- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
tşkler cnmBenım canım topıkım cok ozlemıstım burayı
nasılsa bışi yoktur dıye gırdım ama guzel haberler aldım hayatım ve fibula annemı oluyooo
cok sevındım hayırlı evlat olurlar ıns.
Ececımm canım benım cok mucadele verdınız emınım en dogru kararı almıssınızdır hakkınızda hayırlısı olsun
bocugum sımdıden kutlu olsun yıldonumunuz
Hoşbuldum komşum nasılsın
Tam 1 yıl oldu demek ne kadar çabuk geçiyor zaman. Şimdiden kutlu olsun nice mutlu yıllara
teşekkürler cnm sağol
sen nasılsın bakalım
kocaman ama çok büyük rahatlık tabi çamaşırları yıpratıyosa gerçekten gerek yok
kızlar merhaba uzun zaman oldu yamayalı..
yine yazmıcaktım (çünkü şirkette yasak) ama anne adayı arkadaslarımı görünce heyecanlandım :))
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin kurabiye,hayatım ve fibula :)) başka varmı yoksa kaçırdığım :))
aslında kim bilir neler vardır kaçırdığım ama artık giremiyorum hiç iş yerinde yasak şimdide gizli girdim :) aksamlarıda eve gidiyorum saat 7 filan yemek filan derken anca oluyo.
buarada bende değişiklik yok sadece taşındım :)) ev aldık avcılar parsellerden ama daha kombi takılmadığı için tam yerleşemedim.yerleşiyim resimleri koyucam şimdi annemde kayınvaldemde kalıyoruz. öyle işte bende başka havadis yok
ohhh anne adaylarımız takvimlerini de yapmışlar
şimdi yeniden gün sayma zamanı
parpalm ben çok iyiyim canım, henüz bebiş yok. Ben arada geliyorum asıl sen nerdesin? uzun zamandan beri ilk defa görüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?