Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

panik gel,in seniii

ben çokmu rahatım ne yaaa

daha davetiye bakmam

15-20 gün kala dağıtmayı düşünüorum bende canımm

tmm canim

Kizlar, vakit ayiramiyorum gelemiyorum diye buraya gelip soru sormakta cekiniyorum, ve az önce sordugum soruya aldigim cevaplara bakarsam, cekinmekte hakliymisim.....Kusura bakmayin

niye böle bişi dedin aime :sinifsinif:

bu da benim nostaljim(((((((((((((((((((((((((

alsanaalsanasmile kafanı gözünü kırcam haa

Yatak odasi nasil kizlar?

off harika mor yaa

hayatımın eklediği resimleri görememiştim evden bakım dedim gece gece güldüm :) ilahi ....nerden buluyor bunları sempatiksalakcinni

iyi geceler kızlar

sempatiksalakcinni

cümleten günaydın herkese zemuszemus

unutmuorum canım...

aaaa bende çok üzüldüm ya((

herkese günaydınlar...

bende internet birkaç tane beğendim inşallah gittiğimiz matbaada da beğendiklerimden olur mayıs sonu gibi verebileceğiz sipairşi acaba 1-2günde teslime debilirmi bize bilmiyorumkismile

[/B

canım bilmiyorumki acaba 1 -2 günde verirlermi bilmiyorumkismile
benım temmuz başı oldugu için biz haziranın ikinci haftası falan dağıtmaya başlıyacağız inşallah

ay valla düşündümde süper olur
gercekten de dediğin gibi burcunun elıne geçermiş o davetıye sonra tee ondan bızlere geçen bir anı ne kadar hoş :asigim:

[günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dilcikar:

bu surat ne kıııııııııızzz :hulya:

GÜNAYDIIINN KIZLAR

18 temmuz nikah 1inde dağıtmaya başlayacaksınız bence en az 1 ay önceden dağıtılmalı davetiyeler özellikle yaz sezonu neden derseniz okullar tatil insanlar tatil planı vs yapabilirler onun için davetiyeleri en az 1 ay önceden dağıtmaya başlarsanız herkes ona göre plan yapabilir bu da benim fikrim paylaşmak istedim tatlı telaşınızda allah yardımcınız olsun a.s.

içim sıkılıo
bi cvp vermeden gidişi canımı çok yakıo
sormak istiorum soramıorum
sorsam cvp alamıorum
onun bana yaptığı gibi bende susucam diorum
ama bazen öle bunalıorum ki
haketmediğim bişiyi yaptı bana
en azından bi hoşçakal deseydi bu kadar canım yanmazdı ya((((

iyiki varsınız kızlar siz
siz olmasanız herhalde kafayı yerdim ben

bu çocuk hayatta yaşıo eminsin dimi başına bişi gelmiş olmasın

ay valla düşündümde süper olur
gercekten de dediğin gibi burcunun elıne geçermiş o davetıye sonra tee ondan bızlere geçen bir anı ne kadar hoş :asigim:

acaba burcu içinde böle olurmu
çekilin üleyyn vermem kimseye sözlerimi demesin kaydirigubbakcemile3

ıçimde bir ateş yanıyor Bedenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla ıstediğin kadar konuş benimle ıstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın ıçine girdiğin küçük kaygan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı s...andın ? ıstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın ıstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana fena kızgın Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın ıstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !...

:sinifsinif:
Allah bildii gibi yapsn onu o zaman kapanan kapı bidaha açılmaz onunda farkındadır inşallah tosunbaş alsanaalsanasmile:mymeka:

gülay sen hamilesin bana dua edermisin
senin duan kabul olur

erva ben geldim :))
arkadaşla gelinlikçiye gittikte
sağolsun patron izin verdi ikimize koştur koştur gittik koştur koştur geldik sabahın köründe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…