ya herşey teker teker dökülüo
şimdi annemler karamandalar aradı konuştuk
kız para karşılığı erkeklerle de beraber oluyomuş kızda herbişi var
mandişim giden üzerine de soğuk su içmicez kzıı konuşturmuşlar ankarada sattığı sarrafı söylemiş
ankara emniyete haber verilmiş bileziğim gelecek :)))
annemin çeyrekleride polis alırız demiş sarraf hiç bi hak iddia edemiomuş çalıntı mal olduğu için
şimdi bizim altınlar anneannemin mevlütünde çalındı
ama öyle ilginç ki çalan kişi öylesine profesyonel oynamış ki hatta annem fenalık geçirirken
oturmuş annemle beraber ağlamış Allahım sen bizi böylelerinden uzak tut
neyse anlatıyım bizim bi akrabamız var kız karamanda okuyor üniversitede cenaze için başsağlığına geldi sağolsun
gelirkende yurttan bi arkadaşı x nereye gidiyosun demiş böle böle konyaya bi akraba taziyesine
o da yaaa bende yurtta yalnız kalcam sınavlardan da bunaldım bende gelebilir miyim?kızda acitasyon yapınca iyi gel demiş neyse bunlar mevlüt akşamı geldiler hatta akrabamız dedi ki içeri girip anneme x teyze kusura bakma arkadaşıda getirdim ama böle böle falan annemler teyzemler falanda kızdılar aaa lafımı olur tanrı misafir yiyeceği bi lokma ekmeğimi kıskanacaz dediler buyur ettiler olay burda başladı
neyse dualar edildi şerbet içildi benim yanıma 1 aylık evli bi kız oturdu kolunda çok güzel bi bilezik vardı
dedim ki çok şıkmış falan kızda kayınvalidemin hediyesi dedi bende dedim ki benimde var buna benzer ama takamıyorum bence sende heryerde takma iyi insan var kötü insan var falan
ben dedim eve bile güvenemiyom kaldı kolumda taşıyacam diğer misafirde yanımda oturuyor biz fısıltıyla konuşuyoz ama kız da dinlio neyse benim eşim çağrı yaptı bana annemlerle teyzelerimle vedalaştım anneannemin yatak odasından çantamı alıp koluma taktım çıktım arabaya bindim gece 12 yola çıktık konyaya geliyoruz (anneannemin evi ilçede) neyse eve geldim çantamı bıraktım portmantoya zaten yorgunluktan ölüyorum hemen duşa girdim ve yattım sabah işe geldim iş yerinde çantamda bişi ararken altın kutusunun olmadığını farkettim çantamı masanın üzerine döktüm her tarafı didik didik ettim yok annemi aradım anne benim altınlarım yok anneannemin yatak odasına bakın oraya düştü sanırım falan ben hala saftrik ulan düşecek olsa nie sırf altın kutun düşsün dimi neyse 10 dk sonra telefon geldi ama nasıl bi feryat nasıl bi gürültü annem çıldırıo teyzem telefonda aayyy teyzeciimm anneninkilerde yok her tarafa baktık çalınmış resmen dedi ben telefonun ucunda kaldım ama gözümden yaş bile inmio resmen yanıyorum düğümlendim hadi benim 5 parçaydı annemin bütün ziyneti pırlanta set trabzon bilezik ayy daha neler neler 12 tane mi ne çeyrek altını varmış sırf annem ortalığı ayağa kaldırmış akrabalık falan hepsini bırakacaz insanlık görevi yapacaksınız herkes çantasını önüne döksün demiş neyse bakmışlar kimsede yok o kızda annemin yanına oturmuş annemle beraber ağlıo aayyy elleri kırılsın falan diomuş derken kız benim sınavım var hemen gitmem lazım demiş 2 trenine binip karamana dönmüş bide benim saf kız kardeşim üni. öğr.olunca üzülmüş trene bindirirken helallik istemiş o da kusura bakma böyle bi durumda edemem sonuçta ben misafirim herkes benden şüphelendi