erva çok güzel ya sizde gördükçe ben eksiklerimi anlıyorum benim daha 1 tane var ya
nihal ne güzel ya gitmişsin walla nasıldı
günaydın kızlarrrrr
sizin duanıza çok ihtiyacım var kuzenim düştü yoğunbakımda yatıyor inş. en kısa zamanda iyi olur inş.
gunaydın dıycem ama dun hıcte aydın olmamıs
sınaya cok uzuldum kıyamam yaaaa dıyecek kelıme bulamıyorum cok uzucu
kızcagız onlarla ne planlıyodu...
sınayım cana gelmemıs ya oyle tesellı et kendını 5 lıra ıcın adam olduruyolar cok sukur dıyelım
Rabbım yardımcınız olsun daha cogunu versın ıns.
elcın gecmıs olsun
pashmına guzel gelın sanada gecmıs olsun demek sende bendensın bende reglı zamanı cok kotu oluyorum
veeee
ervaaaaa
neler eklemısaın kıssss ııgecelerde kullan:)
canım zaten yaz gelince ben pek fazla binemem otobüse kalabalık sıcak
bni mahveder
o gün adetimin ilk günüydü hafiften bir mide bulantısı vardı
otobüse binince kalabalık sıcak ve bulnatım dahada arttı,
ateş bastı elim ayağım boşaldı ama elim demiri falan tutamadı hiç daha sonra başdönmesi ve gözlerim karardıı
yığıldım insanları duyuyorum ama cevap veremiorum hiç gözlerimi açamıorum inan
sonra beni oturttular yüzümü falan yıkamışlar kendime geldimmm
annem i aradım hemen durakta beni karşıladı ayran almışş
doğru eczaneye o günde 199 mayıstı
tansiyonumm 4 ee kadar düşmüşşş
ama bugün iyiyim çok şüküürrr ervoşş
Kızlar günaydınnnn kociş uyuyor hala bende size bakayım dedim.
Dün akşam konser vardı pinhaninin ona gittik:lepi: hemde en ön sıradan izlediksositososito
ondan evvelde yetenek sizsinizde finale kalan kaya adamlar vardı birde Karizma show vardı onlarda yetenek sizsinizdeydiler. <Çok keyifliydi ama çok yoruldukk..
Bu akşamda Yaşar konseri var ona gidicezzzzzz:sm_cool: yaşarı çok severim... şimdi kalkıp bankonumu yıkıyım kahvaltı hazırlıyımmm
günaydın kızlar,
burdada geçen hafta murat boz vardı ondan önce kaya adamlar gerçekden süperler,
yaşar a bende bayılıyorum iyi eğlenceler size şimdiden
burcu dünkü paylşaşımlar için tşk ler benim kafanda biraz daha şekillendi hapı eledim diyer 2 yöntemide araştırmaya devam
kızlar bızde salonu kız evı tutuyo ee salonun ıcındede kuruyemısı pogaca ve meyvesuyu kına keselerı var
kıyafetı artı damadın kıyafetınıde kız evı alıyo
bındallısını oglan evı
ama bu bence herkeze gore degısıyo
mesela nısanda bızde herseyı kızevı yapar kendı kıyafetını alır damatta kendı kıyafetını
pashiii geçmiş olsun dikkat et kendineeee
sevgiyede kocaman mutluluklarrr
ervoşşş :jeyyar:
ayhhh benim aşkım da İstanbul'a gitti dün akşam:gitme:
şimdi inmiş hava da kötüymüş İstanbul'da yağmir var dedi bende hava seni ilgilendirmiyor gezmeye gitmedin yaa dedim şakayla, yok durumu söyledim sadece diye afalladıııı hehehe:lepi:
annemlerde kaldım bende ilk defa ayrı kaldık bir tuhafıma gitti 1 gün kalıp dönecek ama özledim mafoldumben
altınlar gitti artık
akşam eve gittim eşim işten geldi
daha kapıdan girmesiyle ben bi ağlamaya başladım sarıldım boynuna
ağladım ağladım altınlarımız çalındı dedim önce şok oldu nasıl nerde falan
sonra beni o halde görünce ne yapalım giden gitmiş ağlayınca geri geliyosa beraber ağlayalım dedi
giden mal olsun dedi beni çok rahatlattı sonra espri falan yaptı beni rahatlattı ama içim hala sızlıo
Allahım yedirmeyi nasip etmesin inş. o çaldıkları kolları kopsun
kızlar bakın kıpkımızııııı kokoş kapı süsü yaptım kendime bi sitede görmüştüm tiii ne zaman bende biraz uydurdum kendimce bişeyler ekledim flaştan çok belli değil ama gerçekten güzel oldu uğur böcekleri de yapıştırdım üstüne ama gözükmemiş
pembe renginden de bebek odası süsü yaptım börülceye hediye, o daha güzel oldu en kısa zamanda onu da eklicem.
bakın bu da yeni aldığım seramik vazom, içine çiçek alıcam ama bir türlü bulamıyorum istediğim gibi, her yerde simlilerden var bende istemiyorum onlardanbilmiyorumkismile
sonbahar saol cnm
aslında almıştım o büyüklükte sarı 1 tane
annem bi küçüğünü almış şimdide :)
annem ben sende oldğunu unuttum dedi,anneme kaldı şuan kaydirigubbakcemile3
elisaam iyiyim cnm sen nasılsın?
nsl gidio evlilik
elisaam iyiyim cnm sen nasılsın?
nsl gidio evlilik
ay çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimmm
sevgi dikkat et canım sende kendinee
opuyorumnanaktan
ay bunu bilmişyordum benn akannehir
geçmiş olsun canımm allah korumuş vallahiiiii :teselli:
canım güle güle kullann aklinialirimsmile
3. beyaz olandan bende de var. omuzları pek durmuyor kolda sinir ediyor insanı. ama çok cücel duruyor üstte. zaten omzununda çok uzun süre durması gerekmiyor hahahahakaydirigubbakcemile3
canım çok güzel çeyizlerin var ya güle güle kullan bende eksiklerimi gördüm çokmuş daha eksigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?