nihal
işe zokr zor geldım ayaklarım yanıyor
sennasıl geldin
sezelımmmmmmmmmmmmm canım benım cok cok tesekkur ederım
mesajıyla aramıza katılldıı
ama ben gec gordum
burdan herkesın onunde cok tesekkur ederım senı sevıyorum:1hug:
Canim arkadaşımmm,
Tekrar çok teşekkür ederim, Allah ömür boyu mutlu etsin sizi, en kısa zamanda da tamamına erdirsinn.
Ben de seni çok seviyorumm, opuyorumnanaktan
ne olnusgunaydın kızlar
karısmıs yıne ortalık uzuldum sabah sabah ulkem adıma
nıhalcım hayırlı olsun RABBIM tamamına erdırsın
hayırlı haftalar
ECEEEE
BANA NERELERINI ONERECEKSIN INEGOLDE
ne sen sor ne ben sölüyüm bilmiyorumkismile
ölüyorum resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayaklarım şiş
dream cok saol cnm
amin cnm benım cok cok saolllll
ıns senle aynı ay dünya evine giricezzz Şeniz
Selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok heycanlı ve telaşlıyımhalen saç modelime karar veremedim nikahta ne giysem bilemedim kınada saçıma çiçek taktırcam en azından ona karar verebildim bugün sınavım vardı 4 dersten çok kötü geçti artık aklıma bişi girmiyo mikemmel puanlarıma yazk ettim düğüne 5 gün kala sınava girilirse böle olur evimin resimlerini albüm yaptım ekledim hepsi çok acele çekilmiş resimlerdir düğünden sonra daha güzel daha detaylı yayınlicam inş iyi bakın kendinize bu arada Nihal şimdiden tebrik ederim yarın için :) Allah tamamına erdirsin hoşçaklın
bugün süpriz doğumgünü kutlaması yaptı aşkım bana :asigim:
dün görüşmüştük
bugün sabah aradı hemen hazırlan gelip seni alıcam dedi bende eve bişeyler bakıcaz sanıyorum
neyse geldi aldı evlerine götürdü kaynanamla görümcemde evdeler
oturuyoruz aşkım eline pastayla geldi ben şaşırdım beklemıyordum çünkü doğumgünüm haftaiçi ama görüşemiyoruz haftaiçi o yuzden bugünden kutladı :asigim:
sonra mumları üfledım falan kaynanamda bana gömlek almış mavili
aşkım spor ayakkabı almış beyazlı pembeli :asigim:
öyle işte güzel bigün geçirdim :asigim:
yaşlandım ben artık diyorum güldürdüm herkesi eheheh sende yaşlandıysan biz ne diyelim dedilerkaydirigubbakcemile3
günaydın herkese
bomba gibi harika bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
guzeldı eglendım hıc oturmadım gırısı cok heyecanlıydı benım ruhsuz askım bıle cok heyecanlandı oynadım oynadım pasta kestık
sona yıne oynadım oynadım opynadım hıc oturmadım
resım cekıldık benmkı cok kasıldı benıde kastı sınırlerım bozuldu agladım
anneme gıttım
ordada duygulandım
sona sonunda yuzuk parmagımda :lepi:
aşkım babama baba demeye beşladı bende dıcem artık
anne baba
çiçegimm ve çikolatam super olmustu
ben cok begendım bole ayna taktırmıslar cekerım sıze bı ara
Nihallll düğündaşım ol nolurrr, biz bu arada nikah günün de aldık, düğünümüzde kıyılacak nikahımız 10.10.2010'da saat 14:00'da Allah nasip ederse
ne olnus
ben gelmıycektımde
bugun
resımlerı bekelrsın diye geldim
canım benım hayırlıolsun opuyorumnanaktan
çok sevındımmm
:asigim:
israil ihh yardım gemisine saldırdı ya onu diyor sanırım.
Allah yardım etsin hepsine.
dualarımız onlarla...
:gitme:
hayırlı olsun cacnım Allah tamamına erdirsin
kızlar ben ayakkabımı aldım plartform topuk sedefli sadece önü acık cok beğenerek aldım ilk defa hiç dolanmadan bir kerede ayakkbı aldım :)
COLOR="Magenta"]kız erva gelinliğini mi ekledin ben göremedim albümüde koysana cok merak ediyorum [/COLOR]
kızlar h.sonu gelinlik provam vardı nerdeyse bitmek üzere ama tam bişey anlamadan tamamen bitsin bakalım umarım hayallerimdeki gibi olur, ayakkabımıda aldım rahat gibi evde yine denemeler yapıcam
en önemliside uzun uğraşlar sonucunda evimizi tutabildik ... ne kötü evler vardır eski içinden cıkan kriacı rezil bir durumda bırakmış Allah ev sahiplerinide kolaylık versin resmen malınla rezil oluyorsun zaten annemin evin içine girmesiyle cıkması bir oluyor du gezerken oturulmayacak durumdaki evlere dünya para istiyorlar...neyseki gönlümüze göre ev bulabildik kira biraz tuzlu oldu ama hayırlısı
Aynen lahananın dedıgı gıbı
ayrıca yıne sehıt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?