Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet kredi kartında değişiyo fiyat.internetten de bilmeiorum ki yaa önce bi kendim görsem sonra netten alabilirim ama hiç görmeden de netten almak istemiorum çünkü kimileri çok büyük oluomuş

Eki Görüntüle 511986 canım bende taçın bu modelini aldım 213 tl ye geldi kargoyla birlikte dükkan360 dan aldım

Aaaa benim beğendiğimin erkeğiyle aynı model.Sen hangi siteden aldın canım çok uyguna gelmiş bi de boyu nasıl bu modellerin?

canım dükkan360 dan aldım. katlanışını bozmamak için bornozlarını açmadım ama kısa değildi kuzenimde aldı çünkü benzerinden. beden erkekte L bayanda M

canım dükkan360 dan aldım. katlanışını bozmamak için bornozlarını açmadım ama kısa değildi kuzenimde aldı çünkü benzerinden. beden erkekte L bayanda M

Şimdi baktım ama senin modelin aynısı 230 kuzum zamlanmış sanırım

Kızlar gelin home pike takımı ya da nevresim takımı alan var mı?O gün bir magazada gördüm kız 190 tl ye düştü indirimde dedi ama ben ucuz mu pahalı mı bilemedim

Kızlar gelin home pike takımı ya da nevresim takımı alan var mı?O gün bir magazada gördüm kız 190 tl ye düştü indirimde dedi ama ben ucuz mu pahalı mı bilemedim

Yok artık kuzum 190 a nasıl düşer ben geçen gün baktım 500 civarıydı :26:

Yok artık kuzum 190 a nasıl düşer ben geçen gün baktım 500 civarıydı :26:

Canım bilmiyorum yarı yarıya indirimde dedi hatta dediği modeli de gösterdi resmini eklim bak.Bu bir tanesiydi daha bakmadım başka modeller de vardı

Bunu ve başka bir modeli daha gösterdi rengi bu degıldı ama

Son düzenleme:

güzelmiş canım yaaa bende çok istiyorum pike takımlarını ama çeyizcilerimi gezeem bilemedim şimdi ne güzel kampanyaymış bu

Canım benim begendıgım model bu degıl aslında orada baska begenmıstım madem ucuz diyorsunuz bu hafta sonu gidip bakarım hafta içi de fırsat olursa giderim bilmiyorum.Hatta jua bornoz takımlarına da burada bakmıstım.Belki ikisi için pazarlık ederim :)

İstanbul da çeyiz mağazası mı canım bu?

msjjjj tekrarrrıııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar slm pike takımı almadıysanız karacanın magazasına bı bakın derım onun gelın setlerı var harıka hepside renk secenegıde var kırmızı sıyah lıla gul kurusu krem ve beyaz

canım ben bunu şubatta almıştım baya zaman geçti artırmışlar demekki fiyatı 205 tl ye başka modeller bile vardı o dönemde .

canım bu taçın bambu değilmi bide nasıl bornozun çokmu büyük beden olarak nasıl yanii bende taç istiyorum yada özdilekten alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…