Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tşkler cnm
Hoşbuldum komşum nasılsın
Tam 1 yıl oldu demek ne kadar çabuk geçiyor zaman. Şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara

sızlerı görunce daha ıyı oldum cok özldım sızlerı hep burda olun emı
tşk ederım cnm evt zaman cokhızlı ılerlıyosende ne varne yok

herkesler h gelmışş cok yoğunum bugun ara ara bakarım sıze

slm kıslar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım
fibulacım evblilik güsel giidyor canım ya ne olsun hamileleik nasıl aslında nasıl geçiyor
kaç aylık

ya bu çamaşır kurutma makinası alınmalı sizce? bence gerekli bişey ama çoğu kisiden çamaşırları yıprattığını duydum doğrumudur?

valla ben de şikayet çok duyuyorum ve almayı da düşünmüyorum küçük bişi olsa neyse de kocaman yaaa

kocaman ama çok büyük rahatlık tabi çamaşırları yıpratıyosa gerçekten gerek yok

günaydin hatunlar

camasir kurutma rahat havular yumsacik oluyormus almanyada kulanan cok bende yok ailemden kimsede kulanmiyor sebebi cok elektrik harcamasi..:) Komsumuz almisti elektrik faturasi kat kat arti.

elçinim görüşemedik epey zamandır
bu aralar pek vaktim olmuyor.
netede çok sık giremiyrm artık eskisi gibi.
yavaş yavaş hazırlıklara başladık bizde. heycan basıyor iyice.

ne edıysınız kızlar
:87::87::87:kımsecıkler yok gene

bu arada kurutma mak.almayı hıc düşünmem bende hem elektrık cok harcıo hem yıpratıyo
doğal doğal kurusunlar

selam kızlar
kızlar dia mağazasında 2,99 tl ye su bardağı aldım tam meşrubat içmelik çk büyükde deil küçükde deil gidin bi bakin derm ben:)

kızlar merhaba uzun zaman oldu yamayalı..
yine yazmıcaktım (çünkü şirkette yasak) ama anne adayı arkadaslarımı görünce heyecanlandım :))
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin kurabiye,hayatım ve fibula :)) başka varmı yoksa kaçırdığım :))

aslında kim bilir neler vardır kaçırdığım ama artık giremiyorum hiç iş yerinde yasak şimdide gizli girdim :) aksamlarıda eve gidiyorum saat 7 filan yemek filan derken anca oluyo.

buarada bende değişiklik yok sadece taşındım :)) ev aldık avcılar parsellerden ama daha kombi takılmadığı için tam yerleşemedim.yerleşiyim resimleri koyucam şimdi annemde kayınvaldemde kalıyoruz. öyle işte bende başka havadis yok

baharcım çok teşekkür ederim cnm.
Arasıra buraya da bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eri-bugunun-anne-adaylari-3.html#post16671570

parpalm ben çok iyiyim canım, henüz bebiş yok. Ben arada geliyorum asıl sen nerdesin? uzun zamandan beri ilk defa görüyorum seni

evet uzun zamandır giremiyorum ama hep aklımdasınız ne mutlu ya anne adayları var aramızda eski çeyizciler bugünün anne adayları

slm kızlar...
sizlere bişey danışmak istiyorum.
ben de çeyiz hazırlığı yapıyorum.
bugün gezerken mağazada bir bornoz takımı gördüm mağazayı kapatıyolarmış o yüzden herşey indirimdeymiş sanırım.
sizce bu bornoz takımı güzel mi?fiyatı 150tl markası özdilek..
siyah kırmızı kullanışlı olur mu acaba?alan kullanan var mı? :44:

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

bence canım rengi gayet güzel
fiyatı da uygun ben 180 TL ye almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…