- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
ben sana msj olarak maıl adresımı yollamısım ama hangi site için falan hiç konusmamısız
Yok cnm bende yazıyor baslıkta maurer diye yani bahsettiğimiz site.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana msj olarak maıl adresımı yollamısım ama hangi site için falan hiç konusmamısız
duygu canım maurerden çekmi geldi yine sana çünkü çok ucuza geliyor bende günnürun nevresimini çok beğenmiştim plodan
Gizim çek degıl de davetten puan kazanmstım.Benim ki Günnur unkinden degıl ama canım o kalmamıs ben alırsam bunu alacagım.
Eki Görüntüle 408991
gülnurcum sen hangi rengini aldın markafonideki nevresim takımının
sizce hangi rengini alıyım kızlar 3. yazışım görmediniz bi beni![]()
gülnurcum sen hangi rengini aldın markafonideki nevresim takımının
sizce hangi rengini alıyım kızlar 3. yazışım görmediniz bi beni![]()
çeyizevi.com sitesindede days in colors uyku seti 99.90 lira 2 adet yastık var hediye
çekim var 15 tl lik alayım dedim 10 kurus ıcın vermıyor
bende Günnur a "ikiside aynı modelmiş. bence ne renk takımın yoksa ya da yatak odana hangisinin daha çok yakışacağını düşünüyorsan onu al" demiştim o da pembesini almış
tahminimce sende pembesini alıcaksın
![]()
Canım Günnur da sormustu pembesini al demiştim o da pembesini almıstı zaten sende onu al cnm.
çeyizevi.com sitesindede days in colors uyku seti 99.90 lira 2 adet yastık var hediye
çekim var 15 tl lik alayım dedim 10 kurus ıcın vermıyor
o yüzden hep kuruşlu fiyat koymuşlar. zorla bişey daha aldırıyorlar. çok fenalar
bana da gelmiş indirim kodu kişiye özel deilse verebilirim
Eki Görüntüle 409024
kızlar bu kettle nasıl tencerelerim kırmızı olacak
Eki Görüntüle 409024
kızlar bu kettle nasıl tencerelerim kırmızı olacak
o yüzden hep kuruşlu fiyat koymuşlar. zorla bişey daha aldırıyorlar. çok fenalar
bana da gelmiş indirim kodu kişiye özel deilse verebilirim