Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

$8690012019750_0_304x424_2 (1).webp
canımm takımın geldimi beğendin mi? bende düz beyaz fanus katlı kurabiyelik çerezlik falan almıştım ama 2 tanede çek elimde patlamıştı:) iyi günlerde kullan

evet canım geldi ablamlara yolladım onlar gördüler beğenmişler bayılmışlar hatta kendilerine bile istediler aynısından ama çek yok artık :27:iyiki yok:27: ben görememştim bende burada bir alışveriş merkezinde gördüm bir kaç günce yeni gelmiş oraya .çok kaliteli duruyor .evime gidince kendiminkileri de görücem inşallah:9:

bi sürü alışveriş yapmıştım o ara baya bir kırık vardı ama ucuza aldım diye yollamadım :25:
bu fanusun kapağı çatlak gitmiş mesala
sonra 2 takım dondurma takımı almıştım 6 lı 1 takım sağlam diğer takımda 1 kase kırılmış :31: sonra büyük boncuklu servis tabağı almıştım kenarı kırıkmış :30: her kargomda iki ürün olduğu içinn yollmadım :27: zaten 1 , 2 tl ye almıştım çoğu şeyi bi fanus 25 tl idi:31:saat de 21 tl ye gelmişti

aldıklarım şunlardı
$8690012020756_0_304x424_2.webp $8690012020800_0_304x424_2.webp Eki Görüntüle 410146 $8690012020848_0_304x424_2.webp $8690012049054_0_304x424_2.webp $8692952051074_0_304x424_2.webp $8893586902793_0_304x424_2.webp $8692952065170_1_304x424_2.webp

Son düzenleme:
kızlar iltel iki hizmetleri diye geçen şirket hangisi bana kargo gelmiş benim tüm kargolarım geldi halbuki aldıklarımın hepsi geldi anlamadım benide bulamamıslar kargo aradım gonderıcı intel iki hizmetleri diyor

kızlaar aldım elektrik süpürgemi kırmızı olanı aldım yanında saç kurutma makinesini hediye ettiler elden taksit yaparak aldık bilmiyorum pahalıya mı aldık 500 tl saç kurutma makineside philips marka Eki Görüntüle 410300

şimdi de ütü alıcam buhar kazanlı mı olsun yoksa normal mi kızlar gerçi onu ancak önümüzdeki ay alırım :26:

kızlaar aldım elektrik süpürgemi kırmızı olanı aldım yanında saç kurutma makinesini hediye ettiler elden taksit yaparak aldık bilmiyorum pahalıya mı aldık 500 tl saç kurutma makineside philips marka Eki Görüntüle 410300

şimdi de ütü alıcam buhar kazanlı mı olsun yoksa normal mi kızlar gerçi onu ancak önümüzdeki ay alırım :26:

Hayırlı olsun canım nereden aldın süpürgeni güle güle kullan inşallah philipsten memnun kalacağımıza eminim :)

Bu arada annem yıllar önce babamın Almanyadan getirdiği Philips marka ütüyü saklamış ben o yüzden ütü almadım deneyeceğim umarım iyi çıkar ama alacak olsaydım iyice araştırırdım kazanlılar çok kullanışlı gibi görünüyor eksi yanı ise çok yer kaplaması insan karar veremiyor.

Hayırlı olsun canım nereden aldın süpürgeni güle güle kullan inşallah philipsten memnun kalacağımıza eminim :)

trabzonda philips siemens sony ürünleri satan bi mağaza var ordan aldık satıcı kız kırmızı olanından almış çok memnun kalmış övmekle bitiremedi zaten benimde zaafım vardı kırmızı olana aldım gitti :21::21::21::21::21:

Bu arada annem yıllar önce babamın Almanyadan getirdiği Philips marka ütüyü saklamış ben o yüzden ütü almadım deneyeceğim umarım iyi çıkar ama alacak olsaydım iyice araştırırdım kazanlılar çok kullanışlı gibi görünüyor eksi yanı ise çok yer kaplaması insan karar veremiyor.

kazanlılar çok iyiymiş ablamınki kazanlı ama o alalı 5-6 yıl oluyo şimdikiler nasıl bakmak lazım tefalden düşünüyorum olmadı philips alabilirim off ne zor ya bişey almak. kazanlı dediğin gibi tek sıkıntısı yer kaplaması ev geniş olacak ki sürekli ütü masasının üstünde olsun :1:

üyüde philips den şaşmayın sonra delogni canlarım benim kuzen teknosa müdür o söyledi arızaya getiren neredeyse yok dedi
saç ürünlerinde de remington

günaydınn kızlarr

bende ütümü philips aldım gc4860 inş. memnun kalırım

bide dün çkb takımım gelmiş ar yıldız fırsat mağazasından iyi hoşta servis kaşığının içi çizik baya ama diğerlerinde sorun yok bence ürünlerinde ufak tefek defolar olduğu için bu kadar ucuz bunlar bilemiyorum annem önemli dğeil gönderme diyor ne yapayım sizce sadece servis kaşığınıda değiştirilermi ki?

bu fırsat mağazası hep bana kazık atıyor aldoğım hisar çaydanlıkta çizikti geri göndermiştim:47:

