Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar size birşey sorucam
şimdi önümüzdeki hafta pzrts eşimin hala oğlu evlenio kınası var cmrtsde düğün
biz düğüne gitmek istemioz çünkü bizim tuttuğumuz salonda olacakmış ben oranın önünden geçmeye bile dayanamıyorum ki içine hayatta giremem
bende sadece kınasına katılıyım diorum ama düşündüm anneannem vefat edeli 2 hafta oluo sizce uygun olur mu yani kınaya gitmem zaten kalkıp oynayacak değilim 1 saat gidip görüneyim diyorum birde görümcelerim eltime benim gelip gelmeyeceğimi sormuşlar onuda çözemedim zaten nie sorduklarını

cnm kınaya gıt oynamak ıstemıyorsan oynama
ama dugune osebepten dolayı nıye gıtmyıorsun
tamam sız tutunzu talıhsızlklar oldu olmdı
bosver o sebpten dıyeyese gıt yani

bence gıt sınayım oynamasanda olur
ınsanlrın mutlu anını paylaşmak cok güzel

ben cıkayım kızlar
ı günler
böreklerımı edım
kocamgelır

jitosik gelin çiçegin çok güzel bende lale istiyorum böyle kırmızı ve beyazın karışık oldugu

kınaya bende görüneyim diorum ama
görümcelerim nie sordular onu anlamadım
acaba gidecek falan deseydi eltim beni ayıplayacaklarmıydı

çünkü Sinay'la düğün yeri tutmuşlardı düğüne az bi zaman kala kayınpederi vefat etti ve düğün iptal oldu
ve sadece nikah yapmak zorunda kaldılar
sinayımın da içinde kaldı düğün

ve bu kızın düğünü onların tuttukları yerde olacakmış

jjüjü benim en çok istediğimdi mor gelin çiçeği

ama yok olmaz falan dediler benim de basiret bağlandı sanki yapmadım halbuki ne dinlediysem milleti

jjüjü benim en çok istediğimdi mor gelin çiçeği

ama yok olmaz falan dediler benim de basiret bağlandı sanki yapmadım halbuki ne dinlediysem milleti

Bende bende aynen. annem yok olmaz dedi. Hatta renkli ayakkabi istedim, annem yok olmaz dedi. onuda üzmek istemedim. Maiko söyleseydi inadina yapardim bayanssulusmile

evet bende bunu görmüştüm hoşuma gitmişti bence çok güzel ya bende renkli stiyorum işte

saol canım anladım şimdi allah rahmet eylesin sinay cım

Bende bende aynen. annem yok olmaz dedi. Hatta renkli ayakkabi istedim, annem yok olmaz dedi. onuda üzmek istemedim. Maiko söyleseydi inadina yapardim bayanssulusmile

düşünsene ayakkabıyla çiçek aynı renk süper olur ya benim aklıma geldi walla böyle bişi

julıde ya senin ayakkabın renkli değil miydi :uhm:
ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…