kızlar size birşey sorucam
şimdi önümüzdeki hafta pzrts eşimin hala oğlu evlenio kınası var cmrtsde düğün
biz düğüne gitmek istemioz çünkü bizim tuttuğumuz salonda olacakmış ben oranın önünden geçmeye bile dayanamıyorum ki içine hayatta giremem
bende sadece kınasına katılıyım diorum ama düşündüm anneannem vefat edeli 2 hafta oluo sizce uygun olur mu yani kınaya gitmem zaten kalkıp oynayacak değilim 1 saat gidip görüneyim diyorum birde görümcelerim eltime benim gelip gelmeyeceğimi sormuşlar onuda çözemedim zaten nie sorduklarını
jitosik gelin çiçegin çok güzel bende lale istiyorum böyle kırmızı ve beyazın karışık oldugu
jjüjü benim en çok istediğimdi mor gelin çiçeği
ama yok olmaz falan dediler benim de basiret bağlandı sanki yapmadım halbuki ne dinlediysem milleti
evet bende bunu görmüştüm hoşuma gitmişti bence çok güzel ya bende renkli stiyorum işte
saol canım anladım şimdi allah rahmet eylesin sinay cımçünkü Sinay'la düğün yeri tutmuşlardı düğüne az bi zaman kala kayınpederi vefat etti ve düğün iptal oldu
ve sadece nikah yapmak zorunda kaldılar
sinayımın da içinde kaldı düğün
ve bu kızın düğünü onların tuttukları yerde olacakmış
Bende bende aynen. annem yok olmaz dedi. Hatta renkli ayakkabi istedim, annem yok olmaz dedi. onuda üzmek istemedim. Maiko söyleseydi inadina yapardim bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?