buketomm sen katılmamıştın dimii :sinifsinif:
dayının yeri çok ayrı onu sölemiorum bile nihalcim bide adam o sölediklerini hep kendi yazıomuş biliomusun
aa bnm hıc haberım yok aktarda vardır demı
normal tarcın olmammı
ay cok basım agrıyor aynı anda aklıdam bikacsey olunca böle oluyor bana
esmacım bebemmm
Bu arada bugünden bişeycik anlamadım. Öyle telaşlı bi gün geçirdim ki kendim bile inanamadım akannehir
Çok garip şeyler oldu kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben 11 ocakta kpss kursuna başlıcaktım biliyosunuz. Neyse kocam bugün kayıt yapmaya gitti ben de o anda kargoya gitmiştim hayatımın hediyesi için.
Aradı beni kargodayken 11 ocaktaki sabah grubu talep görmemiş. Dün başlayan akşam grbu var. Bugün de o grubun ikinci günü ve matematik dersi var napalım dedi :bbo:
Dedim ben kendimi hiç kursa hazırlamamıştım pat diye ne diyim şimdi 2.5 saat sonra kurs var ben daha sokaklardayım eşofmanla. Neyse kursa gel dedi kargoya yakındı. Gittim kayıt yaptık. Buraya kadar herşey tamam. Kocam demez mi eee sen salı akşamları kurstayken ben evde napcam sıkılırım. kafamçokkarıştı
Buna daha önce iş teklif etmişlerdi zaten adam orda yineledi. Salı günkü derse siz girin o zaman dedi. Bi anda akşam 18.30 da kendimi matematik dersinde, eşimi de öğretmenim olarak gördüm kaydirigubbakcemile3 Çok tuhaftı yaaa kocamın öğrencisi oldum bundan sonrası için
esma aktarlarda satılıyor kabuk tarçın küçük küçük parçalar...
elmayla ilgili soruyu anlamadım.
elmaları rendele demiş ya zaten...
kızlar aldığım bulaşık makinası 3 programlı 750 tl
buda fırınım kızlar 230 tl
bide set üstü ocak aldım oda 320 tl hepsi arçelik
esmacım bebemmm
canım böyle uzun cubuk gibi bişi aktarlarda vardır.yanlız çok alma diğeri gibi olmuyo kokusu çabuk gidiyo
Tobii iyi günlerdee kullan canımm güzellerr :lepi:
çok pişmanımmmmmm :gitme:
evet dogrudr tatlım o adam normal hayattada cok süpermiş
bide o soylan kumarhane varya cengızle alının soydg dayınınmıs
annoww onu bilmiordum benn aboo bitti aliyle cengiz o zaman (bide ali cengiz çok güsel koymuşlar isimleri dimi :) )
çok pişmanımmmmmm :gitme:
Benim düğün zamanı yaptı bu gıcıklar o yüzden katılamadım...
Ne varsa sanki o kaa erkenden yapacakkk:dilcikar::dilcikar:
Bizde masuscuktan birbirimize düşseydik keşkeemafoldumben
annoww onu bilmiordum benn aboo bitti aliyle cengiz o zaman (bide ali cengiz çok güsel koymuşlar isimleri dimi :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?