esma evde oturmayı özlemişim valla
bende değiştirmek istiyom salonu gümüşlükleri masanın iki köşesine alıyım diyorum
siz nasıl yaptınız?
şimdi masa yine camın önünde mi yani
öyle Lahana
ama buna şükür
çalışmak isteyipte çalışamayanlar var
o yüzden böyle tatil günleriyle geçiniyom
2 gundur degıstıoryuz
gecen gun ben dedım ya benm masam gozukmuyor böle
bızım bey kaydirigubbakcemile3
dedıkı yok olmazda ölede bölede
masamı kapının sagına aldım msanın yeırne koltugu aldım
haketen olmada sandeyler felan salonun ortasına geldı
bizim beyde dedı ben sana dedım gerı koymam
sonra kuccuk kaynım geldı hehe
onlar mutfakta lak lak ederken
ben kendım eski yerine aldım
onunruhu duymadı
sonra dun msıaflırlıkten yarımda geldık
o dedı unıteye karsıya koyduk nası dıyım kpıdan gırıste sol tarf
biraz daha ıyı oldu
msamın onu acıldı
tek sorun odanın yamuklugu :sinifsinif:
evet cnm osabıt baska yere gelmıyor olmuyor ozaman
unıtenın yerı degıstı
masamn onu kaplıydı koltuk vardı
o olmamış oldu
bide senin tülden dıtrcem ıns kısmetse ozaman camda daha guzel gorunur
hadi ben gıdyorum nihalle bulusup elbise bakcaz
muck
yarında misafirim var gider ayak yazayım
menümü
kek
patatesli börek
mercimek köfte
arsinin tuzlu kurabiyesi
muhallebili kaddeyıf
amerıkan salatası
oyyyyy :asigim:
canım benım yarın evleniyormuymuş kuzuuu
Herşey sorunsuz istediğin gibi geçer inşallah
:asigim:
slmmmm
tatilcilerden biri geldi ama birazdan gidecek :))
burcum gelmiş geçmiş olsun kuzum Şeniz
nanem mutfak eklemiş göremedim artık pzrts tüm evini görürüz inş.yerimseniben
baharım kınalanmış yarında düğün var son 24 saat kıymetini bil bol bol ailenle vakit geçir kına ve düğün fotolarını balayı dönüşü eklersin artık :lepi:
bende dün evdeydim saat 9:40 gibi uyandım
üst komşunun ikizleri evde 23 nisan kutluyolardı kafamçokkarıştı
neyse bi baktım hava günlük güneşlik açtım tüm storları pencereleri
sonra nevresimimi yıkadım hemen serdim balkona 2 saatte kurudu
o sırada yazlıklarımı çıkardım kışlıklarımı yıkadım kuruttum ütüledim naftalinledim hurçladım
dolabımımla uğraştım akşama kadar saat 5 gibi mutfağa girdim yemek yaptım 1 saatte bitti sonra lavobalarımı yıkadım tv nin karşısına uzandım kocişte erken geldi şükür yemek yedik dışarı çıktık
sonra tabi benimki koştur koştur eve geldi türk malı izlicem die :)))neyse diyeceğim şu ki ev hanımlığı bambaşkaaa oohhh evde rahat rahat işine gücüne bakıyorsun dışardan çocuk sesleri geliyor bu arada evime nereden güneş girdiğini anladım :roflol:
kaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten duygu yüklüyüm şuanda yarın sabah 8 de kuaförde olucam.nişanlım beni ilk gelinlikle kuaförden almaya gelirken görücek.dün biara kendi kendime evlenmek istemiyorum bile dedim evim yakın ama nebilim hiç bişeye benzemiyo bu öğrencilikte 2 yıl sehirdışında okudum ama öğrenciliğe benzemiyo artık annemin evine gelince misafir gibi gelip gelicem yarın evden cıkarkeni düşünüyorum gözlerim doluyo evede belli etmek istemiyorum.öyle işte pteside sabah 7.30 gidiyoruz 1 haftadan evvel gelemem buraya.
31.01.2009 da sözüm için bohça ararken buldum sizi 26.04.2010 yarın evlenirkende hepiniz arkadasım oldunuz.
ne sorum olduysa emsy,hayatım,kurabiye,arsi,böcük,erva,frigo,khwia,vazgecilmezim,densem,pıtırcık,glay,sinay,burcu,lahana,latilokum,beta,eccu,pınar,ladybird,sulfat,cisil ve unuttuklarım (afferdin heyecanıma verin) hepiniz çok seviyorum görüşmek dileğiyle öptümm
kaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten duygu yüklüyüm şuanda yarın sabah 8 de kuaförde olucam.nişanlım beni ilk gelinlikle kuaförden almaya gelirken görücek.dün biara kendi kendime evlenmek istemiyorum bile dedim evim yakın ama nebilim hiç bişeye benzemiyo bu öğrencilikte 2 yıl sehirdışında okudum ama öğrenciliğe benzemiyo artık annemin evine gelince misafir gibi gelip gelicem yarın evden cıkarkeni düşünüyorum gözlerim doluyo evede belli etmek istemiyorum.öyle işte pteside sabah 7.30 gidiyoruz 1 haftadan evvel gelemem buraya.
