Beta yok cnm, gene kaza yaptim, bu defa 70 le giderken önüme Geyik cikti carptim gece.
Beta yok cnm, gene kaza yaptim, bu defa 70 le giderken önüme Geyik cikti carptim gece.
ay ne oruyon kız
napcan onlrı
babası turk annesı fıransız demek ıstedı sanırım hehe
hayatim yazdıklarını okudum çok sinir bi görümcen var yahu ama sen ne çok ileri gitmişsin nede susmuşsun tam ortasını bulmuşsun süper bişe bu bazı eşler var bnm annem bnm kardeşm diip korumaz eşini bayanda beklerki eşi korusun dilin var konuşsana yok eşi varya hey allam . hayati eniştede iyi demiş. benimde 3 tane görümcem var büyükle pek anlaşamıoruz çok kıskanıo beni.oda aksine yemeği yer içer kenara çekilir bi çatal bile kaldırmaz masadan bende yapmıyorum o yapmıo diye kayınvalidemde Allah razı olsun hiç şunu yap bunu yap demes ben yaptığımda otur kızım filan der ama kadın rahatsız duramıosun işte boğasım gelio görümcemi
Yeliz, bi sen eksiksin, sende gel buraya :) hahahaha
Orman gibi bi yoldan gidiyordum, önümdeki arabada 70le gittigi icin hiz yapamadim, allah korumus iste, normalde o yolda 120 basiyorum. ilk önce önümdeki araba carpti, bende hayvanin üstünden gectim.
Ay nasil üzüldüm, hala icim buruk.<
Walla onları düşünürsen işin içinden çıkamazsın onların hepsi düğün zamanı alınıyor yeterki para olsnn kaydirigubbakcemile3saol cnm moral verdin ama listeye bakınca daha çok şey var :bbo:
daha beyaz eşyalar yatak odası off off valla biz erkek tarafından daha çok masraf yapıyoz
Anamm juliii senin üstünde kaza bulutları uçuyorr yok et gülüm onlarıı Allahh korumuş senii yaa çok İyiki sen arkadan gitmişsin bide arabanın önüü gidecekti iyice tedirgin olucaktınn :teselli: Çok geçmişş olsunn kuzumm :1hug:Beta yok cnm, gene kaza yaptim, bu defa 70 le giderken önüme Geyik cikti carptim gece.
bende sevmiyorum ya sen o sandıkdakileri bana versenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahaha olar geleyim
zaten biğendim almanyayı
yolları çok temiz
ay caniii üstünden geçmişşşşş
seni panter emele sölücemmm
Sagol cnm kafamçokkarıştıgeçmiş olsun juli
Anamm juliii senin üstünde kaza bulutları uçuyorr yok et gülüm onlarıı Allahh korumuş senii yaa çok İyiki sen arkadan gitmişsin bide arabanın önüü gidecekti iyice tedirgin olucaktınn :teselli: Çok geçmişş olsunn kuzumm :1hug:
ay kızlar akşam yemekteyizde bi adam vardı
izleyen oldumu
hayvan dostu bi insan
Bende kirli yollari özlüyorum akannehir
Panter emel kim :1ninca:
Sagol cnm kafamçokkarıştı
Aynen cnm, bu ara üstümde birsey var benim, anlamadim vallah :çok üzgünüm:
Cisil :1hug:
julicim danke dankeeeee mir get es gutingen hahahahhaha
ii bi daha geyiklere dikkat etBen acayip hayvan dostuyum kiziiim, bir kere evde köpüs var :)
Nasil üzüldüm dün anlatamam
julicim danke dankeeeee mir get es gutingen hahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?