Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aimem bende bir türlü yorum yapamadım yaaaa

eminim çok güzel olucak gelinliğin, çok beğendim...

gelinliğinin güpürü benimkine çok benziyor hatta duvağımdaki güpürün aynısı...

gerçekten ağır duruyor

sana da çok yakışacaktır eminim tatli arkadaşım

fıbucum öglende cok yogundum
unuttum sımdı kundere deyınce aklıma geldı gelınlıgının duvagını cok begendım

kundera esınden haber varmı?

canım çok sağol...

şimdi bindi otobüse dönüyor...

ne olumlu ne olumsuz bir gelişme var maalesef...

korktuğumuz da buydu zaten ama yine böyle oldu hayırlısı diyorum ama olmasa bile aklımızdan çıktı son şansımızı da denemiş olduk elimizden geleni yaptık yani...

Allahım inşallah hayırlısını verir...

resimlerimizin cdsini buldumda. slayttan alabildğim.

kunderacığım inşallah en iyisi olur sizin için ya.:Saruboceq:

Son düzenleme:
amin fibum amiiiiiiiiiiiiiiiiin...

gelinliğin ne kaaa sade

manzara da süperrr

çok şirinsiniz kusuuuuu yaaaa

amin fibum amiiiiiiiiiiiiiiiiin...

gelinliğin ne kaaa sade

manzara da süperrr

çok şirinsiniz kusuuuuu yaaaa

ben gelinlik bile istememiştim.sevmiyorum.düğünlere giden küçük kızlara gelinlik giydirirler ya.herkes işte o küçük gelinlere benzemişsin demişti.lülülülülülü hiçte urumda diil dedim.hediye zaten gelinlik.bana göre özel.minicik yapıldı.
ben de seni merak ediyorum ama.

kuzu yaaa image çalışmıyor deminden beri uğraşıyorum albümüme eklimmmmm gel ordan bakkk

teşekkür ederimm canım, çok sağol sizinkilerde eğlenceli işte ne güzel...

benim en çok istediğim şeydi dış çekim ama bizim buralarda hiç bir pohun olmadığı gibi o da yok :)))

kısss sen daha çalışıyormusun yaaaaaa saat 8 oldu :sinifsinif:

buda mutfağımın avizesi :)

oooo ayyyy süpermiş çok begendım nanecim sen bunu dolayoba tarafındaki o bahsttiğin yerden mi aldın?
oranın adı özareller mi değilse yanınkidir.. ay her minibüsle geçişimizde oraya bakıyorum çok güzel görünüyor. avizelerin hepsi ordan mı? toplam maliyeti ne kadar oldu avizelerin?

kızlarr selam hepinize haftaya bugün kısmetse kınam varrlaelaelaelaelae

ayy baharcım Allah huzurlu sağlıkla o günü yaşamayı nasip etsın sıranı salıyosun boshayallersmile

canım Allah hayırlı kapılar açsın inşallah eşine ve işsiz olan herkese çok zor bir durum bende kaç aydır evdeyım belki bayanım diye çok fazla koymuyor ama erkek için çok zor Allah yardım etsın güzel hayırlı insanlarla karsılaştıorsın inşallah

vay beeee inanamıyorum çok şaşırdım biliyomusunuzboshayallersmile
ne kadar güzel ama.. burcu çok şanslısın bayanssulusmile

bayan şair kalemini konuşturmuş yine :asigim:

canım sağsağlim git sağsalim gel inşallah hayırlı yolculuklar. seni özlicez burcu :asigim: babacığınada şimdiden geçmişolsun Allah şifasını versın.

ervacımmm
nasıl bı duygu yokmu resım?

ervoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nettin kıssss anlat hele

oooooooooooo
aaaaaaaaaa
anlatsana

gelelim banaa bayanssulusmile
geçmişi okuyordum bayağ uzun sürdü bitmesi:))
ben sişze bugün foto eklicem evimin salonu yatakodamdan diğer odaları çekmedim çünkü bitmemişlerdi boshayallersmile mutfakta öyle dolapları takılacak haftaya inşallah. ama boya istediğim gibi gelmedi ben görmeden yaptırın dememiştim hemen sürdürmüşler herkes begendi esasında ama ben öyle hayal etmemiştim birde siz bakın boshayallersmile..
gelinlikte şöyle oldu bugün öğleden sonra dışarı çıkmıştık görümcemde yanımda neyse benım nişanlığımı aldıgım modaevine bakmak istedim .
diktirmeyi düşünüyordum ama hazır bir model gördüm tam istediğim gibi. neyse giydim denedim çok güzel çok hoş bir duygu kendımı o şekilde görmek hayallerde oluyordu hep :kedi: foto yok zaten tekrar gideceğim bikaç hafta sonra o zaman çekineceğim çünkü provam falan olacakya bayanssulusmile
gelinliğin üstü straplez taş işleme eteğindede bazı bölümlerinde taşları var böyle minik bi bolerosu var hani şu sadece kolları kapatan tarzlardan sırtı çok örtmüyor model kapanmıyor yani. 1.500 dedi akannehir ama ben o gelinliği istiyorum nişanlığımıda ordan aldıgımdan bayan tekrar geldiğinizde konuşuruz dedi bakalım ne kadar olacak. kına kıyafeti gördüm ama onu giymedım kırmızı çok hoş bişeydi oda.
ama gelinlik çok güzeldi yaa hazır modelde istediğim modeli yakaladım hafif esmanınkinide andırıyor etek ksımı değilde üst kısmı..
işte böyle..
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…