Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sorma pashımanacım
bı kac arkadasa soyledık kımse boyle bısı duymamıs gormemıs bızde şaşkınız
duzeltecegız dıyolar ama ınanın bu şaşkınlıgımız hıcbı sekılde duzeltılmez..

öyle mutsuzkı nasıl yardımcı olacagımı sasırdım
nısanlısına bagrındı okadar
sankı onun sucu var bız bulmustuk orayı o daha gormemıstı bıle

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ay cok teşekkür ederiiizz
o güzel duygularınızı öyle güzel yansıtmışsınızki begenmemek elde değil
kitabınız falan çıksaya boshayallersmile

:kedi:
aşk bu aşkkkk :asigim:

aaaaaaaa inanılır gibi değilllllakannehir
korkunçççç

neyse herşeyin bir çaresi avrdır canım tleefonla yer bildirilir yeterki iyi bir yer bulunsun çok az kalmışboshayallersmile

burcucum resımlerınıze baktım maşallah cok yakısıyosunuz ve cok eglenmıssınız
hanı demıssın ya şanlıyım
oyle pozıtıfsınkı ıı olan herseyı cekıyosun

evt burcucum az kaldı şaka gıbı ınanması guc 1 ay sonra ev tlf.aradıgımda evde olmayacak
hadı bugece bende kal dıyemıycem
kocamn kızlar olduk çok sukurkı harıka bı nısanlısı avr gozum arkada dııl ama sımdıden huzun coktu
ona bellı etmesemde yoklugu koyacak bana cok sukur kı yakın yınede bana ama artık onun baska sorumlulukları olacak
dertlerımız sevınclerımız farklılasacak
nıye gozume o ılk okuldakı kucuck halınle gelıyo hep...
benım can arkadasım artık kocamn guzeller guzelı bır perı kızı olup sevdıgınle uyepyenı bı yasama yol alacak
tam bır ay sonra bugun su saaatlerde sımsıkı sarılmıs olacagım ona sonkez...

burcucum resımlerınıze baktım maşallah cok yakısıyosunuz ve cok eglenmıssınız
hanı demıssın ya şanlıyım
oyle pozıtıfsınkı ıı olan herseyı cekıyosun

:kedi: canım bende gördüm cevap yazdım hepsine Şeniz teşekkür ederim tatlı yorumların için....
pozitifmiyim gerçekten :kedi: seviyorum kocamı ve yaşamayıııııopuyorumnanaktan

siz artık arkadaşdan öte kardeş gibi olmuşsunuz canım yaa
ne kadar güzel
keşke benimde bu tarz bir can dostum olsaydı çok isterdim
baksana resmen kardeşin evden gidiyor gibi üzülüyorsun
allah yolunu açık etsin arkadaşının umarım çok mutlu olur opuyorumnanaktan

merhaba canım

benım can arkadasım hıc duygularını bellı etmez o
severmı benı bılemme:) ama baska bısı ona olan sevgım nezamn tansıtıgımızı bılmem
aılesını kendı aılemle bır tutarım sızlerle ıyıkı tanısmmısım yoksa onu suan asla anlayamazdım
hala korkuyorum onun destekcısı olamıyomusyum dıye ama ne yapabılırımkı
cok mutlu olacak ıns hakettı bunu
nasıl kardesten öte olmaz ya daha oncekı sevgılısıyle evlenecekken altattıgını ogrendım nasıl soylıycem ya bana ınanmazsa dıye duusndum
tum cesaretımı topladım ve soyledım dedım heh tamam bıttı arkadaslıgımız dıycek
ama tam tersı oldu
kanıtlarım ıstersem dedım ne geregı var sen bunu soyluyosan dogrudur dedı
canım arkadasım benım yaaa ben cok sanslıyım
hep ıı ınsanlar cıktı karsıma hep ıı arkadaslıklar Rabbım verdı bana
sevdıgımden ayrılınca oyle dedım
benım harıka bı aılem ve sırtımı guvenıp yaslayacak akadaslıklarım guzel bı ısım var napalım aşk kısmet dıılmıs demıstım... çok sukur
gıdıyorum yorumları okumaya

burcucum sana bakınca hep ne hıssedıyorum bılıyomusun
hanı boyle eskı unv arkadasların olur evlenırsın sonra 4 lu bısıler yaparsın
garıp bı sekılde bıgun sızın evınıze mısafır olacagımı hıssedıyorum
serhat bana bole kuzenım bı abım gıbı gelıyo hıc yabancı gelmıyo sen ıse bambaskasın bılıyosun senı nasıl sevdıgımı
eda sen ılk buralarda tanıdıgım sevdıgım ınsanlardınız
senden ogrenecek cok sey var hanı eda demıstıya burcu baska turlu bakıyo olaylara çok çok dogru senın yasadıgın seylerı bızde yasıyoruz ama gereksız kucuk seylerı cok buyutup hem kendımıze hem sevdıklerımıze guzel anlarımızı zehır edıyoruz
ayrıca herseyını bızımle paylastıgın ıcınde çok tskler dııl nazara gelmek bence bız baktıkca bızım ılıskılerımzıde duzelıyo samımıyetın ıcın sonsuz tesekkurler bebısının odasınada gungelır boyle yorumlar yaparız ıns
dusunsene kızınız olmus adı buse okula baslıyo sen burdan önlugunu cantasını beslenmesını cekıyosun serhat sız okula gıderken fotolarınızı cekıyo..
yada oglunun sunnet dugunu ıcın kıyafet bakıyoruz sana sonra o gece sen yıne serhata bakarak aşkla dans edıyosun....

