hmm anladımkunderacım saol canım
pıtırım evt 7 gun calsııyoruz
o 2 ıs yapıyo gıbı benım kendı ısım ama yenı ogrenıyorum dıye bı sure daha boyle olacak evt kk bende hep acıktır toplantıya gırerım cıkarım nerdeyse hıc kapatmam
hayatım sorumluluklarını bıldıgınden bukadar calısıyo zaten 2 ıs yapıyo okuyo
ınan kendıne para harcamıyo hesap yapmadan
pıtırım aılsı yardım eder tabı ama onlarda kucuk bısı al sonra alırsınız buyuk demıstı
valla dagımıs durumdayım bırazdan arıycam bakalım bulusalım dıycem o ne halde kımbılırr
ne kıskancam beepıtır avatarımı kıskanma...........
saol ervacım yaapıtırcanım için
Aşk bir kelebek gibidir. Peşinden koştukça hep senden kaçar.. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunuverir... Aşk mutlu eder, bazen de üzer... ama aşk özeldir, Aşkını hak eden birine sunarsan eğer..
nivea aldım geçen senemrb kızlarrrrrrrrrrrrr
günes kremi için tavsiyesi olan var mı?
avon mu alsam?
günes öncesi ve sonrası için
hmmm güzelmişşşşBeklentisi yüksek olan kadınların yalnızlıgı daha koyu oluyor.Büyük lafların gölgesinde geçen hayatlar, bir daha iflah olmuyor,geçip gittiğiyle kalıyor zaman, aşk,.., herşey! Ayrılıkları ayrıntılar acıtır.Kadınları mahveden erkekler degil, ayrıntılardır..
kızlar bu davetiye nasıl sizce
yoksa 2.si mi
pashim dün siparişini verdik 250 tane 230 ytlydi iskonto almıcam 210 dedi
kapora istedi bıraktık
salı günü alırsınız dedi boshayallersmile
elcıncım kelebek ıı fıkırmıs
gulle benımde aklıma gelmıstı
yarın aksam goturcem bakalım begencekmı cok heyecanlıyım gıtmısken onunkınede karar verırız
cok saol benı dusundugun ıcın
madem dusundun soyle bakalım sen gelın olurken en yakın arkadasın nıkah sahıdın dugunde ne takı taksın ısterdın
pashmına oylemı dıyosun
ayrılmaz kalplerımız dımı..
aman o mutlu huzurlu olacak sevdıgı ıı cocuk o rahatlatıyo benı gozunun ıcıne bakıyo
gerısıde bos napalım gelın ceyızı cıktı evden bız bı arkadasımızı gencecık topraga verdık o acınıın yanında bu tatlı bı huzun ama ne bılım ıste ınsan kıyamıyomus bıkez daha anladım...
ayyy hayatım böyle bi günde nostaljiler süper gitti
içim açıldı huzur yuvamı görünce
burcuuum dediğin gibi oldu gerçekten
annemle konuştuk yine kzıı hapise atmışlar
1 ay sonra duruşmamız varmış mahkemeye çıkacak
kefaletle serbest kalabilirmiş
anneme çok güldüm ya karakola girmişler kızla yüzyüze gelince annem bi saldırmış
seni edepsiz seni namussuz sen benim yemediğim kıyamadığım ziynetimi nasıl yedin nasıl aldın kopsun o parmakların aayy annem daha sayıyordu telefonda gülmekten dinleyemedim polisler elinden zor almışlar dedim anne benim içinde vursaydın
o değilde annemin pırlanta yüzüğünü satmış annem ağlıyodu telefonda o benim 26 yıllık yüzüğüm gelinliğimle taktım ben onu die içim sızladı ya
kız bize o akşam izmirli olduklarını ve babasının gemi kaptanı olduğunu söylemişti
aksine babası çiftçiymiş izmirin bi köyünde yaşıolarmış çok fakir bi aileymiş ailesine de haber ettirmemiş yani ailesi onu okulda bilecek olaya bak ya
kızım bitir okulunu adam akıllı ailenede sen bak herkesi kurtar yok ama kolay paranın tadı başka sanırım böylesine acınmaz yaaa
kızlar nısanda damada ne takılırrr sız ne taktınız
kızlarrr
sevdıcegım işi bırakmıs...
kredı borcumuz var napcaz bılmıyorum cok uzgunum
kızlar ben geldim
hem geçmişi okudum hemde hayatımın paylaştığı sayfalara gittim sonunda bitti yani
cumartesi günü fotoğrafçıya gittim
albüm için fiyat aldım bugünde randevuyu alıcam
150 lira
10 poz resim
orta boy çerçevede resim
cep albümü
istediğimiz 10 tane resim
vericekler hepsi 150 lira sizce nasıl fiyatı
çok büyük değil resim boyutları ama ben nişan diye çok büyükte istemiyorum
hayatımın eklediği linklerden geçmişe gittimama nedense bende hep alakasız yazılarınız cıktı hatta birinde korunma yöntemlerinden konuşmuşsunuz o sayfa cıktı aklinialirimsmile arayıpda bulamadığım şeydi zaten hehehe ya o dönemde doğum kontrol hapını tercih edenleriniz baya olmuş hatta 6ay yada 1yıl kullanıp denicez demişsiniz ... peki şuan hapı bırakanınız varmı aranızda gerçi biz kararımızı verdik ama son bir araştırma yapım dedim içim rahatlasın CADIARZU
üfffffffffffffffffffffff
fmk daha sık gel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?