Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyiii nöreyimm ööle takılıom bendebayanssulusmile
takıl sen izlemionmu bitteri:)
ne kadınlar beee attı yüzükü nihal

ben geldimmm
bu akşam perdleeri hallettik
kızlarr
benimkiler çok tutttuu sanırım
:kedi:
hahaha

kurabiye sölesem mi
kızma ama tamam mı
:sinifsinif:

sen zengin karısın çisil
sana ne der
hayırlı olsun

yaa kalp ağrısını izleyen yokmii hiç

Son düzenleme:
ya aslında çok büyük değil
ama
otruma odama
iki taraflı katlamalı olcak
arkaları stor
misafir odama kenarlara fon ortalar aralık aralık
yatak odamın yine arkası stor falan filan

Son düzenleme:
amannnn Allahımm uzun uzun uzun aradan sonra internete geçip buraya girebildim. ne büyük bi başarı benim için anlatamam. bekarken burada yatar burada kalkardım resmen ya.düğünden sonra girmem ne kadar zorlaştı böyle acayip özlemişim buralarııııııııı.... canlarım benim naptınız ne var ne yok. 2009 gelinleri neler yapıyor ? evlilik nasıl gidiyor? evlenecek olan arkadaşlar hazırlıklar ne alemde ? eksikler hiç bitmiyor tatlı telaştada insan yorulmuyor :)

hoşbuldum canım. sağolasın. oh maaşallah allah mesut bahtiyar etsin evlenen herkesi. darısı bekarlarımıza olsun inşallah. senide evlendiririz kız. evlilik öyle ya da böyle gelirde bekarlık bi daha gelmiyormuş

Kizlar nabürsünüz ????

Ben malum ders ders ders....
Bitsede kurtulsam, sizleri cok özledim. Hele sohbetlerinizi nasil özledim bilseniz. Icim gidiyor Kkyi ve burayi acmamak icin.....benneyaptımki

kurabiye nan bişey yaz
hadi

cisil bence abartı bi durum yok. sen kiracı mısın ben ev sahibi diye biliyorum kendi evin sonuçta..
ama kiracıysan biraz fazla gibi geldi çünkü biliyosun perdeler her eve uyum sağlamıyor...

Günaydın Herkese... opuyorumnanaktan

Hayırlı Cumalar :Saruboceq:

Hayatım gelsede bi cuma duası etsede bizde amin demesek o da kızsa :roflol:

'ALLAH'im Euzü besmelenin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Fatiha-i serif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Taha ve yasin-i serif yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Kelam-i Kadim'in yüzü suyu hürmetine;
Ululugun hakki içinazametin hakki için;
Nurundan nurunu yarattinkainati da o Nurla donattin o Nur'un yüzü suyu hürmetine ve o Nur'dan halkettiklerinin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Bütün PeygamberlerininAdem Aleyhisselam'in Nuh Aleyhisselam'in Ibrahim Aleyhisselam'in Musa Aleyhisselamin Isa Aleyhisselam'in yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im! Ashab-i kehfin ve Ashab-i kiram'in yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Süheda'ninPiran-i izam'in yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Mübarek beldeleringün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine;
ALLAH'im Seçkin meleklerin Cebrail Aleyhisselam'inMikail Aleyhisselam'in Israfil Aleyhisselam'inAzrail Aleyhisselam'in ve diger meleklerin yüzü suyu hürmetine;
Istemem icap ettigi halde istemesini bilmedigimfakat senin bildigin seyleri ihsan ve ikram buyur!
Habib'in ne istemis ise onu istiyorum onun yüzü suyu hürmetine bize de ihsan buyur!
Zatina neden siginmissaben de ondan sana siginiyorum.Bilmedigim tehlikelerden de beni muhafaza buyur!'

***AMIN***
CUMANIZ MUBAREK OLSUN
SELAM VE DUA ILE...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…