asya bişe deemedii kabarıkmı böylemi istiyorr bilmiyorumm kabarıkta eklicektim de eklemedim ne bilimm bilmiyorumkismilebeta modeller güzel ama benim tarzım değil ya
ben böyle çokk kabarık gelinlik seviyorum
ben yorum etmıstım
:1closedeyes: :dilcikar:
hee gerizekalıyız kısmına mı yaptın bunu yoksa denize girme kısmına mı yoksa hep yapcaz kısmına mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileÇok tatlıymışş maşallahhh fıldır fıldırr gözlerii :ecrin_bebek: zemuszemus
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hah tam üstüme bastın nanecan :)))tşk ederim selincim , sağol gelinik içinde evim içinde ,,, ee güzel oluca böle yakışıyo işte ..
ececim ateşli hatun belli ki giyinik görünce bile terliyo , yaşadı bunun kocişi :jeyyar: :jeyyar:
ben beğendim bir iki tane ama ne d eolsa evlendim diye ses etmedimo kadar gelinlikk ekledimm kimsee beğenmedimi yafuu asyaa nirdesinn bilmiyorumkismile
hehe yersen mucuks:1closedeyes: :dilcikar:
o kadar gelinlikk ekledimm kimsee beğenmedimi yafuu asyaa nirdesinn bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile ben senii öpim mii Şeniz
hehe yersen mucuks
elcinth benim gelinliğe çok benziyor 4. gelinlik
Gerizekalı kısmına takıldımm kimse sana gerizekalısın demedi söyleyiş tarzını beğenmedimhee gerizekalıyız kısmına mı yaptın bunu yoksa denize girme kısmına mı yoksa hep yapcaz kısmına mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hah tam üstüme bastın nanecan :)))
ben beğendim bir iki tane ama ne d eolsa evlendim diye ses etmedim
Bigün eklerim canımm görürsünn yerimsenibennane evin çok çok çok güzel
nikah resimlerine baktım çok yakışıyosunuz Allah nazarlardan saklasın sizi yiğenlerinde çok şeker maşallah
Allah huzurla mutlulukla aşkla hiç bitmeyen saygı ile bş yastıkta kocatsın sizi :)
ben gelinlik görmedim yahu ama beta düğün resmini merak ediyorum senineşinin profilde gördüm saç modelin tam görülmüo ama çok güzel keşke eklesende baksam
Kabarık pek bulamadım açıkcası ben pronoviasın modellerini çok beğeniyorum istersen sitesine bi göz att yerimsenibenhttp://www.pronovias.com/wedding-dresses/last-collection-pronovias/betacım teşekkür ederim kabarık modeller varmı
Gerizekalı kısmına takıldımm kimse sana gerizekalısın demedi söyleyiş tarzını beğenmedimlmaz:
Densem saana öylesin demek istemedi sen lafı başka şekilde anladıysan bilemem böyle sohbetlere damdan düşer gibi giriyorsunuz sonra bizim anlamamızı bekliyorsunuz bende buna tav oluyorumm :umursamaz:
Bigün eklerim canımm görürsünn yerimseniben
Kabarık pek bulamadım açıkcası ben pronoviasın modellerini çok beğeniyorum istersen sitesine bi göz att yerimsenibenhttp://Şeniz/
elcinn ben beğendimm bayanssulusmile
BEta gelinlikler çok beğendim yine evlenesim geldi
Esma bence olur cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?