günaydınnnnn kuş lokumlarım...
artık böyle tam rejim modunda değilim .en azından verebildiğimi gördüm ve herkesin fark ettiği bi şekle girdim.ama yinede dikkat ediyorum canım...arada kaçamaklarım oluyor..
mesela dün akşam leylayla oğuz hamburger yedi ya nasıl canım istediyse gecenin köründe babam hemen getirttirdi..
ohh gümlettim hepsini.ama aradada yapmazsam çatlarım...
ofisi boyadılar dün ..
şimdi kafa çekme modundayım...
boya kokusundan...:)
günaydınnnnn kuş lokumlarım....
ofisi....
canım hayırlı ve güzel geçsin inş...
hiçbişiy üzmesin o güzel yüreğini ve mus mutlu olarak geri dön buraya...
ohh kunderam hadi bakalım...
ALLAH bazı kulların ona dua etmesini istermiş.
bazı işler hemen olmaz demek Rabbimin sevdiği kullardansınız ki duanızı hep bekliyor...
:)
ve inş sonu hayırlı olur.
bu zor günlerde biter inş...
opuyorumnanaktan
canım senin işllerde inşl yolunda gider .herşeyi sorunsuz ve güzel şekilde halledersin...
artık böyle tam rejim modunda değilim .en azından verebildiğimi gördüm ve herkesin fark ettiği bi şekle girdim.ama yinede dikkat ediyorum canım...arada kaçamaklarım oluyor..
mesela dün akşam leylayla oğuz hamburger yedi ya nasıl canım istediyse gecenin köründe babam hemen getirttirdi..
ohh gümlettim hepsini.ama aradada yapmazsam çatlarım...
ofisi boyadılar dün ..
şimdi kafa çekme modundayım...
boya kokusundan...:)
kızlar limangoda dainty home'un yatak örtüleri indirimde
burcu naptı acaba boshayallersmile
Günaaayyydiiin
Bende bugün agda yapicam zemuszemus
Bu ara Izmirdeki kuzenim lazer yaptirmis 1500 TL'ye, tüm vucüt, bende yapcam sempatiksalakcinni
hadi be sen sussus sen beeeeee herseye bi cevap lülülülülülü
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
di bakalımkuzular size bişey dicem ben :kedi:
haha bizde senikızlar günaydın
sizi seviyorumopuyorumnanaktan
yüzde ikiyüz
muayyen günüm geliyoağlak mod ondan mı acaba
günaydın kundera bizde seniii seviyoruuzz opuyorumnanaktan
hamilesin ohaoldumsmile
yazını alıntı etmim didim:kedi:
haha çok özledim olabülühaa görsen işi pişircen yani :jeyyar:
Baharım kalbin kadar temiz bu sayfayı bana açtığın teşekkür ederim
umarım hayatının en güzel günlerinden birini yaşarsın hep gülersin oynarsın
hiç birşey seni üzemez vee tabi ki yine bizim yanımıza gelip fotolar eklersin
seni merakla bekliyoruz...
sepet sepet yumurta sakın bizi unutma
unutursan küseriz kk'daşlıktan sileriz kaydirigubbakcemile3
sen zaten yazma bana bişiSinay, aman yawricim, en kötüsü bu olsun, korktum bişe oldu sandım. :1hug:
Minik eyfel kuleside çok güzelllmiş. :lepi:
yok anacım akrabadan çok el daha hayırlı valla.
Hilal, davetiyen güzelmiş. a.s
Lahana, recim mecim nası gidiyi
nereyi boyuyonuz buarada anlamadım ben CADIARZU
Burcu, Allah babnın yardımcısı olsun inşallh. Kolaycacık geçsin iyileşsin. Allah acil şifalar versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bugun güzel haberlerle gel inşallh. opuyorumnanaktan
Gülçin, hayırlısıyla taşınırsınız inşallh nihayetinle kendi eviniz için değer o kadar sıkıntıya olsun canını sıkma. Bidahaki geldiğinde yeni evinin fotolarınıda getir yanında.
