Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya aynı olmuo ama benim mesela sol 1,75-sağ 1,5 ben ikisinide 1,5 aldım
yetmio:S
hipermetropmusun, yakınımı göremion?

ya aynı olmuo ama benim mesela sol 1,75-sağ 1,5 ben ikisinide 1,5 aldım
yetmio:S
hipermetropmusun, yakınımı göremion?

evt canım pc yüüznden bozuldu bence gözlerim
4 sene önce dinlendirici vermişti
şimdi 1,5 senedir devamlı gözlüğüm var ama ben kullanmıyorum
boğuyo bebi sanki sempatiksalakcinni bi tek gündüzleri takıyorum

ev işi yapılcak
temızlık yapılcak
poffdışarıda cıkmam lazım ama hiç keyfımı yok
dün ali poyrazoğlu tıyatrosuna gıdelım dedı eşim ona bıle gıtmedım
normalde bayılırım tıyatroya
beyaz show a gtcektık o da kaldı
nolıyy bana yaa
keyıfsızım bu kadar
bari abımı arayımda bıze gelsınler yada görümcemı arayımda
yoksa patlıycam

pıtır neyın nan söylesene
yenı bırı var hayatında anlatsana beklıom

ece ordanda yüklenmedı neyse vazgectım yaa

ya ne güzel bak sıkılınca abimi çağırim diyorsun benim evenince çağıracagım kimse olmucak yanımda bende hep dua ediyorum bir komşum olsun diye sıkılınca gidecegim oturup konuşacagım kahve içecegim

pıtır iyi seyirler
gelince anlatırsın nasıl bi film güzel mi diye

Kadın 32 yaşında güzel bir bayandı ve eşi oldukça yakışıklı bir deniz subayı idi.Bundan bir kaç ay önce yanlış bir teşhis sonucu gerçekleştirilen ameliyatla gözlerini kaybetmişti genç kadın ve asla göremeyecekti. Kocası ameliyattan sonra acı gerçeği öğrenince yıkılmış ve kend i kendine bir söz vermişti. Günler geçiyordu.Kadın her geçen gün kendini daha kötü hissediyor, çok sevdiği kocasına yük olduğunu düşünüyordu.Eşinin bu içine kapanık, karamsar hali kocayı çok üzüyordu Birden aklına eşinin eski işi geldi.Geri dönmesini isteyecekti.Ama bunu ona nasıl söyleyecekti, çünkü artık çok kırılgan ve neşesizdi. Bütün cesaretini toplayarak akşam karısına konuyu açtı.Karısı dehşetle gözlerini açtı:Ben bunu nasıl yaparım ben körüm, diye bağırdı. Kocası ona destek olacağını, her sabah kendisinin işe bırakacağını ve akşamları da iş çıkışında alacağını ve ona çok güvendiğini söyledi.Çünkü eşini tanıyordu ve bunu başarabileceğini biliyordu.Kadın büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü eşini çok seviyordu ve onu kırmak istemiyordu.Her sabah eşini işine bırakıyor ve akşamları da alıyordu fedakar koca.Günler böyle ilerledi, karısı eskisinden biraz daha iyiydi.Fakat kocası daha fazlasını istiyordu, kendisine söz vermişti sonuna kadar gidecekti.Aksam karısına:Artık işe kendin gidip gelmelisin, dedi.Kadın şaşırmıştı.Bunu asla yapamayacağını söyledi.Kocası ısrar edince onu yine kıramadı ve bütün cesaretini topladı.Bunu kendisi de istiyordu ama o kadar güveni yoktu. Sabahları kadın artık otobüs durağına kendisi gidiyor, otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek işine gidebiliyordu.Günler günleri kovaladı, hiç bir problem yoktu.Yine bir gün otobüse binerken, şoför:Sizi kıskanıyorum, hanımefendi dedi.Kadın kendisine söylenip söylenmediğini anlayamadan, neden diye sordu.Şoför:Çünkü her sabah sizin arkanızdan bir deniz subayı genç adam otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakıyor, otobüsten indikten sonra yeşil ışıkta yolun karşısına geçmenizi bekliyor siz binaya girdikten sonra arkanızdan öpücük yollayıp size her gün sevgiyle el sallıyor, dedi. HERKESıN BU KADAR SEVMESı VE SEVıLMESı, HEPSıNDEN DE ÖNEMLıSı BÖYLE BıR SEVGıYı HAK EDECEK ıNSANI BULMASI DıLEĞıYLE..

