opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ay cok teşekkür ederiiizz
o güzel duygularınızı öyle güzel yansıtmışsınızki begenmemek elde değil
kitabınız falan çıksaya boshayallersmile
kızlar pat dıye cıkamk zorunda kaldım
arkadasım aradı tam 1 ay sonra kına var ve bugun ogrenıyoruzkı kına salonumuz aslında yok
bugun kına organızasyonu yapan fırma salona gıdıyo ve dıyolarkı o tarıhte baska bı gelın var hemen arıyolar meger bızım gunumuzu baska bı gelınede vermısler boyle sacmalık olurmu demeyın olmus
davetıyelr basılı salon yazılı ama bızım gunumuz yok
cok felaket bı sınır harbındeyız
burcucum resımlerınıze baktım maşallah cok yakısıyosunuz ve cok eglenmıssınız
hanı demıssın ya şanlıyım
oyle pozıtıfsınkı ıı olan herseyı cekıyosun
evt burcucum az kaldı şaka gıbı ınanması guc 1 ay sonra ev tlf.aradıgımda evde olmayacak
hadı bugece bende kal dıyemıycem
kocamn kızlar olduk çok sukurkı harıka bı nısanlısı avr gozum arkada dııl ama sımdıden huzun coktu
ona bellı etmesemde yoklugu koyacak bana cok sukur kı yakın yınede bana ama artık onun baska sorumlulukları olacak
dertlerımız sevınclerımız farklılasacak
nıye gozume o ılk okuldakı kucuck halınle gelıyo hep...
benım can arkadasım artık kocamn guzeller guzelı bır perı kızı olup sevdıgınle uyepyenı bı yasama yol alacak tam bır ay sonra bugun su saaatlerde sımsıkı sarılmıs olacagım ona sonkez...
mrb kızlarr
burcucum sana bakınca hep ne hıssedıyorum bılıyomusun
hanı boyle eskı unv arkadasların olur evlenırsın sonra 4 lu bısıler yaparsın
garıp bı sekılde bıgun sızın evınıze mısafır olacagımı hıssedıyorum
serhat bana bole kuzenım bı abım gıbı gelıyo hıc yabancı gelmıyo sen ıse bambaskasın bılıyosun senı nasıl sevdıgımı
eda sen ılk buralarda tanıdıgım sevdıgım ınsanlardınız
senden ogrenecek cok sey var hanı eda demıstıya burcu baska turlu bakıyo olaylara çok çok dogru senın yasadıgın seylerı bızde yasıyoruz ama gereksız kucuk seylerı cok buyutup hem kendımıze hem sevdıklerımıze guzel anlarımızı zehır edıyoruz
ayrıca herseyını bızımle paylastıgın ıcınde çok tskler dııl nazara gelmek bence bız baktıkca bızım ılıskılerımzıde duzelıyo samımıyetın ıcın sonsuz tesekkurler bebısının odasınada gungelır boyle yorumlar yaparız ıns
dusunsene kızınız olmus adı buse okula baslıyo sen burdan önlugunu cantasını beslenmesını cekıyosun serhat sız okula gıderken fotolarınızı cekıyo..
yada oglunun sunnet dugunu ıcın kıyafet bakıyoruz sana sonra o gece sen yıne serhata bakarak aşkla dans edıyosun....
ayyy burcuuuuuu
benımde sumuklerım agzıma gırcek bakkkk:):)
Allahtan büromda yalnızımda aglayabılırım
bazen dıyorumkı bu kızlara hep ııkı sızı tanıdım felan dıyorum cok sevıyorum dıyorum
benı yalaka sancaklar aaa demıycem artıkkkkk:):):)
belkıde serahatı soguk bulmamamızın nedenı bu
senın o resımlerı cekerken bızede gosterecegını bıldıgı halde kasmıyo kendını
bende emınım sızde en guzel vakıtlerı gecırecegıme
ama hayatım duymasın bıde sınay var daha sırada gelmeye ama ben ınanıyorum bıgun kesısecek yollarımız yıcem o guzel mamalarında
aynı anda yazmısız hayatımı vay beee amma korkutmus bızııı delı kız
hayatımda cok ılgınc bırısı ya okadar sert ama hıc beklemıycecegım kadarda harıka bı kalp bambaska gercekten
belkıde o hassas olusunda canı yandı zamnında ondan bukadar sert gorunuzu dıstan koruyo belkıde kendını boylece ama cok sanslısın hayatımla ılgılı ılk her bılgıyı sendne ogrencez ben yuzunden cok adını ve sesını merak edıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?