bişi diil ece :) güle güle dinle
haha valla olmaskız pıtır yokmu resmin falan ya merak ettim valla
oldu canımmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hatta ben pıtırın yerıne bıda nısanlanabılrm ya cok guseldı o gune gerı donesım var zati.. kaydirigubbakcemile3 yada yok yok o gune gerı donmıym hemen dugun gunune ısınlanaym ben kaydirigubbakcemile3
midemde arılar uçuyo gibi boshayallersmile
ERVOŞ NE OLDU Kİİ
arı kovanımı yuttun kıs
sulfat
heçmiş olsun , ayrıca tatil gerçekden süper olmuş şimdiden iyi eğlenceler,
burcu
kurs nasıl gidiyor en son buhar maskesimi yapacaktın yakmamak için dua ediyordun noldu birde bize hiç bilgi aktarmıyorsun artık,
aslı
resimleri işyerinden göremiyorum ama eve gidince bakıcam, zaten güzel bir çiftin resimleri nasıl olaiblirki
canikom uygulama sınavından çok korkuyordum başarıyla geçtim yarında yazılı sınavım var geçersem sertifikamı alcam :lepi: seneyede devam edicem o daha uzun soluklu onuda bitirince diploma verecekler... çok iyi gidiyor bir sürü arkadaş edindim orda.
bilgi aklıma gelmiyor kuzucum öğreneceklerimizi öğrendik bir kaç haftadırda hep uygulama yapıyorduk yeni bir şey öğrenmedik yani.
diplamayı alınca ünvanınız ne olacak güzellik uzmanımı salon da acabilecekmisiniz. İlk müşterilerein biz oluruz heralde :roflol:
vayy nane hanım hoşgeldiniz a.s.
mrb kızlarrr zemuszemus
bu hafta iş yerinde son haftam hayırlısıyla artık evde olucam ve kızımı beklemeye başlicam...
hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin acı tatlı günlerim geçti burda şimdiden çok özledim sizleri beni unutmayın olurmu 4 ay sonra Allahın izniyle burda olucam dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan ve bana bol bol sabır dileyin hepinizi tek tek öpüorum ve çok sewiorum...
yerime bi kız başlıo onu eğittiğim için pek giremiorum cvp veremezsem kusuruma bakmayın olurmu öperim canlarımm...
boshayallersmile
lahana ya kahve ıcıyo ya parfum sıkıyo
ayyyy canım yaaa ne güzel özetlemişsin herşeyi
teşekkür ederim Şeniz
kardeşim şehir dışında öğretmen ya benim o gelmişti tatile 10 gün önce
onu uğurlayana kadar gelemedim zaten
sonra geçen cuma alerjik bi göz enfeksiyonu yaşadım.
o gün annemde kalmıştım. Sabaha karşı 5 te acillik oldum
çünkü kör olduğumu düşünmeye başladım gözüm o kadar şişip akıyordu ki
ben şişlikten bişey göremiyordum.
ctesi sabah 9 da göz doktoruma muayene oldum
o günden beri damlarımı kullanıyorum
2 gün dışarı çıkmamı yasakladı toz vs den uzak durmak için
gözümü yormamak için ders de çalışmadım pc ye de bakmadım çok
çok şükür şuan tamamen geçti
bugün kontrolüm var bakalım ilaçları bırakcak mıyım artık
kıslar ikeadan bişiy daha kaptım:)
lahananın cici tepsisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?