canım ya aynı soruyu bende bir haftadır düşünüyorum rüyalarıma giriyor artık annemde hiç birşey söylemiyor bana
nişanlımla konuştuk hapın yan etkilerini söylemiştim ozaman hap kullanma ben korunurum dedi öyle kaldı ama işimi sağlamak almak istiyorum bende mi acaba ilk yıl kullansam hap bilmiyorum bir arkdaşım var 2yıldır geri çekme yöntemini kullanıyorlar inan bana arkdaşım bebek o kadar kolay olmuyor hap alma kondom yada geri çekme yaparsınız dedi kararsız kaldım
yaaa kızlar annemin arkadaşı hemşiree
doğum kontrolü sormuş bizim içinn
bebek istemioruz hemen yaa dr gidin doğum kontrole başlasın 2 ay önce falan demiş
bana anlattı bende nişanlım korunsun dedimm
becerebilcekmisiniz falan dediii
offf kafam karıştııı
başlasam mı hapa diye düşünüorum şimdiii
bugünde bu düştü aklımaa
fikri olan beri gelsinnn
eskiler bize biraz öneri fikir filan diyin
geri çekmeyi yapan varmı gerçek anlamda korkmak geekirmi bu yöntemden
hap yan etkileri var (mide bulantısı+baş ağrısı+kilo birde bıraktığında hemen hamile kalamıyormuşsun sanırım)
yoksa en iyisi kondom mu?
pashi canım ben o korunsun istiyorum
o da aynı şeyi düşünüyo
hap kullanıpta dengemi bozmak istemiyorum yabanane o düşünsün
off işte bende aynı durumdayım senle işi sağlama almam lazım
adama ne kadar güvenilir bilmiorum bu konudaaa :umursamaz:
offffffffff 2 arada bi derede kaldımmm yaa alsammı ilaç almasammı
zamanda geçioo bi yanddan dream
2 ay kala başlanması gerekiomuşşş canımmm
yaaa kızlar annemin arkadaşı hemşiree
doğum kontrolü sormuş bizim içinn
bebek istemioruz hemen yaa dr gidin doğum kontrole başlasın 2 ay önce falan demiş
bana anlattı bende nişanlım korunsun dedimm
becerebilcekmisiniz falan dediii
offf kafam karıştııı
başlasam mı hapa diye düşünüorum şimdiii
bugünde bu düştü aklımaa
fikri olan beri gelsinnn
canım ya aynı soruyu bende bir haftadır düşünüyorum rüyalarıma giriyor artık annemde hiç birşey söylemiyor bana
nişanlımla konuştuk hapın yan etkilerini söylemiştim ozaman hap kullanma ben korunurum dedi öyle kaldı ama işimi sağlamak almak istiyorum bende mi acaba ilk yıl kullansam hap bilmiyorum bir arkdaşım var 2yıldır geri çekme yöntemini kullanıyorlar inan bana arkdaşım bebek o kadar kolay olmuyor hap alma kondom yada geri çekme yaparsınız dedi kararsız kaldım
hap yan etkileri var (mide bulantısı+baş ağrısı+kilo birde bıraktığında hemen hamile kalamıyormuşsun sanırım)
canım Hayatım burdayken sorsaydın keşke onlar bu yöntemi kullanıyorlar.
ama biz sevmiyoruz. kişiden kişiye değişiyor. nasıl anlatsam... yani tam doruktayken çek olmuyor. bizde en iyi yöntem kondom. birde onların süper ince olanları var. zar gibi öyle acayiip bir his değişimi olmuyor bence.
:roflol: :roflol:
bu kadar çok şey bilince birde bunları ona bilmiş bilmiş anlatınca
ben bilmiyorum sen nerden biliyon bu kadar ayrıntıyı diye soruyo :roflol:
ben 6 ay kadar kullandım hap ve hiç bi yan etki görmedim
ama evli olunca farklımı oluyo onu bilememkaydirigubbakcemile3
nişanlım kondom da ilk başta tepkiliydi geri çekme konusunda hem fikir kalmıştık ki içimdeki korku oluşana kadar ... süper inceleri bir anlatım ben ona, ne bilim benim ark bunu yöntemi kullanıyor gayet memnunlar
SİZİNKİLER NE UYUMLU BENIM KI TAKMAM BEN O SALAK SEYI DIO :roflol:
pashi canım ben o korunsun istiyorum
o da aynı şeyi düşünüyo
hap kullanıpta dengemi bozmak istemiyorum yabanane o düşünsün
canım dediğim gibi herkes farklı. beklentiler istekler farklı. ama öncelik sağlık. burda da kızların çoğu içiyordu sonra bıraktı herkes tek tek. benim hiç başlamama sebebimse burda eski bir konu vardı açılmıştı bizim dönemde. doğum kontrol hapı bu kadar masumsa bırakalı 2 sene oldu neden hala hamile kalamıyorum. üstelik herşey normal görünüyor falan demişti. ve ona katılanların yorumlarını okumuştum ürktüm. asla dedim içmiycem. zaten kilo problemim var dahada aldırır diyede korktum. a.s
aaa googla netmişler gördünüz müü
aaa googla netmişler gördünüz müü
haklısın burcu bu tarz bişiy bende okumuştum hapın bu tarz bi etkisi olduğu söyleniyor yinede bünyeden bünyeye değişebilir annem bu konuyu hiç açmadı ama ben mi açsam cok ayıp olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?