Sulfat, avatarın çok güzel :) benim bitane donumda var böyle = kalp yerine küçük çöp bebek çizmişler zemuszemus
Çisil, güle güle kullan bende seviyorum o deseni güzel.
Fibu, kavuşuyosun kocana bugun hadi yerimseniben
Hayatim, çirkin ama iyi bi kız heeeetee allam yaaa sokcan kafasını kuma gömcen bu karının alsanaalsanasmile
Jüli, geyiğe mi çarptın canım geçmiş olsuun :teselli: noliyi sana böyleee nazar r mı değiyo yoksa canın sıkkın dikkatsizmisin neyin peşindesin :):)
Pufi, canım beniiim inşallh hayırlısıyla artık sabrınızın sonu gelmiş. İnşallh bi aksilik çıkmazda yoluna girer başlar kocacın, çok seviiindim senin adına. Saba sabah güzel bi haber verdin. Allah muradınızı versin. :Saruboceq: :Saruboceq:
Bahar, kuş yuvadan uçuyooor mu bugun. yerimseniben
Yüksek yüksek tepelereeeee ev kurmasınlaaar
annesinin birtanesini hoor gööörmesiiinlerrrrr
canıııııım harikaaa bir gün olacak bugun inşallh senin için, herşey gönlünce geçsiiiin Şeniz Şeniz
pıtır, sana yazcak bişe bulamadım :):):) gönlün ossun
hehe bu seferde ıphone al bakamneler almış derken bi tek telefon aldım ayrıca Iphone almadım tikindirikten bi teldi işte
ayrıca bizim ailede hediye almak görgüdür her türlü özel gün kutlanır ve hediye alınır
ben hediye alınmadığını ve hiçbir özel günün anlamı olmadığını bunların arasına girdiğimde gördüm
baharcım kına yakılacak elleriniz bi ömür boyu birbirinizden ayrılmaz. tüm yaşamınız adın gibi bahar tadında geçer inşallah :1hug:
inşallah canım çok sevindim sizin adınıza
:asigim: gerçekten çok heyecanlı
umarım herşey istediğin gibi olur dreamcim Şeniz
sempatiksalakcinni evet öle dedi bana alsanaalsanasmile
Burcum o güleç yüzlü, sevecen ve babacan babacın en kısa zamanda sağlığına kavuşur. ameliyatı iyi geçer ve tüm korkularınız biter.
su gibi akıp gitsin tüm hastalığı :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun kankam olumunekankayizsmile
cümleten günaydın herkese
bugün sigarasız 4. günümdeyim :dance:
Dayim sirtini 2 seansta bitirdi, bogaz ve gözalti 3 seansta. Anlamadim, ne olabilir ki genital bölgede?
Lazer isigi o kadar derine inmiyor ki? Öyle bir risk olsaydi, burdaki doktorlar zaten izin vermezdi cnm.
yumurtalıklara yakın ya canım, bir ark başlamıştı sonra bıraktı onu korkutmuşlar heralde
kız lahana benimde canım istedide bende kabak dolmasıyla yetindim :roflol: ama öğlen dışarı çıkcam inşallah yerümm cokacimcoook
ooooh oooh en azından bikaç kilo verdin yaa onun rahatlığı var tabi affiyt ossun cokacimcoook bazen bende kuduruyorum öyle ne görsem canım çekiyoor
kaç klosun sen şimdi baakam yerimseniben
günaydınnn hayatim özenmeye başladım sanaa
bende kurtulurum inşşş
Sigara ve Bebeğin Kilosu
Hamileyseniz ve sigara içiyorsanız, henüz doğmamış bebeğinize de sigara içiriyorsunuz demektir! Sigara içen annelerin bebekleri, içmeyen annelerin bebeklerine göre daha zayıf doğmaktadır. Eğer, hamilelik sırasinda çok sigara içerseniz (bir paketten fazla), bebeğinizin kilosu daha da düşük olacaktir. Daha da kötüsü, nikotin bebeğinizin gelişimi için çok gerekli olan oksijeni yok edecektir. Bebeğin gelişimi tehlikeye girecektir.