31.01.2009 da sözüm için bohça ararken buldum sizi 26.04.2010 yarın evlenirkende hepiniz arkadasım oldunuz.
ne sorum olduysa emsy,hayatım,kurabiye,arsi,böcük,erva,frigo,khwia,vazgecilmezim,densem,pıtırcık,glay,sinay,burcu,lahana,latilokum,beta,eccu,pınar,ladybird,sulfat,cisil ve unuttuklarım (afferdin heyecanıma verin) hepiniz çok seviyorum görüşmek dileğiyle öptümm
canım umarım herşey çok güzel geçerkaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten duygu yüklüyüm şuanda yarın sabah 8 de kuaförde olucam.nişanlım beni ilk gelinlikle kuaförden almaya gelirken görücek.dün biara kendi kendime evlenmek istemiyorum bile dedim evim yakın ama nebilim hiç bişeye benzemiyo bu öğrencilikte 2 yıl sehirdışında okudum ama öğrenciliğe benzemiyo artık annemin evine gelince misafir gibi gelip gelicem yarın evden cıkarkeni düşünüyorum gözlerim doluyo evede belli etmek istemiyorum.öyle işte pteside sabah 7.30 gidiyoruz 1 haftadan evvel gelemem buraya.
canım umarım herşey çok güzel geçer
hayatın boyunca unutamıycan bi gece yaşarsın
herşey gönlünce olsun
mutluluklarrrrr....:)))
kızlar anneme az önce blendır aldım anneler günü için
kullanan varmı bilmiom bundan
aldım çıktım valla
anneme dedim ne alayım sana blendır almayı düşünüom
kendinin varmı boşver fln dedi
boşver beni dedim
şimdi ona lasım oluo, evdekininde bıçakları bozulmş baya
şimdi patronumun eşinede bişi almam lasım
bide kendime bi kot bi tshirt aldım
bide 3 tene çıtçıtlı badi aldım
ohh bi rahatladım sanki
ama ayın 18inde kartlarda beni rahatlatçak
cortlucaklar
hahaha
amann nese
hehe aman aklıma gelince sıkılıomohh iyi yapmışsın valla...
ekstreler gelene kadar keyfine bak.
sonra girersin bunalıma...
ben bu aydan gelecek ayın hesabını yapıyorum...kaydirigubbakcemile3
saol canımPıtır anneciğin güle güle kullansın blenderı.
Offf ben ne alcam bilmiyorum. Kayınvalideme eşim ve kadeşleri ortaklaşa buzdolabı alcaklar ama anneme bilemedim yaa ne alsam :uhm:
aa göster bize bi ara:)Ben de bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım zemuszemus
baberko hayırlı olsun öncelikle, heyecan telaş tavan yapmıştır Allah yardımcın olsun
aay canım çok duygulandım yazını okuyunca :gitme:
İnan korktuğun gibi olmayacak hiç bir şey...
Bak evliyiz hepimiz üzülerek çıktık o kapıdan ama şimdi hepimiz çok mutluyuz. Dön deseler bile dönmeyiz. Ailenin yeri ayrı aşkın ve kendi evinin yeri ayrı oluyor inan bana.
Şu an baba evindeyim. senelerce büyüdüğüm kaldığım ev olmasına rağmen evimi özledim. Öte yandan oradaykende burayı özlemiyor değilim. Lakin özlemlerle insan daha da kıymetini biliyor yaşamındakilerin. Sende o yüzden tadını çıkartmaya bak kuzucum inan bir daha gelmeyecek bu zamanlar :1hug:Şeniz
canım.
dualarımız seninle hepimizin...
inş herşey gönlünün istediği ve içine sinen biçimde geçer...
sağlıklı ve herşey yolunda olarak dönersin.
herşey için Rabbim yardımcın olsun.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy çok heyecanlandım canım..öptüm çok...
canım umarım herşey çok güzel geçer
hayatın boyunca unutamıycan bi gece yaşarsın
herşey gönlünce olsun
mutluluklarrrrr....:)))
Canım çok duygulandım okurken gözümden yaş süzüldü valla kendi günümü hatırladım ne kadar karmaşık duygular içindeydim.
zamanla kendi evine öyle bağlanıyorsun ki annene gittiğinde evine gitmeyi bekliyorsun, özlüyorsun. Böyle garip bişey bu :gitme:
Allah her kıza bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Herşey gönlünce olsun
hayallerindeki gibi, sorunsuz bir gün ve gece geçirmeni diliyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?