Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off işte bende aynı durumdayım senle işi sağlama almam lazım

adama ne kadar güvenilir bilmiorum bu konudaaa :umursamaz:

offffffffff 2 arada bi derede kaldımmm yaa alsammı ilaç almasammı

zamanda geçioo bi yanddan dream

2 ay kala başlanması gerekiomuşşş canımmm

canım bizimde hiç bir tecrübemiz yoktu. ama allaha şükür 10 aydır başardık. başaramayacak ne var onuda anlamış değilim yaniiboshayallersmile

canım Hayatım burdayken sorsaydın keşke onlar bu yöntemi kullanıyorlar.
ama biz sevmiyoruz. kişiden kişiye değişiyor. nasıl anlatsam... yani tam doruktayken çek olmuyor. bizde en iyi yöntem kondom. birde onların süper ince olanları var. zar gibi öyle acayiip bir his değişimi olmuyor bence.

ne zor kızlar işimiz ya
onlara kalsa hiçç umurlarında bile değil
her ayrıntıyı biz düşünmek zorundayız
şimdi sorsak onlara hap mı kullansak diye
ona bile o gün gelsin bakarız derler off offff

olacam son 3 gün akannehir

pash napıcaz yaa bende cevremdekileri örnek alıyorum yaparız başarırız gibi geliyor birde en nefret ettiğim olay mide bulantıları o hapı içersen kesin bulantılar peşimi bırakmıcaz birde adet dönemimin bozulmaması gerek düğüne kadar çünkü nikah la düğün arası regli olucam cabucak atlatmam gerek regliyi

kızlar ben 6 ay kadar hap kullanmak istiyorum sonra
2 ay ara verıcem o arada bakarız artık
ama ilk zamanlarda balon kullanmak istemıyorum bu benım isteğim :kedi:
nişanlım hapda kullanma diyor ama kısa bir süre kullanıcam zaten yanı öyle 3. 5 sene değil
kısa süre.
arkadasım kullandı 6 ay bırakır bırakmaz hamiş kaldı e dikkat etmediler çünkü
ama tabı o bıraktıgım dönemde önlemını alırız.
ilk zamanlarda istemıyorum yanı :kedi:
ve benım önümüzdeki hafta reglım o zaman başlamam gerek
çünkü sonn adetım haziranın son haftasııııı bilmiyorumkismile
düğünden birhafta önce yanı o zaman alsam bi işe yaramıcak bu adetımde içmiş olmam gerek
doktora gidecektım dün ama başka işlerimiz çıktı
salı veya çarşamba reglım var pzt. de doktordayım Allah kısmet ederse

Son düzenleme:

ben 6 ay kadar kullandım hap ve hiç bi yan etki görmedim
ama evli olunca farklımı oluyo onu bilememkaydirigubbakcemile3

nişanlım kondom da ilk başta tepkiliydi geri çekme konusunda hem fikir kalmıştık ki içimdeki korku oluşana kadar ... süper inceleri bir anlatım ben ona, ne bilim benim ark bunu yöntemi kullanıyor gayet memnunlar

:roflol: :roflol:
bu kadar çok şey bilince birde bunları ona bilmiş bilmiş anlatınca
ben bilmiyorum sen nerden biliyon bu kadar ayrıntıyı diye soruyo :roflol:

:roflol: :roflol:
bu kadar çok şey bilince birde bunları ona bilmiş bilmiş anlatınca
ben bilmiyorum sen nerden biliyon bu kadar ayrıntıyı diye soruyo :roflol:

hehe dimi yaa

ben 6 ay kadar kullandım hap ve hiç bi yan etki görmedim
ama evli olunca farklımı oluyo onu bilememkaydirigubbakcemile3

bünyeden bünyeye fark eder tabide

uff xor işler ben cıkıyorum kızlar eve gidince devamını okucam yazıların önemli bir konudayız akannehir:bbo:

canım dediğim gibi herkes farklı. beklentiler istekler farklı. ama öncelik sağlık. burda da kızların çoğu içiyordu sonra bıraktı herkes tek tek. benim hiç başlamama sebebimse burda eski bir konu vardı açılmıştı bizim dönemde. doğum kontrol hapı bu kadar masumsa bırakalı 2 sene oldu neden hala hamile kalamıyorum. üstelik herşey normal görünüyor falan demişti. ve ona katılanların yorumlarını okumuştum ürktüm. asla dedim içmiycem. zaten kilo problemim var dahada aldırır diyede korktum. a.s

SİZİNKİLER NE UYUMLU BENIM KI TAKMAM BEN O SALAK SEYI DIO :roflol:

yaa zamanı gelince takar tabi dizi dizi çocuk yapıcak haliniz yok yaa

elbet bir gün oda paylaşıcaktır bu sorumlluluğu senlee

pashi canım ben o korunsun istiyorum
o da aynı şeyi düşünüyo
hap kullanıpta dengemi bozmak istemiyorum yabanane o düşünsün

bende öyle düşünomda oda öyle düşünüo da

içimde şüphe oluooo işteee genede

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

haklısın burcu bu tarz bişiy bende okumuştum hapın bu tarz bi etkisi olduğu söyleniyor yinede bünyeden bünyeye değişebilir annem bu konuyu hiç açmadı ama ben mi açsam cok ayıp olurmuki

haklısın burcu bu tarz bişiy bende okumuştum hapın bu tarz bi etkisi olduğu söyleniyor yinede bünyeden bünyeye değişebilir annem bu konuyu hiç açmadı ama ben mi açsam cok ayıp olurmuki

canım bende merak ediyordum annem çok rahat biridir. açtım konuyu sordum. oda önermedi. bende kullanmadım dedi. ilk evlendiğimizde denedim migrenimi tetikledi dedi. bence kullanma bırak serhat korunsun dedi... öylede yaptık zaten. annene aç konuyu sor canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…