fibu avatarın içimi kaldırıyor yaaaa :sinifsinif:
-
çok güzelmiş.alkisalkisalkispapibjk canım hedie için alıntıdan gördüm.
ben üstteki kalplerden yapıp şiit yazdım üstlerine.
her kalbe bir dörtlük.
ama hedie kutusunun üstüne yaptım.atkı almıştım
buda kapağının üstü açarken okusun die
İyi walla nolsunn sobayı kurduk çocuk odasına sıcak sıcak oturuyozz sezell bi cici oda olduki sormaa opuyorumnanaktan
İlk defa bu evde kemiklerime kadar ısındımm artıkk üşümüyorumm :lepi:
Niye baştan kurmamışızz hayy aklımızaa :umursamaz:
Senin nasıl geçiyor tatill neler yapıyosunn geziyon mu hepp kaydirigubbakcemile5
bak alıntı ettım :roflol::roflol:
ayyy inanmıyorum en harikasını nasıl gömemişim bennnnnn
çok acelem vardı ondan herhalde... :roflol::roflol::roflol::roflol:
süperrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol: çok komik nihalcim teşekkürlerr balım :roflol::roflol::roflol:
Nihalll burdayım canimmm,
Gülsünnnnn
burcu annenler uyuyomu şimdi.ay nede güzel kahvaltılar hazırlamışsındır yine.opuyorumnanaktan .nasıl geliyor aklına bütün bunlar.
haha ben kalırsam kimin yüzündenpüü kalırsak senin yüzündendir diyim sanalmaz: :1ninca: lülülülülülü
evet yaaa maşallah böcüğümeee inşallah herşey istediği gibi gider :)
ay canımm saol kızz
ben bi ara bakem madem burdaki çikolatacıya yaatatlm pastanelerde var benim nişan çikolatamın kırmzısı bunlar benimkiler gümüş rengiydi.
o çikolataları bunun gibi birşeyin içine koydurursun onlar dizayn edio ztn süslüolar olur işte.
birde sen sevgiline vermek için mi düşündün kendine mi.
bulursam gönderirim tabiii
rulo olan daha kolaymş heekızlar yaa 16 ocakta 10. yılımızı kutlıcaz ya :) hediye altrnatifleri düşünüyorum :))) bugün biri demişti bi sitede kavanoz içinde notlar var, hoşuma gitti fikir böyle birşey yapsammı? iki çeşidi var :)
bi kalp kağıda çeşitli notlar yazıcam:
yada rulo kağıt yapıp kurdela bağlıcam :)
nanedem gibi kalmıştı aklımda ama kim söylediyse teşekkür ederim çok hoşuma gitti :)))
aferin kız gözüme girdinBen bağışladımm hatta ehliyetimde tüm organlarımı bağışladım şıkkı işaretli :kedi:
Koçişede söyledimmm haberin olsun böyle böyle zamanında ben bi form doldurdum organlarımın tümü bağışladım dedimm..koçişimde ailemde biliyorr benneyaptımki
Ayy çok beğendimm saol nihalimm balımmmm Şeniz
Böcüğümmm herşey dilediğinn gibi gönlüncee geçer inşallahhh...
Özlücem kız senii düğünden sonra hemen gell emii :gitme:
ayy transfer olurmuşş
kızım biz sseni bırakmayız bidaha delimisin senn
hayatımdün bagladınmı esarbı
neyse canlarım benım yaa cıkıyom benn
bana şans dıleyın
göremedığımın tum canlarım cok özluycemm sızlerı
herkese bol selam
ıyi walla nolsunn sobayı kurduk çocuk odasına sıcak sıcak oturuyozz sezell bi cici oda olduki sormaa opuyorumnanaktan
ılk defa bu evde kemiklerime kadar ısındımm artıkk üşümüyorumm :lepi:
Niye baştan kurmamışızz hayy aklımızaa :umursamaz:
Senin nasıl geçiyor tatill neler yapıyosunn geziyon mu hepp kaydirigubbakcemile5
olur canım olsun möhim değil bende p.tesi kargo yapıcam kısmetse tubi'yeopuyorumnanaktan
:1shok::1shok: nie ki ben çok seviyodum bu yaramaz kediyi.
aa hayatım sen cmuartesılerı gelmezdin?
aaaaaaaaaaa Hayatım aşkımmmmmmmmmmmmm
benim tüşlar mucizevi bir şekilde düzeldiii çok mutluyummm inşallah bir daha bozulmaz
ayy kocişim çok duygulandırdı benii...
hani biz ocak ayında gn pramızla tv alacaktık ya aşkım tv almayız karıcıkıma güzel bir yeni bilgisayar alırız tv bu küçüklr azcık daha idare ediveririz ne olacak ki dedi. ay ben yerim onu ama düzeldi şimdilik çok şükürr....
pıtır geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?