Günaydın şekerler :))
Nasılsınız?Maurer yine %10 indirim kodu vermiş bugün 12 ye kadar kullanılacak yaa bir şey bulamıyorum aslında çok uyguna gelecek alacagım şey.Siteyi gezen varsa fikir bekliyorm

peki homend diye bi marka var o nasıl blender ı filan çok şık hoşuma gitti alan kullanan var mı philips ütü araştırmalarına başladım bakalım beğendiğim olursa kızlar paylaşırım sizinle

günaydınn kızlarr
bide dün çkb takımım gelmiş ar yıldız fırsat mağazasından iyi hoşta servis kaşığının içi çizik baya ama diğerlerinde sorun yok bence ürünlerinde ufak tefek defolar olduğu için bu kadar ucuz bunlar bilemiyorum annem önemli dğeil gönderme diyor ne yapayım sizce sadece servis kaşığınıda değiştirilermi ki?
bu fırsat mağazası hep bana kazık atıyor aldoğım hisar çaydanlıkta çizikti geri göndermiştim:47:
canım bizim çatal bıcak setinde problem yok bana gelen çaydanlıktada agız kısmını yaparken kaynak yapıyorlar ya oradan sıcramıs kenarda sarı kaynak izi vardı iade etmıycem ama yınede soleyım dedim hepsınde varmıs ama ıstersenız para ıadesı yapalım dedıler yok onemlı degıl cok küçük ben bilin diye söledim dedim
bence ufak tefek defolu ürünleri alıp ondan ucuza satıyorlar gibime geliyor ya da sandıksızları fln işte teşhir ürünleri olabilir

Günaydın şekerler :))
Nasılsınız?Maurer yine %10 indirim kodu vermiş bugün 12 ye kadar kullanılacak yaa bir şey bulamıyorum aslında çok uyguna gelecek alacagım şey.Siteyi gezen varsa fikir bekliyorm
canım senin begendiğin philips ütü webden al sitesinde 219 lıraya düşmüş ipara diye bir şeyle o fiyatmıs mail geldi bana bi bak bakalım ipara neymiş

peki homend diye bi marka var o nasıl blender ı filan çok şık hoşuma gitti alan kullanan var mı philips ütü araştırmalarına başladım bakalım beğendiğim olursa kızlar paylaşırım sizinle
canım herkes memnunmus bız sac kurutma makınesı aldık fıs falan saklamana gerek kalmıyor ınternetten kayıt ettırıyorsun kendını bır sey oldu mu cıkıyor ve kapından alıp kapına bırakıyorlarmıs

kızlar tupperware mutfak ürünlerinden çok memnun kalırsınz kesinlikle,hala tanışmadıysanız mutlaka almalısınız...kalitesiz ucuz plastik ürünlerinin yerine kaliteli hammaddeden yapılmış,fonksiyonel tupperware ürünlerini tercih edin

limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş

dün mail atmıştım büyüklüğü ne diye 10-12 cm arası bişeymiş :21: çeyiz sepetine atanların bilgisine :42:

çeyizevinin cevabı hiçbir şey almışycam böyle saçmalık olmaz

Kıymetli müşterimiz
Hediye kuponunuz sistemimize otomatik olarak 100,00 tl ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde tanımlıdır. Days ın colours seralıne çift kişilik uyku seti fiyatı olarak 99,90 tl firma olarak satış fiyatı geçerlidir. Ürün içerisinde yer alan ek resimlerinde ürün paketinin üzerinde bu fiyatta görünmektedir. Ayrıca almak istediğiniz ürünümüz 2 adet silikon yastık hediyelidir. 13 mayısa kadar da gerçekleştireceğiniz tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Ürünler ile ilgili fiyat değişimi yapma gibi bir durumumuz bulunmamaktadır. bilginize
hala neyle tamamlayıp alış veriş yapabılecegıme dair bi acıklama yok

Baktım cnm ipara bir ödeme sistemi.İparaya girip üye oluyorsun kart bilgilerini oraya yazıyorsun.mail adresin ve ipara şifrenle direk siteden alıyorsun.Sitelerde yeniden kart bilgilerini girmene gerek kalmıyor

Kıymetli müşterimiz
Hediye kuponunuz sistemimize otomatik olarak 100,00 tl ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz şekilde tanımlıdır. Days ın colours seralıne çift kişilik uyku seti fiyatı olarak 99,90 tl firma olarak satış fiyatı geçerlidir. Ürün içerisinde yer alan ek resimlerinde ürün paketinin üzerinde bu fiyatta görünmektedir. Ayrıca almak istediğiniz ürünümüz 2 adet silikon yastık hediyelidir. 13 mayısa kadar da gerçekleştireceğiniz tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Ürünler ile ilgili fiyat değişimi yapma gibi bir durumumuz bulunmamaktadır. bilginize

extradan başka ürün de almak zorunda kalsın kupon alanlar diye o ürünü 99,90da tutuyorlardır. e kupon 100tl ve üzerine tanımlı, dolayısıyla 99,90 ürün yanında herhangi başka ürün al, onlar kazansın sen de 10kuruş yüzünden para harca.. saçmalık..

ben de geçen sipariş üzerine yazan bir ürün sipariş ettim bulamadık başka şey secin dediler, seçmedim paramı geri gönderin dedim... yoksa yok yaz, ben de alamayım değil mi... garip yaa..

günaydınn kızlarr

arayıp konuş canım olmazsa bi servis kaşığını gönder değiştirsinler ürünlerimizin her bir parçasına kefiliz diyolar sonuçta

Kıymetli müşterimiz

alma tabi canım bizde de akıl yok zaten bu fiyatları niye böyle yaptığınızı anlamıyoruz anca milleti kandırmaya çalışıyolar:20::20:

Back
X