ECE saol cnm fincanda süpermiş...
teşekkürler hayatım opuyorumnanaktan
inanmıyorum ya gerçekten mi işe yaramıyo boşa almış oldum
annem demişti gerksiz diye ama neyse
hayatım bu da sana afiyet olsun
Hayatım kaydirigubbakcemile3
O deli akşamdan yemiştir kaydirigubbakcemile3
hee gereksiz ama allah'tan ucuz bişi de insan o kadar acımıyo
bazen anneleri dinlemek lazımmış a.s
oyyy sağol canımm a.s.
kahve yapanların çok olsun inşallah kaydirigubbakcemile3
günaydın lahana
dün eve erke gidince bikaç parça eşyamın resimlerini çektim
onları ekliyim size
lahana günaydınn
bu da sana boll köpiklü türk kahvesi afiyet olsunn
sağlıkla ilgili bişey olmasında
geri kalan işler yoluna girer nasıl olsa
nisann
15 gün uzunmuş yavvv
Hayırdır nisan ne oldu
ben de bugün giremedim daha yeni girdim topiğe
ay ne güsel ya boshayallersmileben geldimmmm :)) kınam oldu kızlar elime yaktım kınamı
anlatıyım:
kınam yakılmadan önce oynayasım hiç gelmedi bi tuhaf oldum sonra oturuyoduk kuzenim arkadaslarımıza bahar cok duygusal dedi ben başladım ağlamaya içeri kaçtm hemen.neyse sonra makyajım bozulmadan sustum.
kına yakılacağı sırada bindallımı giydim içerden bi cıktımki herkes ayağa kalkmış karşılıklı ellerini üçgen yapmışlardı cok hoşuma gitti oturdum etrafımda baya dönen oldu
yüksek yüksek tepeler caldı ağlamadım şarkı bitti 2 kere herkes söyledi ben hala ağlamadım :)
sonra nişanlımın tarafı kınayı getir aney türküsü söylemeye başaldı ağlasam diye kendimi sıktım neyse sonra annemi gördüm azcık ağladım :))
öyle işte tuhaf bişeymiş:) geldi geçti valla şaka gibi...
oh kahve içen içenebende mi gidip yapsam aman böbreğim ağrıo uğraşamam şimdi hiç çalışan kadın sabahın köründe yapar tabi zaten azcık sen yaklaş öp kokla hemen nohut derler dün uyuz bihteri izleyen varmı sonu nasıl bitti
günaydın lahana
lahana sen nizaman bırakıon sigarayııııııı
canım nanenin dediği gibi pencereyi değiştirirkene oluo ama2 cam arası diince kumandalı heralde die düşündüm bende kaydirigubbakcemile3
benimki bahçe katı ve mutfağın camı çok ortda
gelen geçen afişe olmamak için stor perde yaptırmak istiorum ama
kenarlardan gözükürmü diede düşünüorum doğrusuu :bbo:
şu jaluzi olayını araştırayım ben
valla maskoyu 2 haft hergün gezdimm
beğendiklerimi listeledimm
nereye ne koyacağımı oturttumm
kafamda
şimdi model seçip almak kaldı ama
modelde karar veremiorummm işteee eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hadi bakalımben geldimmmm :)) kınam oldu kızlar elime yaktım kınamı
anlatıyım:
kınam yakılmadan önce oynayasım hiç gelmedi bi tuhaf oldum sonra oturuyoduk kuzenim arkadaslarımıza bahar cok duygusal dedi ben başladım ağlamaya içeri kaçtm hemen.neyse sonra makyajım bozulmadan sustum.
kına yakılacağı sırada bindallımı giydim içerden bi cıktımki herkes ayağa kalkmış karşılıklı ellerini üçgen yapmışlardı cok hoşuma gitti oturdum etrafımda baya dönen oldu
yüksek yüksek tepeler caldı ağlamadım şarkı bitti 2 kere herkes söyledi ben hala ağlamadım :)
sonra nişanlımın tarafı kınayı getir aney türküsü söylemeye başaldı ağlasam diye kendimi sıktım neyse sonra annemi gördüm azcık ağladım :))
öyle işte tuhaf bişeymiş:) geldi geçti valla şaka gibi...
aminnnnGÜNAYDIIIIN VE HAYIRLI CUMALAR KIZLARR
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!
Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
--------------------------------------------------------------------------------
.
hayırlısı olsun canımcanım valla kısmet böyleymiş
işten ayrılıyorum canım ya sevmiyorum bulunduğum iş yerimi çalışma arkadaşlarımı durum böyle olunca insan çalışmaktan da soğuyo onun için demiştim evde duruyim çalışmiyim şimdi bi iş buldum şükürler olsun gerçekten çok güzel kısmet olursa 10 mayısta işe başlıyorum orada çok yoğun bi firma bu kadar rahat olamicam internete giremiceğim msn açamayacağım telefonla mesaj atamayacağımbiraz zorlanıcağım ama oradaki bayan işten çıkıyor tamamen ben sorumlu olacağım muhasebeden işi kapmam gerekiyo
ayyy çok güldüm rüyayavalla ben daha kötü olurum die düşünüyodum ama çabuk kabullendim
pamık mııııı, taştır uleyn benim kalbim :umursamaz:
heee bereketli bi gündür kendileri sempatiksalakcinni
kolay gelsin kızzzz
ya gece rüyamda çok kötü bişi gördüm
yeni evimize taşıncakmışız göya
hayati'yle dolmuşa bincez eminönü'nden
ben diomki ben işe giderim sen eve gidersin akşam buluşuruz
sonra benim her zamanki gibi tuvaletim geliyo
eminönü meydanda umumi tuvalete girioruz ben bayanlar o erkekler ayrnılıoz
ben çıkıorum hayati yok
alla alla oraya bakıom buraya bakıom yok
sonra telefon açıorum
sen hayati'yi kaçırmamışlar mı mafoldumben
adam dioki bundan sonra unut hayati'yi telefonu kapatıo
diomki bari yeni evimize gideyim orda bekleyim kocamı belki gelir
ondan sonra eve gidiorum
bi bakıyorum küçük tuvalette iki tane köpek bağlı hemen kapasını kapatıorum oranın
bahçeye çıkıorum polisi arıorum
polis geliyo
anlatıorum böle böle oldu
nolur kocamı bulun
onun tek isteği üstümüsde kendimize ait bi damımız olmasıydı
yeni taşıncaktık ama kaçırıldı
bakıom polis die gelen herif sırıtıo
diomki sen polis misin gazeteci mi
yaa gazeteciyim polis gelmez böle olaylara dio
ondan sonra sabah oluyo o köpeklerden biri küçük çocuk olup okula gidiyo
sonra biri hayati'nin cep telefonunu getirio
alıyorum teli son arananlara bakıorum
diolarki bi tek teli çıktı ortaya kendisi yok artık
sonra bi sıçradım ağlayarak hemen sağıma baktım
ay kocam yerinde duruyo
o da ben sıçrayınca uyandı
hemen sarıldım
kocacım seni kaçırıolardı rüyamda
ama burdasınnnn ühühühühhühü
ondan gelen cevap ne
nohut yiyelim mi?
zabaaann bi körü nohut yedik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?