Ay sevgicim az önce bebeğini doğurduğu gün kaybeden bir arkadaşın hikayesini okudum kk da feci şekilde duygusalım zaten. ağlarken sümüklerim ağzıma girdi pöff. birde senin yazdıkların üstüne gelince iyice tavan yaptım...
Canımmm opuyorumnanaktan bende asla ve aslaa sizden ötürü nazar değeceğine innamıyorum. Çünkü hepinizin beni nasıl sevdiğini çok iyi biliyorum. Severek bakan içten bakan gözün nazarı değmezz.. Dediğin gibi ben anlattıkça güzelleşiyor herşeyy allahım bozmasın opuyorumnanaktan
Deminki yazıyıda okuyunca dedimki asla ama aslaa minicik şeylere takılmıycammm varsın olmasın lcd televizyonum. yemişim televizyonunu. Öyle mutluyum kii daha ne olsun. hiçç bir şeye takılmıycam hayat öyle kısaki..... Sizede hep bunu söylemeye çalışıyorum işte. Bu devirde aşkı bulmak gerçekten büyül lütuf... bulanlar aç gözlülük etmesinnnn. daha fazlasını istemesinnn... zaten azla yetinene daha fazlasını veriyor hayat...a.s
Ve allah bize ömür verirse canım bu dediğin fotolarıda çekip ekliycem.
ve sanada diycem sevgi böyle böyle demiştin hatırlıyormusun diycem :1hug:

ay bu arada telaşla yazıcam derken eksik yazmışım.
İnşallah bir gün evime misafir olursun.
Senin kafanda çizdiğinden çok daha sıcak bir ortam olacağına ve çok şeker zaman geçireceğimiz konusunda iddiaya bile girerim...kaydirigubbakcemile2

Ve kocamda benle birlikte o kadar haaytlarınıza girdi kii onu da en az benim kadar öyle bir tanıdınız ki eminim gördüğünüzde asla yabancılık çekemzsiniz...:1rolleyes:

ayyy burcuuuuuu
benımde sumuklerım agzıma gırcek bakkkk:):)
Allahtan büromda yalnızımda aglayabılırım
bazen dıyorumkı bu kızlara hep ııkı sızı tanıdım felan dıyorum cok sevıyorum dıyorum
benı yalaka sancaklar aaa demıycem artıkkkkk:):):)

vallahi akşam akşam yedik sümükleri sempatiksalakcinni
kocamda mesaiye kaldı yalnızım bende.

yawyummm sen söylemesende biz biliyoruz ki zatennn lülülülülülü

ama ben en çok olumunekankayizsmile seviyorum. bunudadip not ekiliyim yarın gelirse ağzımı burnumu kırmasın hahahaha :roflol:

belkıde serahatı soguk bulmamamızın nedenı bu
senın o resımlerı cekerken bızede gosterecegını bıldıgı halde kasmıyo kendını
bende emınım sızde en guzel vakıtlerı gecırecegıme
ama hayatım duymasın bıde sınay var daha sırada gelmeye ama ben ınanıyorum bıgun kesısecek yollarımız yıcem o guzel mamalarında

aynı anda yazmısız hayatımı vay beee amma korkutmus bızııı delı kız
hayatımda cok ılgınc bırısı ya okadar sert ama hıc beklemıycecegım kadarda harıka bı kalp bambaska gercekten
belkıde o hassas olusunda canı yandı zamnında ondan bukadar sert gorunuzu dıstan koruyo belkıde kendını boylece ama cok sanslısın hayatımla ılgılı ılk her bılgıyı sendne ogrencez ben yuzunden cok adını ve sesını merak edıyom

serhat çok rahat biri kiimse için kasmaz ki kendini olduğu gibidir o.
ayy sen gell yeterkii mamalarım feda olsun sanaaaaaaaaa
kim gelirse kapım açık. asuşum inşallah gelecek bu sene.
yolun düşerse kesinlikle bekliyorum zaten balısıı. uğramadan gidenle konuşmıycam aslaaaa

sesini ben duydum opuyorumnanaktan
çok çıtırdı hatunun sesikaydirigubbakcemile3
bilmiyorum öyle mi olur acaba :1rolleyes:
ay ne havam olur sevgi kızz hahahaha hayatımın adını ben söylersem size mesela.
tabi söylemeye karar verirsekaydirigubbakcemile3

hım kimlerin sesini duydum benn

mandilişimm asum yani sinayım arsimm esmamm nihalimm hımm ve tabiki hayatım... :1rolleyes: ay unuttuğum yoktur inşallahkaydirigubbakcemile3

pıtır ve esmanınkınıde merak edıyorum bak
olmazmı kıs havannn tavan yapar:)
sızın dostlugunzuun nesı guzel bıde bılıyomusun sen saygı gosterıyosun onun kendını gızlemesıne
nekadar özel bısı:)
ervaaaaa nıye yazmıyosun kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…