Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay aynen dediğin gibi
ama mesela atıyorum schengen vizesi 200 eur alıyo
amerika vizesi 130 usd alıyo
belki mısır 100 tlalıyodur
belki 500 tl alıyodur onu bilmiyorum
ama acentaların normal bedelden daha çok para aldıklarını biliyorum. neden bu kadar çok diye sorsan dicek ki içinde hizmet giderimiz de var.

ama sonuçta işlemleri onların yapması hem daha zahmetsiz hem de daha garantili o yüzden eşşeeem gibi bayılmak gerekiyor o parayı.
evet 500 eur civarını bulur kesin. ve evet pass. süresini uzatmayı emniyetten yapman gerekiyor. ama karakollarda da bazen pasaport yetkisi oluyor.

esmy, Frigo+, Arsima+, _HaYaTiM_+, Sinay+, selinselin, Erva8+, elcintih, densem+, pıtırcık85+, asyaelif+, karalahana+, oktar+

hep bizim kızlarrrrrrr

hayatim mısıra vize yok ama konsolosluğa yine de evrak ve para gönderiliyor bildiğim kadarıyla
geçen bizim patron gitti sschengen gibi dosya hazırladık. kaç para verdi bilmiyorum ama

sağol selin
bu konuda ciddi bi araştırma yapıp
gelecek yaz için mısır turu düşünüyoruz
yani topu topu TL ile bakarsak 3000 liraya bi tur yapabiliriz yanlış mı?

kızlar bişi sorcam
turla yurtdışına çıkmak için sadece tur acentasına pasaportu ve parayı vermek yeterli oluyor mu?
yani vizedir uçak biletidir bu tür ayrıntılara biz karışıyor muyuz??

hiç biliyorum ki

:asigim::asigim:
nekadar güzel yazmışsın yaa..
ne güzel anılar günlükmü tutuyodun boshayallersmile

yok geçen gün eski topice bakarken gördüm
sonra dedim acaba bunnarı yazsam hergün kocama versem yada hepsini biyere yazsam evlilik yıl dönümündemi versem bilse o günlerdeki düşüncelerimi
ama karar veremedim :)

cnm takma kafanı gelınlgoınde guzel olacak
evınde yerlesecek
mısgıbı bır evın cok guzel bır mutfagın olacak :teselli:

hihihih
o zamanlarda hep öle diodunuz
çok şükür atlattık hepsini alnımızın akıyla

sana da geçmiş olsun canım mayıs çarptı bizi sanırım

ay dün gibi yaa mafoldumben

galiba düğündaşım öyle oldu
he ya dün gibi

men geldım
cok fena belım agrıor sankı yerınden kopcakmıs gıbııı

buket las vegas ın çok merak edilecek bi yanı yok ki kanımca
kumarhane yuvası die biliyorum gece hayatıyla ünlü
ben daha çok gizemli tarihi ve ilginç yerleri merak ediyorum

aynen cnm bende öyle biliyordum ama geçen gün bir tanıtım izledim ilginçti gerçekten...
kumar bilmem pis yedili bilirler mi aceep :roflol:
gece hayatı mı? :jeyyar:

Bende mısırı acayip merak ediyordum ama hevesimi kaçırdılar senin verdiğin linke bakıcam birazdan...
Tac mahal benimde merak ettiklerimin arasında...

ya sen onu bunu bırakta ben daha yerebatan sarayını dolma bahçe sarayını gezemedim bee
önce Türkiyemi bitirmem lazımmm

bencede
karadenızı gezmek ısterım
yere batanda bişey yok:)

şimdi bi sıralama yapılıyor ales puanının belli bir yüzdesi alınıyor (üniversiteden üniversiteye bu yüzde oranı değişir) dolayısıyla senin döneminde başvuru yapan kişilerin puanına göre yüksek birşey alman lazım bu sebepten sana en az en çok diye birşey diyemem. zaten bence bunları düşünmeden yapabileceğin en fazla puanı yapmaya bak cnm

Not: yüksek lisansta 2.öğretim yok diye biliyorum bizim ünide yok en azından

sinay gideceğiniz yere ve alacağınız turlara bağlı 3bin mi daha çok mu olacağı.
sharm el seikhte tam pansiyon bir otele gidersen yediğin içtiğin senin olur ama bütün turlara ekstra para verirsin. ekstra turları kapsayan bi tur alırsın yediğin içtiğin bu sefer totona kaçar... bence mutlaka turla mısıra gitmiş birinden akıl almalısın. onu yap bunu yapma diye fikir verecek biri olsun. başka yerler olsa ben veirrim biliyon

ya aslında ben de lese gireyim diyorum ama bi taraftan kocanın dil kursu bi taraftan ben lese hazırlanırsam biz deliririz ha

ahahah manyakkk
tac mahale geçen yıl arkadaşım gitti
çok güzel bir yer diyor resimlerini görünce bende heveslendim

ben istanbulda gezilecek yerleri gezdim
daha doğrusu türkiyede gezebileceğim yerleri gezdim
en çok etkilendiğim kapadokya ve aspendos tiyatrosu oldu
yalova termalde tam bi doğa harikası
sadece efese gitmedim
oraya da en yakın zamanda gidicem inş.

Buyrun size yerebatan
[[url]http://urlal.com/dqqf][/url][img src=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/4/1548.jpg
[IMG]http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/4/1554.jpg

Niye çıkmadı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…