Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Etiketler
çılgın çeyizciler, çeyiz delülerüüü, çeyiz dolu hurçlar:), çeyiz isteriz!!!, çeyiz krizi, çeyiz olmadan asla:), çeyiz sergisi, çeyiz severler topiki, çeyiz uzmanları, çeyizci güzelleri, çeyizci kzlar cumhuryeti, çeyizciler vadisi, çeyizde yaparım kariyerde, çeyizlenemdm doya doya, çeyizlik kek kalıbı:), çeyizsiz kız mı olur hıh, ömür biter çeyiz bitmez:), ömür biter ceyiz bitmez, önüm arkam çeyiiiz, şafakçı nisan, al al bitmiyo, asker tutan burcu:), asker tutmak istiyom, bizde çene hıc bıtmez, bolumu, ceyiz, ceyiz delisi böcük, ceyizciler buraya, clipso hayatim, düdükçü sinay, dantelimi seveyim, dantelli donum bilem vaaa, devrik esmy, eda düdüklüyü bozdu, elalem nederse desin:), en güzel benim, erva erva jeyar erva, etiketim çeyizim:), evlilik öncesi hazırlıklar burdaaa, evlilik oncesi hazirliklar burdaaa, fikir, haydi çeyizciye, hazirligi, herşey boş çeyizle coş, jeyar böcük, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koca değil ceyiz istiyoz, koli koli çeyiz, komşum buketım, lepik kafaaa, manyak erva, musmutlu, nişanlım askerde ben çeyizcide, nihalle faruk, paylasimlarimiz, sağım solumda çeyiz:), sag eller havaya, sohbet, ya ceyizciye, ya hocaya, ya kocaya[/COLOR]

ne kadar komik bu etiketlerımız yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ne işi yawww yatıcem butun gun dermısım ama fayansa ek almaya gıdıcez nanecım
bıde kuafore fıyat alıp randevu alıncak veeeeeee elbısem alıncak
gerıye faruka gomlek ve kravat kalıo

markasını ve kod numarasını almayı unutma canım yanına , eğer benim dediğim yere gidicekseniz , kapıdan girince hemen sağda duranlar bizimkiler soldakiler başka markanın ;9

oo al bakalım nişan demesen daha ucuz olur aslında ama demeden nasıl yapıcan ;???

elibiseni alınca giyip eklesene fotonu ama ben olduğumda

oo kolay kolay 2 dk da halledersiniz

of yaaaa bugün çok sıkıcı
kremalı mercimek çorbası yaptım
semizotu al dedim babama salatasını yapıyım ..
boshayallersmile

haha nıhalle faruk var nısan var cıdden komıkmıs etıketlerımız
kızlar dun bır yagmur vardı
yoldaydım amamn allahım dedım
sankı dolu yagdı gög gurluyo oglenın 1 i ama aksam ustu sankı cok tırstım...

nanee adı neydı kız o magazanın

mercimek çorbasını yapıyorum normal
piştiğinde süt kremaları oluyorya
ondan eklıyorum 1 paket çorba sıcakken mikserliyorum bütün malzemesiyle kremasıyla
çok güzel oluyor

biberi kavurun üzerine domates ekleyin onuda kavurun en son bu kremayı ekleyin ve tuz...
kahvaltılarda vazgecemeyeceğiniz bir lezzet olacak

ayrıca bu krema domates çorbasınada çok yaşıoooo

eveeeeeeeettttt kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kesınlıkle harika oluyo domates corbasında
o verdıgın kahvaltılıda denicem :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…