Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar zaman konusunda herkese aynı oluyor sanırım

önce geçmediğinden yakınırız sonra zaman ilerleyip de günler yaklaştıkça daha çok zaman olsun isteriz

ben öyleydim mesela bi yanım hemen kavuşmak istiyordu diğer yanımsa zamanın hemen gelmemesini daha çok zaman olmasını istiyordu boshayallersmile

aynı sulfat yaa

kafam örümcek ağı gibi karman çorman oluo bazenn

içim daralıoooo

allahım bizlei utnadırmasın inşşş

ben düzelttim verdiğin linktennn

bak benim beğendiğim gibii

taşsuz tuşsuz hafif bir gelinlik canımmm

baştan beri bende diktirme yanlısı değildim ama fatihde ve bakırköyde gezdiğim gelinçilerden sonra morelim öyle bi bozulduki herşey boğazıma düğümlendi ağlıcaktım nerdeyse hepsi cok şıkır şıkırdı hiçbiri istediğim gibi değil di en son bir moda evine girdik ve bayan anladı sanırım senin kafan da ansıl bişiy var dedim tam bilgisayarından gösterecektimki bayanın masa üstünde benim modelim duruyordu cok güzel bir seçim yapmışsın dedi bana bir tane daha dikişyorum bundan dedi hazrianda teslim edicem ayyy inanamadım bizimkiler modeli cok sade buldular ama herşeyi bana bıraktılar bakalım h.sonu inş. istediğim gibi olur

bu h.sonu alıcanmı canım???

ne kadara anlaştın ve nerde yaptırıosunn ???

aynı sulfat yaa

kafam örümcek ağı gibi karman çorman oluo bazenn

içim daralıoooo

allahım bizlei utnadırmasın inşşş

normal canım bu dönemde

bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyordum onca detayla uğraşmaktan

amiiin canım allah kimseyi utandırmasın

amaa ne güzel telaşlardı yaa

o dönemde düğünden çok bazen balayını düşünürdüm kalbim yerinden çıkacak gibi olurdum öyle bi heyecandı :asigim:

haaa bu arada eklediğin linkteki tüldense ben duvak daha çok seviyorum ama tabii önemli olan senin ne düşündüğünyerimseniben

ayy ben arada çatıom benimkine :gitme:

o da yavrumm sesini çıkartamıooo benneyaptımki

şaşırıoo hayretle beni izliooo :çok üzgünüm:

kızın kafasındaki tül değişik ve hoş geldi ama saçlarımı açık yapamıycam

topuz yaparım benim ki uzun yaaa

bu h.sonu alıcanmı canım???

ne kadara anlaştın ve nerde yaptırıosunn ???

fatihde sevim moda evi canım bayan cok şekerdi madrid pronivayasın defilesine katılmış 1250 kiralık ama

gelinlikçi gitmese dikmezdi bence sana

farklı bir model bakalım derdii

inceymişsinde güzel olucaktır kesinlikle dreamm opuyorumnanaktan

inş. canım bende merakla bekliyorum inş benim üstümede böyle güzel olur daha 2 . provam son bir prova daha olacak 15-20gün sonra sonrasında alıcam gelinliği

uzun daha iyi yaaa açık olduğunda harika görünür

sen nişanda da topuz yapmıştın

bu kez yarı toplu bişey yapabilirsin, ben de nişan-kına hep açıktı düğünde yarı topluydu

bu yılla geçen yılki gelinlik fiyatlarında çok fark var mı acaba?

ben o dönem ekonomik krizin nimetlerinden faydalanmıştım herşeyde kaydirigubbakcemile3

sulfat nişanda gideceğim yere randevumu aldım

o kıza bırakıcam kendimi

çok güveniorumm

bakalım gelinliğeuygun güzel bişeyler çıkacaktır ortaya die düşünüorummm

düğünde o sıcakta terliycem falan yapışır saçlarım ne dalgası kalır ne fönü

derli toplu bir topuz ideal bence böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…