elçin cnm ben komşularımdan kımseyı tanımıyom maalesef
oysa komşuluk ilişkılerı hayatımda cok önemlıdır
örneğin babamın evınde samımı arkadaslarım deıl kardeşimden öte ınsanlarla tanıstım
4 kız arkadaşım var
biri üst katımdaydı biri alt katımda diğer ıkısı karşı daıreydı
yanı kaçış yoktu onlardan
evlenene kadr bırlıkte okula başladık bırlıkte büyüdük acıları paylaştık
evlendığım güne kadrda bırlıkte uydk çoğ gün.
yanı onlar kadar dostum olmadı
ordakı komşularım kadr komşm olmaz bıdaha sanmam,
bu çağda zor ama bız anahtarımızın yedeğini komsumuza verırdık
köye gıderdık cıceklerımıze hayvanlarımıza onlar bakardı bızde onlarınkıne
şimdıkı ap.daıresı değişik
kımseyı tanımıyorm karşıda bı teyze var eşi vefat etmış ona gıdıp gelıyom
yemeklerı paylaşıyom dua edıo bana o yetıyo
üst kat komsumdan cok rahatsızım
bide bı muhasebecı bayanla tanıştım yanında çalışmam için çağırdı ama ben gıdersem yanındakı elemanı cıkarcaktı işten
kabul etmedım kımsenın kısmetını elınden alamam
onunda evıne gıtmedım hıc bı kez işe gelemıycemı soylemek için cıktım
cocuklarının dadısı evdeydı duplex bı daırede havalı bı gacıydı
yanı eskıde kalmış o komşulk
eskı mahalleme gıdınce daha bı mutlu oluyom
ordan ev almak ıstıyom ama eşim ıstemıyo cok tıkış tıkış yeşil alan yok dıye
benımkı dplex ev ıstıyo bahçelı o yzden anadoludan alcaz sanırım
kısmetse
bıde abımlerı çağırıyom ama coğu zaman gelemıyorlar uzaklar bıraz ve işlerı oluyo gene kalıom yalnız

elçin süper bı hıkayeymış valla
sevıldığımız için şükretmemız lazım

pıtırm bılmıyordm cnm hayırlısı olsn ınş tatlım

komşuluk hakikaten çok önemli
annemler ilk bursadan inegöle taşındıklarında kimseyi tanımıyolarmış
ordaki alt komşuyla annem şimdi kardeş gibiler 20 senedir komşulukla başlayan ilişkileri bugün çok farklı bi noktaya geldi
aynı şekilde bir başka eski komşumuzda yine annemin aretidir sıkıntıda her durumda -yardımcı olurlar destek olurlar birbirlerine
şimdiki apartmanda da komşuluğumuz güzel sözümde istemeye geldikleri zaman kadın evini açtı bize bizde ona
ben komşuluğun olmadığı bi yeri düşünemiyorum
ama haklısınız aslında şimdi gitgide ilişkiler kopuyo ne yazık ki
ben evlendiğim zaman zaten koca gün evde yokum komşuyu ne zaman görücemkde samimiyet kurcam
ondan sonrada burda komşuluk yok der dururum birde

canımbizim burda komşuluk ilişkisi süper ya kahvaltıya çağırırz onlar çağırır akrabadan yakınlardır bende böyle olsun istiyorum ama ist. zannetmiyorum öle olacagını bide insnaların birbirne fazla güveni kalmamaış oralarda herkes ekmek derdinde ama çok istiyorum ya arkadaşlarım var ama hangiz zaman gelecekler ki yanıma:1no2:

ece yenı yerıme bı türlü alışamadım zaten evlendığımde evde yoktm sonra çalıştım akşam geç saatlerde geldım
tanışamadım
bıde bazıları benı cok rahatsız edıyo
hareketlerı davranışları konuşma tarzları o yüzden benımde samımı olmak ıstemedıklerım var tabıkı
cok ısterdım samımı hoş bı ınsanla tanışmayı
dedığim gıbı karşı komşmdan başka kımsem yok suan
benı dışarda gören yada mağazada çalışırken gören bazı ınsanlar yüzün cok sıcak dıyıp konuşurlardı
soğukluk bende yok ama kımseyede güven kalmadı ne yazıkkı

elçin ben ıstanbulda yetıştım ınan cok büyük bı şehırde komsuluk kurmak daha zor tabı zaten şuankı yapılardada bu ımkansız
benım bulnduğum ilçede yksek yksek bınalar bloklar var yada bahcelı duplexler var
koca bınalarda komşuluk daha zor oluyo
küçük yerlerde daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…