapayım hafta sonu. ama ben yarın dikilicem karşılarınaaaaaaaaaaaaa

mrb kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım

sağol canım

ay ben bugün burda okuduklarımdan bişi anlamadım
siz cidden buluşuyomusunuz boshayallersmile

niye anlamadın nesini anlamadın yani canım

o kim len

selam kızlar,
fibu ben seni yine göremedim.. :umursamaz: kızların maşallahlarına bakarak çok güzel olduğunu düşünüyorumm zemuszemus

canım ikinci bi resim daha ekledim.o duruyo hala.yüzüm gözükmüyo zaten.güzelliğime maşallah demediler zaten.resim güzel duruyodu.ona dediler.yüzüm açık olsada öle bi güzellik yok bende.:1ninca:

mrb kızlar nasılsınız

meraba cnm

ben göremedim son fotoyu

duruyo hala son foto.

bende öyle dicektim.gönüller bir olsun.kimse kimseyi çok güzel olduğu için sevmiyo ki zaten.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…