falan demiş neyse biz yanındaki akramıza tembih ettik kzıın hareketlerini incele falan kız cumartesi sabahı ankaraya gitmiş tahlil yaptırcam die ne alakaysa 2 gün gezmiş gününü gün etmiş dün gece gelmiş yurda elleri kolları poşet dolu bi ton alışveriş yapmış bide kendine laptop almış ankaradan bizim akraba şüphelenmiş 2 arkadaşına daha söylemiş kız duşa girince çantasını bi boşaltmışlar annemin bizlezikler benim künyeler küpeler dökülmüş hemen altınları alıp çantasını aynı yere bırakmışlar 155 arayıp ihbar yapmışlar kız duştan çıkmış bide ankara macerasını anlatıyomuş yok sevgilisi ona laptop almışmış falan kız daha saçını kurutmadan polisler odaya dalmışlar herşeye açığa çıkmış kızı dün gece nezarete almışlar akramız telefonda ağlıyodu bu kızı ben bela ettim başınıza falan die o kızda şokta sürekli yurtta hergün bi eşyasının çalındığını söyleyip ortalığı ayağa kaldırıyormuş neyse kız karakolda itiraf etmiş herşeyi annemin çeyrekleriyle benim bi tane bileziğimi bozdurduğunu ve laptop aldığını bi kısmını alışveriş merkezlerinde harcadığını karakoldan beni aradılar gecenin bi yarısı dedi memur bey kzıı telefona alabilir miyim ağzıma geleni saydım kıza bizim ekmeğimizi yedin haram zıkkım olsun sana kucak açtık altınımız çalındı senden helallik istedik dedim deseydin bana ben sana para verirdim dedim kız öylesine yüzsüz ki dinledi dinledi bittti mi dedi bana bilmiyorumkismile siz siz olun yabancı insanları evinize özelinize sokmayın bu da bize bi tecrübe oldu
yok artık. resmen profesyonel bir hırsızmış bu akannehirolayın en inginç tarafını anlatıyım
altınları bizim içimizden nasıl çıkarmış??
benim kız kardeşimden ped istemiş mevlüt akşamı
benim altınımı çalınca wc ye girmiş pedin yapışkanlı kısmına altınları yapıştırıp südyenine montelemiş
artık nasıl becerdi bilmiom bi kısmınıda alt çamaşırında cep varmış orada saklamış
valla şu an babamlar karokoldalar ne olacak bilmiyorum
şikayetçi olursak hapislerde çürüyecekmiş
olmazsakta kanunlar yine yakasını bırakmıyormuş zaten okuldan atılırmış
yurttanda kınama cezası vermişler siciline işlenmiş hepsi
yani hayatı boyunca o damgayı sırtında taşıyacak
ayyy en tuhafta ben başından beri gitti giden diyordum
çalan onu tutar mı çoktan satmıştır diyordum
ümidi kesmiştim o gün burcu beni aradı
canım benim yaa telefonda bana öylesine moral verdi ki
benim içime doğuyor o altınlar çıkacak ortaya dedi
dediği gibide çıktı temiz niyetli insanların 6. hisleri kuvvetli olurmuş yaa hakikaten öyle yaaa
senin için henüz bir hhis gelmedi :roflol::roflol::roflol:burcuuuu benim için ne hissedionnnnnn:))))
ya herşey teker teker dökülüo
şimdi annemler karamandalar aradı konuştuk
kız para karşılığı erkeklerle de beraber oluyomuş kızda herbişi var
mandişim giden üzerine de soğuk su içmicez kzıı konuşturmuşlar ankarada sattığı sarrafı söylemiş
ankara emniyete haber verilmiş bileziğim gelecek :)))
annemin çeyrekleride polis alırız demiş sarraf hiç bi hak iddia edemiomuş çalıntı mal olduğu için
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...305mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-5898.html
deniz burda da resmin var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?