Allah mesut etsin canımselam kızlar..23.07.2010 cuma günü evlendim...:)))))balayını vs atarsak 2 aydır evimdeyim....burda tanıdığım çok sevdiğim çokkkkkk arkadaşım oldu hepinizi çokkkkkk seviyorum....
onca şey paylaştık ne alsak ne yapsak dedik...bütün yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..yoğunluktan koşturmadan pek giremesemde aklımdasınız..arada girip sizlerle sohbet etmeye çalışıcam..evlendim ama gitmedim..
hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum..
Allah her genç kıza bu güzellikleri yaşatmayı nasip etsin...
bu topık terkedıleleı cok oldu amailginç ilk defa pazartesi olmasına ve saat 11.10 olmasına rağmen bu topikte kimsecikler yok :)
evetgıttık duguen kızlardenizimin düğünün 7 kasımda rabbim yüzünü hep güldürsün cnm arkadaşımmmm
aldıklarını güle güle kullan sabun
6 lı bardağını nerden aldın :S
böcüüüüüüüüüüü . . .
bi şi sormak istiyorum böcüüm sana :26: yeni evlisin malum ve sanıyorum 2 kişilik bi mutfak masrafın oluyo haliyle . . .
mutfak masrafın aylık ne kadar tutuyor böcüüm ?
hgeldın taze gelınselam kızlar..23.07.2010 cuma günü evlendim...:)))))balayını vs atarsak 2 aydır evimdeyim....burda tanıdığım çok sevdiğim çokkkkkk arkadaşım oldu hepinizi çokkkkkk seviyorum....
onca şey paylaştık ne alsak ne yapsak dedik...bütün yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..yoğunluktan koşturmadan pek giremesemde aklımdasınız..arada girip sizlerle sohbet etmeye çalışıcam..evlendim ama gitmedim..
hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum..
Allah her genç kıza bu güzellikleri yaşatmayı nasip etsin...
uzun zamandr uğramıyorsunuz sanırımilginç ilk defa pazartesi olmasına ve saat 11.10 olmasına rağmen bu topikte kimsecikler yok :)
zeynep de ugramis buralara ne mutlu bize :) allah mesut etsin.. insallah tekrardan sohbet etme sansini yakalariz.. taze gelin nihal yok ortalarda merakla bekliyorum kendisini allah mutlulugunu daim kilsin.
pc deki viruslarla savasiyorum ama bas edemiyorum sayfalar kitleniyor baska sayfalara yönlendiriyor beni.. hele hele kadinlar kulübü cogu zaman hic acilmiyor ;(
bız aylık olarak gıdıyoruz ortalama 300 400 tl harcarken sımdı borclar bıan evvel bıtsın dıe 150 tl harcıyoruz
bu ortalama zaten 150 tl aldığın şeyler sana yetıyo 1 ay
300 tl yaptığım zamanlar yenı evlıyken yanı baya eksık varken
deterjandı yağdı falan
pazar gunlerı pazara gıdıyorm 20 tl harcıyorum bazen daha az
sen neler yapıyon tatlım bu arada cok özledım senıde
ı gunlerde kullan
yemek takımının desenı harıka
o su bardaklarından coğu yerde gördum bende almak ıstedım ama yer kalmadı artıksen huzurlu yuvanda kullan ınş
merhaba kıslar nasılsınızz 29 günlük evliyim
böcüüm bende çok özledimbi ara ayrı kaldım lakin umarım her şey yolundadır evliliğin hazırlıkların gibi kusursuz sürer umarım . . .
canım bende ufaktan ufaktan alıyorum biliyosun ev ekonomisine değinelim dedim benim çalışmama ihtimalim mevcut geçinebilir miyiz diye araştırıp soruşturuyorum kendi çapımda . . . annem haklymış 400 ü bulur demişti mutfak masrafınız . . . sende öle diosun! ilk aylar atlatıldıktan sonra tabi daha aşşağı çekilebilir . . .
teşekkürler cnmcm katalogdan bakıp Bim e alır mıyım almaz mıyım diye gittim fakat porselenin deseni gerçekten çok şık fotolarda çıkmamış lame varaklarıda var . . .:93:
nıhalcım harıka olmuşsun cnm
ınş o guzel gözlerın bıdaha hıc ağlamaz
mutluluklar cnm
bak gördun mu sende evlendınn
darısı pıtırcık ın başına
gelınlığın arka kısmı cok hoş sacın makyajın herseyın cok cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?