Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta modeller güzel ama benim tarzım değil ya
ben böyle çokk kabarık gelinlik seviyorum
asya bişe deemedii kabarıkmı böylemi istiyorr bilmiyorumm kabarıkta eklicektim de eklemedim ne bilimm bilmiyorumkismile
ben yorum etmıstım

evet sen inciliyi beğendin kaydirigubbakcemile5

Nanedemm evin çok hoş, geziyorum şuan, güle güle huzurla otur canım

Çok tatlıymışş maşallahhh fıldır fıldırr gözlerii :ecrin_bebek: zemuszemus

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hee gerizekalıyız kısmına mı yaptın bunu yoksa denize girme kısmına mı yoksa hep yapcaz kısmına mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

tşk ederim selincim , sağol gelinik içinde evim içinde ,,, ee güzel oluca böle yakışıyo işte ..

ececim ateşli hatun belli ki giyinik görünce bile terliyo , yaşadı bunun kocişi :jeyyar: :jeyyar:
hah tam üstüme bastın nanecan :)))

o kadar gelinlikk ekledimm kimsee beğenmedimi yafuu asyaa nirdesinn bilmiyorumkismile
ben beğendim bir iki tane ama ne d eolsa evlendim diye ses etmedim

nane evin çok çok çok güzel
nikah resimlerine baktım çok yakışıyosunuz Allah nazarlardan saklasın sizi yiğenlerinde çok şeker maşallah

Allah huzurla mutlulukla aşkla hiç bitmeyen saygı ile bş yastıkta kocatsın sizi :)

ben gelinlik görmedim yahu ama beta düğün resmini merak ediyorum senin eşinin profilde gördüm saç modelin tam görülmüo ama çok güzel keşke eklesende baksam

[QUOTEhttp://www.maxicep.com/evlilik-soz-nisan/asinin-geligini-yapan-moda-evinden-gelinlik-modelleri-231582.html][/QUOTE]
kızlar 4 cü gelinlik bakın birr

Gerizekalı kısmına takıldımm kimse sana gerizekalısın demedi söyleyiş tarzını beğenmedim lmaz:
Densem saana öylesin demek istemedi sen lafı başka şekilde anladıysan bilemem böyle sohbetlere damdan düşer gibi giriyorsunuz sonra bizim anlamamızı bekliyorsunuz bende buna tav oluyorumm :umursamaz:

Bigün eklerim canımm görürsünn yerimseniben
betacım teşekkür ederim kabarık modeller varmı
Kabarık pek bulamadım açıkcası ben pronoviasın modellerini çok beğeniyorum istersen sitesine bi göz att yerimsenibenhttp://www.pronovias.com/wedding-dresses/last-collection-pronovias/

saol canım senide uğraştırdım

bakarım bu siteye saol

tm beta inş ben buralardaken eklersin

hiç hoşlanmıyorum ben zaten dünden beri muhabbetin içinde olan iki kişiden tanıtıo kendisini bize beta boşver takılma m.oldum de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…