Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hiç boşunaa ğraşmaa benim hepsi sandık bekliyorrr hiç birini sermedim bi mutfak takımım serili o kadar onuda çıkarıcamdaa üşeniyorumm :kedi:
[/QUOTE]

bende sevmiyorum ya sen o sandıkdakileri bana versenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yeliz, bi sen eksiksin, sende gel buraya :) hahahaha

Orman gibi bi yoldan gidiyordum, önümdeki arabada 70le gittigi icin hiz yapamadim, allah korumus iste, normalde o yolda 120 basiyorum. ilk önce önümdeki araba carpti, bende hayvanin üstünden gectim.
Ay nasil üzüldüm, hala icim buruk.<

ay ne oruyon kız
napcan onlrı

babası turk annesı fıransız demek ıstedı sanırım hehe

heralde kaydirigubbakcemile3

evet çok sinir
amann ben sallamıyom fazla lafımı söylüyorum gülüyorum sonra ama duymuyolar çünkü o sırada oturuyor oluyorum hahahahahahhaha

hahaha olar geleyim
zaten biğendim almanyayı
yolları çok temiz
ay caniii üstünden geçmişşşşş
seni panter emele sölücemmm

saol cnm moral verdin ama listeye bakınca daha çok şey var :bbo:
daha beyaz eşyalar yatak odası off off valla biz erkek tarafından daha çok masraf yapıyoz
Walla onları düşünürsen işin içinden çıkamazsın onların hepsi düğün zamanı alınıyor yeterki para olsnn kaydirigubbakcemile3
Bence mutfak eşyalarını tamamlamaya bak ama sana tavsiyem asla bir şeyden 2 tane alma inan koyacak yer bulamıyorsunn sonra :sinifsinif:

Beta yok cnm, gene kaza yaptim, bu defa 70 le giderken önüme Geyik cikti carptim gece.
Anamm juliii senin üstünde kaza bulutları uçuyorr yok et gülüm onlarıı Allahh korumuş senii yaa çok İyiki sen arkadan gitmişsin bide arabanın önüü gidecekti iyice tedirgin olucaktınn :teselli: Çok geçmişş olsunn kuzumm :1hug:
bende sevmiyorum ya sen o sandıkdakileri bana versenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olarrr kaydirigubbakcemile3
Bence sen herşeyden 1'er takım ör sonra bide hazır takımlardan alırsınn oldu bitti fazla abartmaya gerek yok bencee gözlerine yazık walla boshayallersmile

Son düzenleme:
hahaha olar geleyim
zaten biğendim almanyayı
yolları çok temiz
ay caniii üstünden geçmişşşşş
seni panter emele sölücemmm

Bende kirli yollari özlüyorum akannehir
Panter emel kim :1ninca:

geçmiş olsun juli
Sagol cnm kafamçokkarıştı

Aynen cnm, bu ara üstümde birsey var benim, anlamadim vallah :çok üzgünüm:

Cisil :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…