Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben msjları maıllerıde sılıyorum bı msj var kk da sadece maıl adresımı yazmısım baslıgıda davetıye sende varsa dogrudur ben alalı baya oldu oradan

duygu canım maurerden çekmi geldi yine sana çünkü çok ucuza geliyor bende günnürun nevresimini çok beğenmiştim plodan

Ekinciğim sordum 10 tl daha yüklenmiş kızlar yok muuu başka :)))) Hakkını helal et Ekinnnnn

maili öyle atmısındır ben kkda msjı dedim kuzum bi sen elaasuu sonkaç için davetiye atmıs birde turquaz bana westwing için atmıstı
unuturmayın kızlar :1::1:
ne demek cancazım helalı hoş olsun darısı benim başıma ::9:

gülnurcum sen hangi rengini aldın markafonideki nevresim takımının
sizce hangi rengini alıyım kızlar 3. yazışım görmediniz bi beni :43:

gülnurcum sen hangi rengini aldın markafonideki nevresim takımının
sizce hangi rengini alıyım kızlar 3. yazışım görmediniz bi beni :43:

:34: bende Günnur a "ikiside aynı modelmiş. bence ne renk takımın yoksa ya da yatak odana hangisinin daha çok yakışacağını düşünüyorsan onu al" demiştim o da pembesini almış :9: tahminimce sende pembesini alıcaksın :21:

mikrofiber uyku seti ne oluyor kızlar farkı ne rerforce falan normal olandan

çeyizevi.com sitesindede days in colors uyku seti 99.90 lira 2 adet yastık var hediye
çekim var 15 tl lik alayım dedim 10 kurus ıcın vermıyor

Son düzenleme:
çeyizevi.com sitesindede days in colors uyku seti 99.90 lira 2 adet yastık var hediye

Cnm bende pike alırken öyle olmustu 73 küsürdü pike ve hediye çekim 75 tl ve üzerineydi bende havlu aldım mecbur havlu da güzeldi gerçi sen de en uygun olan ne varsa al bitane

:34: bende Günnur a "ikiside aynı modelmiş. bence ne renk takımın yoksa ya da yatak odana hangisinin daha çok yakışacağını düşünüyorsan onu al" demiştim o da pembesini almış :9: tahminimce sende pembesini alıcaksın :21:

Canım Günnur da sormustu pembesini al demiştim o da pembesini almıstı zaten sende onu al cnm.

benim zaten hepsi renkli renkli eve yatak odasına pek sıyah gri sokmayı düşünmüyorum yani eve düşünmüyorum aslında şimdilik fakat gride kötü gelmedi gözüme en çok desenini hangi renk uyarsa onu almak isterim ama aklım pembeden yana bakalım erkek arkadasıma da gostercem aksam ona göre alıcam sağolun kızlar
mobilaylarım belli değil country tarzı olacak orası kesin çünkü onların ürünleri hep o tarz ama ne renk olacagı beli değil o zaman istediğimiz şekilde yapacaklar
benim içimi açsında uyumu önemli değil :1::1:

o yüzden hep kuruşlu fiyat koymuşlar. zorla bişey daha aldırıyorlar. çok fenalar :20:
bana da gelmiş indirim kodu kişiye özel deilse verebilirim

Son düzenleme:
$ketle.webp
kızlar bu kettle nasıl tencerelerim kırmızı olacak

o yüzden hep kuruşlu fiyat koymuşlar. zorla bişey daha aldırıyorlar. çok fenalar :20:

10 kuruş bi şey varsa alıyım diycem arayıp valla 100 lıralık ürünü almıycam şimdi bu yüzden vazgectim kendileri kaybeder bi kampanya daha olur yani

alacagım artık bernardonunkılerı aslında ısınır mı dıye korkuyorum ama çekim bosa gıdecek bu sefer
aslında ketlle henus dusunmuyorum duygucum altıncı caddede hedıye verıyor 100 lıra uzerıne bakarken bunu gordum acaba alsam mı dedım kettlelere falan daha bakmadım hıc

Back
X