Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlarrr... ben hasır sebzelik arıyorum pembeli beyazlı nerden bulabilirim fikri olan varmııı ???

Son düzenleme:
Canım ben Jua düşünüyorum hem bayan olanı kısa ve bedeni small.

canım ben juanuın kırmızı siyah bir modelini aldım satıcılar taçla aynı kalitede hatta jua daha revaçta dedi kalıplarıda cok güzel öyle cok kocaman içinde kayboluncak cinsten değiller

..................

Eklentiler

• $koket önlük kırmızı 2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
umarım hala vardır tatlım..ben de bir bakayım neler var neler yok uzun zamandır bakmıyorum:))

hangi kampanyaydı hangi modeldi canım paylaşabilirmisin

bende evkurda bi bornoz begendim bayanın ki kenarları kelebekli falan marka hatırlamıyorum ama sanırım onu alıcam fiyatınıda sormadım daha

Mrb kizlar cok kafam karisti mikser almam lazim el mixeri alcktim ama standlilar hamurda yoguruluyomus bnmde en sevmedigim seydir hamur yogurmak nasildir kullanan bilen varmi yardimci olirsaniz cok sevinirim. Birde benim butun kucuk mutfak esyalarim siyah onunda siyah olmasini istiyorum

Selam kizlar ceyizime mikser almayi dusunuyorum el mikseri alcaktim blender setimin icinde yok ama standlilar hamur falanda yoguruyomus bnde pek sewmem hamur yogurmayi cok kafam karisti kullanan bilen varmi tavsiyelerinize ihtiyacim var. Bide butun kucuk mutfak esyalarim siyah onunda siyah olmasini istiyorum :-(

Merhaba canım
Ben yogurma işi için bir şey diyemeyecegım ama çok etkili yogurma yaptıklarını da sanmıyorum yoksa hepsinde yogurma ataçmanları var.
Ben daha yeni mikser aldım görüntüsü hoşuna giderse diye paylaşmak istedim çünkü siyah renk

Russell Hobbs marka

evet canım bu güzelmiş iyimi bu kullanıyorsun değilmi şuan bnde korkmaza bakıyordum ama emin olamadım :)

canım korkmaza netten bakma git eline al bak ben hayal kırıklığı yaşadım malesef

kızlar hobby nevresim beğendim 3 tane
1 tane alıcam ama bana site önerin bizim sitelerde yok malesef

3 seneye kadar evlenmeyi planlıyoruz ama ilk çeyiz eşyalarımı şimdiden aldım çok mu acele ediyorum arkadaşlar :)))

hepsiburada.com da taç nevresim takımları indirime girmişti. 2 tane nevresim takımı ve indirimden dinarsu yorgan aldım 1 alan 1 hediye şeklinde :)

Arkadaşlar bir yardım eli uzatın bana;
Günlük yemek takımı için mitterteich'in(kütahya porseleninmiş sanırım) yemek takımlarını çok sade buldum çok hoşuma gitti,ama yakından gören var mı?kalın porselen sevmiyoruz hiçbirimiz hani,ne düşünüyorsunuz?

merhaba kızlar

korkmazın bu kettle nı çok beğendim ama fiyatını bilmiyorumm sitesinde de yazmıyor alan , bilen varsa fiyatıını söyleyebilir mi?

bir sitede 140 tl bi başka sitede 79 lira güvenmediğim siteden de almak istemiyorum..

Canım ben kettle çok para verilmesini gereksiz buluyorum..
Neticede kettle.. Eğer ki elektrikli çaydanlık falan düşünüyorsan kettle hiç düşünme derim ben.

Canım ben kettle çok para verilmesini gereksiz buluyorum..
Neticede kettle.. Eğer ki elektrikli çaydanlık falan düşünüyorsan kettle hiç düşünme derim ben.

elektrikli çaycım var arzıumun almıştım canım .bilmiyorum ki kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…