selam samsunda hangi mağaza acaba_?merak ettimHayır canım ben Samsunda yasıyorum
selam kızlarrr... ben hasır sebzelik arıyorum pembeli beyazlı nerden bulabilirim fikri olan varmııı ???
bende bişeyler bakmıştım geçenlerde BEYAZ AHAP HASIR SEBZELK Kl Zccaciye Evinizin Renkleri burda var ama alışveriş yapmadım böle bir şey mi?
Canım ben Jua düşünüyorum hem bayan olanı kısa ve bedeni small.
umarım hala vardır tatlım..ben de bir bakayım neler var neler yok uzun zamandır bakmıyorum:))
Mrb kizlar cok kafam karisti mikser almam lazim el mixeri alcktim ama standlilar hamurda yoguruluyomus bnmde en sevmedigim seydir hamur yogurmak nasildir kullanan bilen varmi yardimci olirsaniz cok sevinirim. Birde benim butun kucuk mutfak esyalarim siyah onunda siyah olmasini istiyorum
Merhaba canım
Ben yogurma işi için bir şey diyemeyecegım ama çok etkili yogurma yaptıklarını da sanmıyorum yoksa hepsinde yogurma ataçmanları var.
Ben daha yeni mikser aldım görüntüsü hoşuna giderse diye paylaşmak istedim çünkü siyah renk
Russell Hobbs marka
Eki Görüntüle 515810
merhaba kızlar
korkmazın bu kettle nı çok beğendim ama fiyatını bilmiyorumm sitesinde de yazmıyor alan , bilen varsa fiyatıını söyleyebilir mi?
bir sitede 140 tl bi başka sitede 79 lira güvenmediğim siteden de almak istemiyorum..
Eki Görüntüle 516822
Canım ben kettle çok para verilmesini gereksiz buluyorum..
Neticede kettle.. Eğer ki elektrikli çaydanlık falan düşünüyorsan kettle hiç düşünme derim ben.
elektrikli çaycım var arzıumun almıştım canım .bilmiyorum ki kararsız kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?