Sigara içen bir annenin zayıf ama önemli bir sağlık problemi olmayan bir bebek dünyaya getirdiğini düşünelim. Doğumdan sonra, bebek kilo alacaktır ama yedi yaşına geldiğinde, yaşıtlarından çok daha zayıf, daha kısa boylu olacaktır. Zekasının düşük olma ihtimali de çok yüksektir. Okula başladığı zaman, sigara içmeyen annelerin çocukları daha çabuk okuma-yazma söküp daha başarılı olurken, bu zavallı çocuk annesinin sigara içmesi yüzünden her konuda yaşıtlarından daha geri kalacaktır.
Sigara ve Bebek Ölümleri
Istatistiklere göre, sigara içen annelerin düşük yapma ve ölü doğum yapma oranı içmeyenlere göre %50 daha fazladır. Ayrıca, sigara içenlerin bebekleri 21/2 oranında aniden ölüm riski taşır. Eğer hamile olmadan önce sigarayı bırakırsanız, tüm bu riskler dört ay içinde yok olacaktır.
Sigara ve Sağlığınız
Anne olmak çok zor bir iştir. Çok sorumluluk gerektirir. Her anlamda sağlığınız iyi olması gereklidir. Sigara içen insanlar, içmeyenlerden daha çok hastalanır, hemen hemen hepsinde ciddi sağlık sorunları çıkar ortaya. Dünyada, her yıl akciğer kanserinden ölen sigara tiryakisi kadın sayısı 30.000′dir. Sigarayı hemen bırakırsanız, çocuklarınızla geçireceginiz yılları arttırmış olacaksınız unutmayın.
Sigarayı Birakarak Kazanacaklarınız
Siz sigarayı bırakınca, bebeğinizin kazanacaklari sizin için yeterli değil mi? Onun sağlıklı doğmasi, sağlıklı büyümesi anne-baba için büyük bir hazinedir. Evinizde sigara tüketimi sona erdikten sonra, çok kısa bir süre içinde hem siz hem de tüm aileniz daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamaya başlayacaksınız. Kısa sürede, hiç sigara içmeyenler gibi sağlığınıza kavuşacaksınız. Sigara bırakmak çok kolay değildir, ama asla imkansız da değildir. Kendinize bırakmak için bir tarih ve bir yol belirleyin, ama asla bıraktım demeyin, sadece ara verdim, içmiyorum gibi davranın. Aileniz için yapabileceğiniz daha iyi bir şey olamaz.
GÜNAYDINLAR HERKESEEEEEEEEEEE
mandiş çok saol beğenmene sevindimmmm
hayatımmmmm sanada kocaman bi aferinnnn
ben sen yaparsın diye boşuna demiyorum zemuszemus
elinden bi uçan bi kaçan kurtulur
saolasın lahanam inş dediğin gibi herşey yolunda gider
evet şimdi baktım bende cok güzelller bu arda tebrikler sigarasız 4.gün alkisalkisalkis
burcucum hadi gel artık güzel haberlerle ,
hayatim daha buşumadınız dimi burcuyla
hehe bu seferde ıphone al bakam
yada görümcene al
seni sever o zaman:)
GUNAYDIN KIZLAR
hayatım supersınnn tebrıkler
boyle ıradelı hatunlara bayılıyorummm ekolumsun kıssss
BURCUCUMMMM
umarım ıı haberlerle gelırsın aklımız kalbımız ve dualarımzı senınle
BAHARRR
nasıl heyecanlısındır
darısı tüm ıstıyenelrın beklıyenlerın basınaaa
hepınızı cok ozluyorummmmm
Dayim sirtini 2 seansta bitirdi, bogaz ve gözalti 3 seansta. Anlamadim, ne olabilir ki genital bölgede?
Lazer isigi o kadar derine inmiyor ki? Öyle bir risk olsaydi, burdaki doktorlar zaten izin vermezdi cnm.
bende koltuk altıma dört seans gittim baya azldı ve inceldi.artık sitediğin zamn gel demişti kız,bunları çok görmez.
bende baya dır jilet vuruyorum biraz daha kalınlaşsın diye şimdi yine başlamama lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?