Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat
heçmiş olsun , ayrıca tatil gerçekden süper olmuş şimdiden iyi eğlenceler,

burcu
kurs nasıl gidiyor en son buhar maskesimi yapacaktın yakmamak için dua ediyordun noldu birde bize hiç bilgi aktarmıyorsun artık,

aslı
resimleri işyerinden göremiyorum ama eve gidince bakıcam, zaten güzel bir çiftin resimleri nasıl olaiblirki

kız pıtır yokmu resmin falan ya merak ettim valla
haha valla olmas

oldu canımmm
sıranızı savdınız siz

midemde arılar uçuyo gibi boshayallersmile

arı kovanımı yuttun kıs

canikom uygulama sınavından çok korkuyordum başarıyla geçtim yarında yazılı sınavım var geçersem sertifikamı alcam :lepi: seneyede devam edicem o daha uzun soluklu onuda bitirince diploma verecekler... çok iyi gidiyor bir sürü arkadaş edindim orda.
bilgi aklıma gelmiyor kuzucum öğreneceklerimizi öğrendik bir kaç haftadırda hep uygulama yapıyorduk yeni bir şey öğrenmedik yani.

diplamayı alınca ünvanınız ne olacak güzellik uzmanımı salon da acabilecekmisiniz. İlk müşterilerein biz oluruz heralde :roflol:

diplamayı alınca ünvanınız ne olacak güzellik uzmanımı salon da acabilecekmisiniz. İlk müşterilerein biz oluruz heralde :roflol:

evet canım güzellik uzmanı yada estetisyen diye geçiyormuş. ama bir yer açmak için belediyenin düzenlediği kalfalık sonrada ustalık sınavından geçmen lazım. bu diplamayla birinin yanında çalışırım ama o sınavlarada girersem kendim yer açabilirim a.s

kız doğuma gitti ben anca yazabildim:)
gülayyy...
güpgüzel anne adayı..
bir avazda anne ol ,bizde teyze olalım ve musmutlu dön buraya.
Allah kurtarsın.
sağlıcakla gel...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

boshayallersmile

nerdesin sen diyecektim.

lahana ya kahve ıcıyo ya parfum sıkıyo

alsanaalsanasmile

canım çok geçmiş olsun...
hep gözüm seni aradı...
kendine dikkat et...
bizide ihmal etme...
olumunekankayizsmile

olmaz araya bi işaret bırak bari de
burda olduğunu anlayalım :1hug: dimi ama

yaw yaz geldi diye mi kimse bişey yazmıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…