şimdi nihal bişi merak ettim
esma kız tarafımı olcak
erkek tarafımı
he sımdı anladım farugun sen yokken bıze gelmesıne demek bundan kzıyıorsunozlersın tabı cnm hak verıorum sana ben bır haftada cıldırıyorum
hele sen gormedıkce baskalarının gormesıne bıle tahammul edemıyosun yerı gelıncee
bende de yeşil çay var...
amin cnm
netarafta olmak ıstıyorsa orda cnm ama büyük ıhtımalle kız tarafı kaydirigubbakcemile3şimdi nihal bişi merak ettim
esma kız tarafımı olcak
erkek tarafımı
canım mekanı cennet olsun nur içinde yatsın topragı bol olsun annecinin
he sımdı anladım farugun sen yokken bıze gelmesıne demek bundan kzıyıorsunozlersın tabı cnm hak verıorum sana ben bır haftada cıldırıyorum
hele sen gormedıkce baskalarının gormesıne bıle tahammul edemıyosun yerı gelıncee
PUHAHAHAKızlar şimdi süpürge yaparken aklıma ne geldi.....
Marmarisde yaşayıpda yaz sezonunu Bodrumda açacağım hiç aklıma gelmezdi... :)
Ayrıca topiktede sezonu ilk ben açtım biraz yamulduk ama olsun hahahahah
bana sormadın ama cevap vereyım ben
nerde dıyorsun dugundemı?
niaşndamı?
he sımdı anladım farugun sen yokken bıze gelmesıne demek bundan kzıyıorsun
kaydirigubbakcemile3
HAHAHAHAhe sımdı anladım farugun sen yokken bıze gelmesıne demek bundan kzıyıorsun
kaydirigubbakcemile3
Selam opuyorumnanaktan
Bugün 9. ayımız :asigim: Tutmak istiyorum şu zamanı artık yaaa böyle hızlı geçmesin
esma alıntıların çorba olmuş
bence sen erkeklede gitme
kendin git
ahah istersen dugundede nışasndad kendım gıdeyım
kocamı bırakıp
olarmı?
Kulaklarım çınladdıııı Benden bahsetmissinizz ..Evlenemedimm asker bekliyorumm 14 günümüz kaldıııŞeniz
kulaklarım çınladdıııı benden bahsetmissinizz ..evlenemedimm asker bekliyorumm 14 günümüz kaldııışeniz
Kulaklarım çınladdıııı Benden bahsetmissinizz ..Evlenemedimm asker bekliyorumm 14 günümüz kaldıııŞeniz
heee bahsettik sen de gelmeye gelmeye kendini unutturdun reyhan kim die die dolandık kaydirigubbakcemile3
ay çok az kalmış hadi Allah kavuştursun inşallah
darısı Nisan'ın ve tüm asker bekleyenlerin başına inşallah :Saruboceq:
sen gelsene yanıma ya .
artık bu çayları beraber içelim...
gözün var benim çayımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?