Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ooo hayırlı olsun cnm
ama bişey sölicem
tv için erken değil mi
çok teknolojisi değişio ve fiyatlar düşüo biz en son aldık tvyi

bılmem cnm belkı aradan cıkarmak ıstıyodur ben yıne solerım sonasını kendı bılır

Pıtırım...

İnan ki şok oldum okuyunca..
Ne oldu da birden böyle oldunuz canım ya ?
Çok mutluydunuz, çok seviyordunuz birden bire nasıl biter ki ?
Ah benim canım arkadaşım ne desem ki bilmiyorum,
Allah'ım yardımcın olsun tez zamanda bu kara bulutları üstünden çeksin.. :Saruboceq:

tabisii sempatiksalakcinni

pıtır noldu cnm ya:1hug:
hiç okudum gittim ondan...

ben senden daha şok durumdayım hevincim
bişi anladıysam nolayım
birden bide böle oldu
o hala bitti demedi ama
sürekli kaçıo benden
ne arıo ne açıo
bittiğini böle ifade edio bana
1 hafta öncesine kadar aklımın ucuna gelmeyen şey başıma geldi
bilmiyorumkismile

:gitme:

İyide güzelim bir olay falan oldu mu bundan önce veya tartıştınız mı?
Yani ne bileyim aklım almıyor bir türlü, çünki çok seviyorsunuz birbirinizi.
Belkide yoktur öyle bir durum, çok yoğundur veya zor günler yaşıyordur ve seninle paylaşmak yerine senden kaçıyordur seni bunaltmamak için, olabilir mi acaba?

Belki çok iyimser düşünüyorumdur ama bence öyle bir çırpıda bitmez, konuşmanız lazım bu konuyu bir derdi varsa paylaşsın seninle ha eğer senin düşündüğün gibi ayrılmak istiyorsa da bunu açık açık söylesin.

Ayrıca yine eski avatarını koymuşsun canım her üzüldüğünde bunu koyuyorsun yapma bunu işte kendini boş yere yıpratıyorsun :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

pıtırcım üzme kendini hakkında hayırlısı ne ise öle olsun ama belki bitirmek istemiyor belki başka bir sorunu var olabilirmi böyle bişeyy

başka sorunu varsa sölesin bana
paylaşsın
biraz kafamı dinlicem derse anlarım ama hiç bişi demeden böle yapması tuhafıma gidio işte

Son düzenleme:
pıtırım canım üzme kendini ama istersen bırak zamana arama sende eger seni seviyor ve istiyorsa arar seni unutma zaman unutma unu

canım ben eski sevgilisine döndü die düşünmeye başladım, bana dönüceni sanmam, biraz değer verse açıklardı olanları ayrıca

sen şimdi bittimi diyorsun yani eger öle düşünüyorsan bırak senin sevgini hakedecek insan deilmiş bir hiç için üzme kendini hele hele bir erkek için yapma hayat yaşamaya deger unutma onsuzda yaşayabilirsin hemde daha güzelll

yani ben bunca şeyden sora bunu anlıorum
öle olmasa bişi sölerdi

Hmm..

Müşteri olayına veya facebook olayına birşey diyemem canım sonuçta sen daha iyi tanıyorsun onu, söyledikleri ne kadar doğru ne kadar yanlış sen bilmelisin..

Ama,

eski sevgili olayı hoşuma gitmedi. Acaba kafası mı karıştı o geri döndü diye, bilemem orasını ama eğer öyleyse doğru bir davranış değil, sonuçta hayatında biri var.

Valla Pıtırım, tek yol konuşmak, ha aramıyor mu telefonlarına cevap vermiyor mu, işte o zaman bi dur diyeceksin kendine, bırak kendi haline bakalım ne olacak.

Zaman herşeyin ilacı..

yani ben bunca şeyden sora bunu anlıorum
öle olmasa bişi sölerdi

bırak ozaman zamana canım biliyorum şimdi biz ne sölesek hiçbirşey senin acını geçirmiyor zor bir durum ama sabır ve zaman allah hakkında hayırlısı ne ise o olsun üzme güzel tatlı canını

ya müşteri olayına her zaman inanmışımdır, bi an bile şüphe etmedim hiç bişiyden, o kız gezmeye gitmiş dönünce yazmış öle, onunla ilgili daha önce konuşmştk, bitmiş gitmiş bişi dedi, ama aklıma bi tek o gelio napim, ben yapabilicemi yaptım valla canım, benim hayatımda yok artık ben çıkardım, ne hali varsada görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…