Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nanedeemmm

banyo takımın var ya hanii

çöpü fırçası sabunluğu olan

o taçın mı primanovanın mı canım???

ohoo süpper canım ya classide arkadaşlarım var benim ama satışta değil muhasebedeler
hatta bir tanesi bugün gelicek bizim takımlara bakmaya temmuzda düğünü var bizden alıcak mobilyasını
iyi günlerde kullan inşş

nane biraz daha dene canım 10 olucak inşş

Alıntı:
dreamlife kullanıcısından alıntı
nanedem
evinin tamamına şimdi bakabildim huzurla oturun inşallah,
evin kaç m2 2+1 gibi gördüm ben doğrumu ?
ya bizde ev bakıyoruz 75m2 ama oturma odası gibi düşündüğümüz yer cok küçük

sağol canım , yok evim 3+1 115 m2 ama 1 oda tıka basa dolu diye çekemedim dolaplar gelsin yerleştikten sonra çekcem

genelde küçük oluyo zaten büyük odalı ev bulmak çok zor artık

evt farkettim selin çoklu alıntı yapıyosun rep veriyosun özel mesaj atıyosun bravo valla
bende çok takip etmiştim burayı ama üye olduktan sonra çözmem zaman almıştı

ben de mesela birçok alıntı yapılıyo ya yapamıyom bravo selin yani ne çabuk çözdünn

aaa demek arkadaşlarınnnnn var hemdee kaydirigubbakcemile2

o halde senin arkadaşın benimde arkadaşın olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

harikaa sen hemen ismini veriosunnn bana laelaelaelaelae

bende pazarlık etcem yaa bak tanıdık muhasebeci de var diorumm adını söylüyorum arkadaşlarınınn ok mİ ???? yerimseniben

şaka şakaa diom da tanıdık olsa iyi olurdu nakit alıcaz belki tanıdıkla biraz daha indirim yaparlar diodum kendi kendime de

inegöl -ist arası kaç saat bu arada???

öğrenirsin elçin ya daha yenisin sende burda
ilk geldiğin günler hatırlıyorum sorular sorular sorularr kaydirigubbakcemile3

ben de mesela birçok alıntı yapılıyo ya yapamıyom bravo selin yani ne çabuk çözdünn

ElÇİn alıntı yapacaklarının yazdıklarının altında mq var ona bas en son cevap yaza bas

öğrenirsin elçin ya daha yenisin sende burda
ilk geldiğin günler hatırlıyorum sorular sorular sorularr kaydirigubbakcemile3

ay evet ya unuturmuyum ece ya çorap filan ne sıkılmıştım walla kaçacaktım sabrettim sonra ve kaldım ehhehehe

pashi canım önce vadeli alacakmışsınız gibi pazarlık yapın son fiyatı versinler sonra nakite çevirin daha da indirmek zorunda kalırlar yerimseniben
yoksa hemen nakit dersen çok oynamazlar fiyatta kaydirigubbakcemile3
sen ahmet demir önerdi sizi de büyük ihtimalle tanırlar

yenikapıdan feribotla gelirseniz 2-2,5 saatte inegölde olursunuz karayolundan gelirseniz 4 saatte falan burdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…