Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

erva edanın nosunu kaybettım
ama eşimde var
yarın bı arayım ayumuzemuszemus

papi sen ne zmn evlendınnnnnnnnnnnnnn
dıycektım haa

:roflol:
nerdesın kuzm sen gerçi bende yoktm o yüzden kım nerde pek bılmım
hayırlı olsn evınız

böcüğüm sen çalışıyodun zaten ne oldu ki? saatlerin biraz zordu galiba, o yüzdenmi ayrıldın naptın? maşallah bütün işleride bitirmişsin :))

@Erva bizim taşınma telaşı falandı filandı derken birde bilgisayarım bozulduğu için uzuun zamandır yoktum, artık gelebilirim inşallah eskisi gibi sık sık :)) şimdi sırayla profillerinize eklediğiniz resimleri geziyorum :)))

pashimmm 2 ay 20 günmü :))) heyecan nasıl anlat bakim :)))

bende pek farklı bişey yok kızlar yaa, anneme söyledim ufak ufak ne zaman evlencem ben bilmemne diye diye, önce babanemin ameliyatı bahane etti dur şimdi dedi, sonra taşınmayı bahane etti dur şimdi zamanı değil dedi bakalım hepsini atlattık artık yeni birşey çıkarmaz heralde :)))

h geldın tekrar cnm
çalışma saatlerını geçtım aylığımı cok geç alıyordm
her ay 1 ay nerdeyse geç alıyordk
ben emeğım ıcın kımseye yalvarmam
nasıl zamanında işe gelıp işlerımı yapıyorsam maaşımıda zamanında almak ısterım dedım ve cıktım
saatler cok geçtı evt ama keşke zamanında alsaydım borclarımız bıtene kadar ıdare ederdım zaten

erva saa bişi dedım demı,:mymeka:

papım hayırlısı olsun kuzum
aman evlende sen gör:jeyyar:

erva msjımı aldın mı hacı

aldım gulum

hayırlıolsun tekrar canım gez bakalım:))

hayırlısıolsun cnm ya hiç bellı olmuyo valla
bi bakarsın böcük gibi jet düğün olur senınde :)

korkutma böcükk :)) zaten böle bi ürperti oluyo içimde :))) herşeyi geçtim ilk geldikleri günü nasıl atlatçam, babamın yanında nasıl davrancam püüff çok zor herşey bee :)

haklısın yaa o kadar emek harcayıp karşılığını alamamak zordur, inşallah en kısa zamanda güzel bi iş bulursun, hem oyalanırsın bütün gün evde oldumu insanın canı sıkılır, hemde borçlardan bi an evvel kurtulursunuz

tamam tamam şimdilik kestirmiyorumm kaydirigubbakcemile3

papimm ben özleidm vallahii yahuuuu bu kadar ara vermeyin boshayallersmile

papiii onlar çok basit şeyler canımm

daha neler görcen nelerr

valla yaşanmadan anlatılmaz canımm

sırayllaaa

ama rahat ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…