aynendee öyleee aynennn kaydirigubbakcemile5
iyi ağla şişş alsanaalsanasmile sonra burcu demişti demee :umursamaz:
kunderaaa benım resımlerımı gormusmuydun sen
ağlarım işte şimdiden başlayim burcu sen evine vardıktan sonra ağlamadınmı aileni özleyince yanlarında olsun istemedinmi?
ay negüzel anlatmışsın canım ya allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inş. bende zorluk çekmem bende büyük ihtimal çalışmadıgım sürece 1.5 8 ayda giderim evime anneme babama ama hasret zor şey alışmak zaman alacak yinede canımhayır ağlamadım :umursamaz:
her gün 1 sene geçti neredeyse babamı ayrı kardeşimi ayrı annemi ayrı ararım konuşurum. 2 ayda bir gidiyorum. ki geçen ay gitmiştim bu ay gene nasip oldu.
bir tek balayında bir gece ağladım ondada sonra kocam teselli etti beni aklinialirimsmile
zaten temmuzda balayından döndük 1 ay sonra annemler ziyarete geldiler. serhat kamp ayarladı askeriyenin gittik birlikte tatil yaPTIK . çokda eğlendik. zemuszemus kocam çokk çokk iyi bir motive edici. insana harika hissettiriyor. kendimi güçlü hissetmemi sağlıyor. o yüzden ağlamadım. allaha şükür mükemmel bir evliliğim varr :Saruboceq:bu ağlanacak değil gülünecek sevinilecek bir şey. ve inan ailemden uzakda olunca kıymetlerini daha iyi anladım. artık annemin aşırı titizliğine kızmıyorum mesela. daha tatlı dille konuşuyorum. annemm diyorumm bitanemm diyorum. bir aradayken olmadığımdan daha anlayışlı ve sevecen oldum opuyorumnanaktan sürekli hediyeler alıyoruz yolluyoruz kocamlaa opuyorumnanaktan şimddie giderken götürücez mesela :1rolleyes: İnan bazı öözlemler güzeldir şakkıdı bende sanki daha kıymettliyim şimdi. gittiğimde ne yapacaklarını şaşırıyorlar el üstünde tutuyorlar beni sempatiksalakcinni
Dream canim, bu ara bende bu davetiyeyi begenmisim internetten.
Cagalogluna gittim baktim, kalitesini hiiiic begenmedim ben.
Ilk önce git kontrol et bence.
:lepi:Selamlar kızlar. Allah muhabbetinizi arttırsın. zemuszemus
selam boshayallersmileselam kızlar..
meraaabaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
ay negüzel anlatmışsın canım ya allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inş. bende zorluk çekmem bende büyük ihtimal çalışmadıgım sürece 1.5 8 ayda giderim evime anneme babama ama hasret zor şey alışmak zaman alacak yinede canım
:kedi:gerçekten mi ay iyiki söyledin ben netden sipairş vermeyi düşünüyordum burda bir maatbağada buldum cıkışta gitmeyi planlıyorum
burcu;
ne güzel anlatmışsın öyle :teselli:
meraaabaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
:l
hoşgeldin taze anne opuyorumnanaktan
keşkeeeee canımmmm,:Saruboceq:
sayfalardan kaynaklanan bi yanlıs anlasılma var herhalde canım
salı günü ameliyat olucam ama kist için
henüz bi bebişim yokk
ve bennn çokkkkkkk korkuyorummm bilmiyorumkismile
keşkeeeee canımmmm,:Saruboceq:
sayfalardan kaynaklanan bi yanlıs anlasılma var herhalde canım
salı günü ameliyat olucam ama kist için
henüz bi bebişim yokk
ve bennn çokkkkkkk korkuyorummm bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun. a.s.
ayy cok özür dilerim hamiş ark karıştırdım
içime doğdu yaaaa bak ameliyatdan sonra dünyalar güzeli bi bebişin oalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?