Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inş. canım herşey yoluna girer ya yani evlenince eviniz var bak bu güzel ama sana söyleyim kira derdiniz olmucak

hee öyle olsun bakalım pıtır hanımm kaydirigubbakcemile3
bızde evden cıkarken baglanır
gelın arabada daha cıkarır

hahah aynen bizde de öyle hahahahakaydirigubbakcemile3

ayy elcınnn kac aydır bursa yesıl beyaz gecen mudanyaa felan gıttım oralarda oyle
halk acayıp ınanıyodu kazanamazsada mutluydular yanı
dusun banket tasları otobus durakalrı hep yesıl beyaz
heryer bayraklarla falan burda fenerı tutanlar bıle bursalıyız buyıl dıyodu
cok senlıklı oldu yaaa aksamda superdııı

ıı aksamlar nısancımmm

ay sevgi inan bursa şampiyon oldu sanki galatasaray şampiyon olmuş gibi sevindim yaa

cok sukur elcıncım
kıra derdımız olmayacak sevdıcegım tamda ıstedıgım gıbı aldı
sımdıden planlıyorum nasıl doseyecegımı ama cok zorlanıyo o yoruldukca dıyorum satalım daha kucuk bı daıre alalım borcu kapatalım dıye
ama sen orayı cok ıstedın dıyo
suan kıracımız var
dugune yakın cıkarıp tadılat yaptırcaz ins

aa kiracını olması çok güzel canım ya hiç deilse borcun bir kısmı ordan çıkar sevgi kaç yaşıdasın canım sen

ben 86 lıyım canım
sevdıcegımde 86lı
zaten kıracı olmasa onun kazandıgı ıslerle borc odenmez ama ınan yınede kıt kanaat yetıyo cok zorlanıyo ve dugun ıcın para bırıkmemesı onu cok uzuyo

sen nıye karısıksın elcıncım

sabahın köründe benden başkası yok tabiiiii a.s

geliceksiniz madem ben çay koyup kahvaltı hazırlayayaım :roflol:

herp birlikte kahvaltı edelim kızlarr :sm_cool:

herkese günaydın bu arada
:enbuyukkk:

günaydınnnn herkese...gunaydın pashmina....sabah sabah bi ikimiz düşmüşüz kk yollarına..nasılsın canım...

gunaydın hepimizeeeeee....nasılsınız bakalımm görüşmeyeli... kurabiyee tezini vermişsin sanırım ne guzel kurtuldun benimde ağustosa kadar vermem gerekli oyle duruyo.. şimdilik..
nihalimm sözlenmişşşş gecmişe bi göz arayım dedim ....HAYIRLI OLSUN NİHALİM ...ALLAH TAMAMNINI ERDİRSİN..darısı diğer arkadasların başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…