Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bana yardımcı olun yaa... mobilyalarım krem mürdüm.. düz krem storum var üstüne nasıl bir tül yaptırayım karar veremedim ( rengi krem mi olsa daha iyi olur mürdüm mü onada karar veremedim bana bi yardımcı olunnnnnnnnn (

canım bende perdelerde aynı tondan uzak dur.. mobilya mürdüm perde mürdüm çok boğulur o ev.. alternatif renklere yönel bence

kızlar günlük kullanmak için çatal kaşık bıçak seti alıcam ama karar veremedim
ilk resim misafirlerim için aldığım karaca halley çkb takımım sonrakilerde karar veremediklerim sizce hangisini alyım cok kararsızım ikisinide çok beğendim fiyatlarınıda yazyrum emsan mirage 91 parca 448 tl , hisar mamba parlak 48 parça 339 tl fikirlerinizi bekliyorumm çok ihtiyacım var :)

Eklentiler

• $karaca misafir çkb takýmým.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $hisar_mamba_parlak_kucuk.webp
    4 KB · Görüntüleme: 61
  • $Emsan mirage 465TL.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 56

ben daha keskin hatlar sevdiğim için 1. diyorum canım

ben daha keskin hatlar sevdiğim için 1. diyorum canım

canım ilk baştaki karacanın halley onu aldım zaten misafirlerim için ama günlük arıyorum onuda diğer ikisi arasında kaldım günlükler biraz daha yuvarlak hatlı olsun istedim bide ilginçler oyuzdende begendım :) sence hangisi daha hos yada baska senın bıldıgın varsa tavsiye edebilirmisin :)

mamba cok pahalı 599 lıraya fırsat magazsında 91 parcası vardı mambanın ben alacaktım sonra bernardodan van goh aldım bugun msj gellmıs bernardodan bana catal bıcak takımları su bu %50 ındırımlı dıye bır bak ıstersen fırsat magazasından ablama ar yldızın kutulusunu aldık 91 parca mamba gıbı çizgi desenı var cokta guzel gunluk 200 gıbı bır fıyata 91 parca al yeter sureklı yıkanacak cızılcek zaten ben fırsat magazasının ındırımını beklıyorum havalele alıcam oyle bır sey ıns gunluk

Canim ablana aldiginizin ismi ne acaba bide nezaman aldiniz aslinda bnde kutulu istiyorum ama kutulu model bulamadim guzel model mecbur digerlerine bakiyorum siz nezaman aldinz.

mirage bence de daha hoş duruyor:) hisarın seti misafir takımına benzıyor zaten ama fiyatlar pahalıymış yaa benim de günlük ve misafir için takımım yok her şey pahalı poff bu arada gsm_lee fırsat mağazası internet sitesi mi ben de takip edeyim orayı???

ben hisar mamba diyorum o zaman
daha zarif geldi bana:44:

Ben günlük yemek takımına uygun renkli saplı düşünüyorum da hiç böyle bakmadım tatlım

ben hisar mamba diyorum o zaman
daha zarif geldi bana:44:

Ben günlük yemek takımına uygun renkli saplı düşünüyorum da hiç böyle bakmadım tatlım

Bitane aldim cnm oyle kahvalti faln yaprkn kullanmk icin 6 kisilik kirmizi sapli ama ben sofra hazirlamayi cok sewiyorum bocegime şık sofralar kurmak istiyorum oyuzden sade bisey istiyorum detaya cok takiliyorum ya ewlenmemize 2 sene war yawas yawas alcm hepsini hersey istedgm gbi olsn istyorum zewkle eskitcm bide diger takimlarimi asil ozel misafirlerimize cikarcm bn cok gelen gidenmz olck herkese cikarmk istemiyoruml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…