kızlar içim daraldı yaaaa...kara bulutlar kasvet,kötü haberler bitmek bilmiyor...
nihale tekrar tekrar sabır biliyorum..
sinaycım okudum allah kabul ederse rahmetli kayınpederine allah günahlarını affetsin.
gülçin allah yardımcın olsun tez zamanda iyileş inşallah..
ben de bugün bi öğrencimi kaybettim..trafik kazası yani bugün öğrendim haftasonu olmuş.küçücük daha 4.sınıf öğrencisi.bu kadarmıymış dedim ömrü?bisikletleymiş araba çarpmış minicik bedeni metrelerce sürüklenmiş bebeğimin..allahım çok küçücük daha nasıl dayansın bitanem..melek oldu gitti kuzumm..karne alcaktı haftaya bebeğim...yüzü gözümün önünden,öğretmenimm!! diyen sesi kulağımdan gitmedi bütün gün.uyumak istedim hep düşünmemek..ölüm nefes kadar yakın....mafoldumben
canım şimdiden geçmiş olsunBana dua edin kızlar yarın için, özellikle epidural anestezi uygulanacak
belden igne vurulurken çok ağrıyo ameliyat ağrısından bin beter dediler
korkuyorummmm? bu konuda duyduğunuz bişey var mı?
acıyomu acaba sahiden?
kızlar içim daraldı yaaaa...kara bulutlar kasvet,kötü haberler bitmek bilmiyor...
sinaycım okudum allah kabul ederse rahmetli kayınpederine allah günahlarını affetsin.
ben de bugün bi öğrencimi kaybettim..trafik kazası yani bugün öğrendim haftasonu olmuş.küçücük daha 4.sınıf öğrencisi.bu kadarmıymış dedim ömrü?bisikletleymiş araba çarpmış minicik bedeni metrelerce sürüklenmiş bebeğimin..allahım çok küçücük daha nasıl dayansın bitanem..melek oldu gitti kuzumm..karne alcaktı haftaya bebeğim...yüzü gözümün önünden,öğretmenimm!! diyen sesi kulağımdan gitmedi bütün gün.uyumak istedim hep düşünmemek..ölüm nefes kadar yakın....mafoldumben
selam duygu, hoşgeldinselamimi almiyomusunuz ya:gitme:
Bana dua edin kızlar yarın için, özellikle epidural anestezi uygulanacak
belden igne vurulurken çok ağrıyo ameliyat ağrısından bin beter dediler
korkuyorummmm? bu konuda duyduğunuz bişey var mı?
acıyomu acaba sahiden?
günaydın
gülçin ameliyatın umarım çokk güzel geçer dualarım seninle
günaydın
günaydın herkese...
pazar günü esmayla konuştum ama nihali tele ver diyemedim...
nasıl olduğunu öğrendim ama valla onunla telde konuşabilcek gücü kendimde bulamadım...
inşş affeder beni,inş en kısa zamnda büyük sabırlarla atlatır bu zor zamnları.
şer olaylardaki hayırları görmeyiz bazen inş böylesi onun için daha hayırlıdır...
ilk önce güzel nihalim...
sonra canım esmam
başınız sağolsun kızlar...
:çok üzgünüm:
canlarım,hemşolarım benim(((((((((
keşke keşke yanınızda olabilseydim keşke tel numaralarınız bende olsaydı..en azından sesinizi duyabilirdim....insanın elinin kolunun bağlı olması cok kötü bir durummuş...
ALLAH nihalime ailesine sabır ,güç versin....
babacıgı allahtan nişanını görebildi ...
MEKANI CENNET OLSUN ,NURLAR ıÇıNDE YATSIN YARABBıM..
Nihalimizin, Esmamızın yanında olan olamayan arkadaşlardan Allah razı olsun,
nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin.
mafoldumben
cnm nasıl olsunesmacım tekrar başınız sağolsun... Allah sabır versin hepinize.. nihal nasıl biraz toplanabildi mi
esma mekanı cennet olsun amcacının allah sizlere çok büyük sabır versin canım
esma :teselli: tekrar başınız sağolsun canım ya
acınızı sizinle beraber derinden yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?