Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dayının yeri çok ayrı onu sölemiorum bile nihalcim bide adam o sölediklerini hep kendi yazıomuş biliomusun

evet dogrudr tatlım o adam normal hayattada cok süpermiş

bide o soylan kumarhane varya cengızle alının soydg dayınınmıs

aa bnm hıc haberım yok aktarda vardır demı
normal tarcın olmammı
ay cok basım agrıyor aynı anda aklıdam bikacsey olunca böle oluyor bana

canım böyle uzun cubuk gibi bişi aktarlarda vardır.yanlız çok alma diğeri gibi olmuyo kokusu çabuk gidiyo

aaaa ne güzellll.çok ilginç yaaaa zemuszemus

esma aktarlarda satılıyor kabuk tarçın küçük küçük parçalar...

elmayla ilgili soruyu anlamadım.

elmaları rendele demiş ya zaten...

kızlar aldığım bulaşık makinası 3 programlı 750 tl

buda fırınım kızlar 230 tl

bide set üstü ocak aldım oda 320 tl hepsi arçelik

esmacım bebemmm

canım böyle uzun cubuk gibi bişi aktarlarda vardır.yanlız çok alma diğeri gibi olmuyo kokusu çabuk gidiyo

cok sagolun kızlar cok mersu muck size
tobim cicilerini güle güle kullan beyaz esylarını hayırlı olsn

annoww onu bilmiordum benn aboo bitti aliyle cengiz o zaman (bide ali cengiz çok güsel koymuşlar isimleri dimi :) )

evet alıyı azcık sevıomda cengıze cok kılım yaa o bellı deıl cnm kuzeımı ısablısı gazetecıu o dedı bıze

yatak örtüm bazı arkadaşlar biliyolar yerimseniben

buda ilk gün sermek istediğim nevresim takımım henüz almadım bunu ama önümüzdeki hafta kısmetse almaya gidicemopuyorumnanaktan

Benim düğün zamanı yaptı bu gıcıklar o yüzden katılamadım...
Ne varsa sanki o kaa erkenden yapacakkk:dilcikar::dilcikar:

Bizde masuscuktan birbirimize düşseydik keşkeemafoldumben

e tamam sizde buketle birbirinize alın..hala zamanınız var fıstıklar yerimseniben

annoww onu bilmiordum benn aboo bitti aliyle cengiz o zaman (bide ali cengiz çok güsel koymuşlar isimleri dimi :) )

canım ben hiç böyle düşünmemiştim gerçekten çok güzel koymuşlar isimlerii:lepi::lepi:

tobicim iyi günlerde kullan canım cicileriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pıtır nasıl olmuş böcük anlatsana azıcık yaaaa

betam,esmam tşkrler kızlar..kaydirigubbakcemile5

ay topikde hemen hemen herkes evlendi bu çeyiz koyma aşamalarını geçeli çoook oldu ama ben bayag arkadan geliyorum idare edin artık beni kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…