Canım ben netten baktım ama çokta uygun yok yani bir yerde 220 ye var kargoyla 230 a geliyor kredi kartına taksit olunca da epey değişiyor fiyatı.Cumartesi günü bir magazada rastladım buna çokta güzel resimdeki gibi.Orada 269 dedi ama yanında bir adet jua yüz havlusu ve 3 lü jua el havlusu hediyeliymiş.10 taksite kadar da bölerim dedi.Belki oradan alırım biraz daha indirim yaptırıp
Eki Görüntüle 511986 canım bende taçın bu modelini aldım 213 tl ye geldi kargoyla birlikte dükkan360 dan aldım
Evet kredi kartında değişiyo fiyat.internetten de bilmeiorum ki yaa önce bi kendim görsem sonra netten alabilirim ama hiç görmeden de netten almak istemiorum çünkü kimileri çok büyük oluomuş
Aaaa benim beğendiğimin erkeğiyle aynı model.Sen hangi siteden aldın canım çok uyguna gelmiş bi de boyu nasıl bu modellerin?
canım dükkan360 dan aldım. katlanışını bozmamak için bornozlarını açmadım ama kısa değildi kuzenimde aldı çünkü benzerinden. beden erkekte L bayanda M
Kızlar gelin home pike takımı ya da nevresim takımı alan var mı?O gün bir magazada gördüm kız 190 tl ye düştü indirimde dedi ama ben ucuz mu pahalı mı bilemedim
Kızlar gelin home pike takımı ya da nevresim takımı alan var mı?O gün bir magazada gördüm kız 190 tl ye düştü indirimde dedi ama ben ucuz mu pahalı mı bilemedim
nerede yahuuuu nasıll o kadar düşer bende ondan alcam hemide pike alıcam canım çok uygunnnn ama
Canım bilmiyorum yarı yarıya indirimde dedi hatta dediği modeli de gösterdi resmini eklim bak.Bu bir tanesiydi daha bakmadım başka modeller de vardı
Eki Görüntüle 512113
Bunu ve başka bir modeli daha gösterdi rengi bu degıldı ama
Şimdi baktım ama senin modelin aynısı 230 kuzum zamlanmış sanırım
Canım benim begendıgım model bu degıl aslında orada baska begenmıstım madem ucuz diyorsunuz bu hafta sonu gidip bakarım hafta içi de fırsat olursa giderim bilmiyorum.Hatta jua bornoz takımlarına da burada bakmıstım.Belki ikisi için pazarlık ederim :)
İstanbul da çeyiz mağazası mı canım bu?
msjjjj tekrarrrıııııııııııııııııııııııııııııı
canım ben bunu şubatta almıştım baya zaman geçti artırmışlar demekki fiyatı 205 tl ye başka modeller bile vardı o dönemde .
Hayır canım ben Samsunda yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?