şeker benim birde 18 temmuzda nikahım var yaa...
nebilim nezaman dağıtmak gerekir hiç bir fikrim yok biraz tez canılıyım kendime stres yapıyorum işte sen nezaman dağıtacaksın gerçi temmuz 1 de alınıp dağıtıma başlansa yeterli dimi
tmm canim
Kizlar, vakit ayiramiyorum gelemiyorum diye buraya gelip soru sormakta cekiniyorum, ve az önce sordugum soruya aldigim cevaplara bakarsam, cekinmekte hakliymisim.....Kusura bakmayin
bu da benim nostaljim(((((((((((((((((((((((((
Yatak odasi nasil kizlar?
hayatımın eklediği resimleri görememiştim evden bakım dedim gece gece güldüm :) ilahi ....nerden buluyor bunları sempatiksalakcinni
iyi geceler kızlar
* Şarikaaa olmuş cnm
*Şahane+Harika kaydirigubbakcemile2
* Şarikaaa olmuş cnm
*Şahane+Harika kaydirigubbakcemile2
unutmuorum canım...evet canim yurt disinda yasayacagiz simdilik planlar böyle
o mor ve beyaz olan kismi istedigin gibi dizayn yapabiliyorsun
4 parca beyaz 4 parca mor veriyorlar, istersen bir tarafi komple mor yap digerini beyaz. yada altlari ve üstleri mor yap ortasi beyaz sana kalmis sIKILDIKCA degistir dur
canim o büyük komidin makyaj icin degil
almanyadaki yatak odalarinda öyle makyaj masasi yok
o senin begendigin dolapda ekstra satiliyor
yatak odasinin icinde sadece dolap yatak ve iki basucu komidini var
digerlerini dilersen aliyorsun
bende özledim hevincim
begendigine sevindim
tskler pitir
sana faceden gönderdigim resmi unutmuyorsun demi
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=6385&bid=1
abimin okul aile baskanı oldugu okul dun haberlerde cıkmıs
yegenlerım orda okuyor
ıcım acıdı yaaa nasıl bısey bu yemın ederım aklım orda yazık ya mınıcık daha cok küçük yaaa
bende internet birkaç tane beğendim inşallah gittiğimiz matbaada da beğendiklerimden olur mayıs sonu gibi verebileceğiz sipairşi acaba 1-2günde teslime debilirmi bize bilmiyorumkismile
[/B
günaydın kızlar
ne güsel olur
sen ben yada bi başkası ve bizlerin davetiyesinde gören bi çok kişi beğenip knd davetiyesine yazabilir
ve günün birinde bu davetiye burcunun eline geçebilir
sora burcu düşünür acaba kimden dolaşarak geldi bu davetiye bana
hangi kk arkdşımdan... ervadan mı, nisandan mı vs vs kimden acaba
ve şöylee bir dalar eskiye boshayallersmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
[günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dilcikar:
şeker benim birde 18 temmuzda nikahım var yaa...
nebilim nezaman dağıtmak gerekir hiç bir fikrim yok biraz tez canılıyım kendime stres yapıyorum işte sen nezaman dağıtacaksın gerçi temmuz 1 de alınıp dağıtıma başlansa yeterli dimi
içim sıkılıo
bi cvp vermeden gidişi canımı çok yakıo
sormak istiorum soramıorum
sorsam cvp alamıorum
onun bana yaptığı gibi bende susucam diorum
ama bazen öle bunalıorum ki
haketmediğim bişiyi yaptı bana
en azından bi hoşçakal deseydi bu kadar canım yanmazdı ya((((
iyiki varsınız kızlar siz
siz olmasanız herhalde kafayı yerdim ben
ay valla düşündümde süper olur
gercekten de dediğin gibi burcunun elıne geçermiş o davetıye sonra tee ondan bızlere geçen bir anı ne kadar hoş :asigim:
bu çocuk hayatta yaşıo eminsin dimi başına bişi gelmiş olmasın
acaba burcu içinde böle olurmu
çekilin üleyyn vermem kimseye sözlerimi demesin kaydirigubbakcemile3
yaşıo canım
günaydın herkese.
öle sinirlerim bozuk ki sabah sabah ama bu mesajı gördüm valla çok güldüm...
sağol kurbiş.
boshayallersmile
lütfen ŞARİKA bir gün olsun:Saruboceq:
:sinifsinif:İçimde bir ateş yanıyor Bedenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaygan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı s...andın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana fena kızgın Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !...
Allah bildii gibi yapsn onu o zaman kapanan kapı bidaha açılmaz onunda farkındadır inşallah tosunbaş alsanaalsanasmile:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?