GUNAYDIN FISTIKLAR
ESMY canım o kelebeklerine bayıldım çok cici kelebek gördümmü dayanamıyorum opuyorumnanaktan
aşureye bayılrıım fazlayı buraya yolla
buarada gözümden kaçmadı nevresiminde kelebekli hangi marka o ya mafoldumben
kızlar buyun yılbaşı ve ben evdeyim sinir oluyorum ya (gerçi hangi sene dışarda olduysam)
sizler napıyosunuz
pıtırcık sevgülüsüyle dışarda sanırım :dilcikar:
nisanım ağlayan pasta yap anneciğin kekini hazırlasın sana yeter:)
günaydn kızlar..
esmacım gördüm üniteni artık :) bence çok doldurmamışsın. insan bu fotoyu hediyeyi göndermeden koyar ama dimi
bu arada kızlar dün düğün tarihi kararlaştırdık. 5 haziranda evleniyoruz kısmetse ...
günaydn kızlar..
esmacım gördüm üniteni artık :) bence çok doldurmamışsın. insan bu fotoyu hediyeyi göndermeden koyar ama dimi
bu arada kızlar dün düğün tarihi kararlaştırdık. 5 haziranda evleniyoruz kısmetse ...
kızlar bu çooook begendiğim yemek odası...bunu almayı düşünüyorum.yanlız o gümüşlük gibi olan şeyi alsammı almasammı kararsızım sizce napiim..
fakat internette tv ünitesi veya sehpası varmı göstermiyo varmıdırki
Ben akşama ne yapayımm yaa :sinifsinif:
Akşama muhallebilli kadayıf yapaym dedim yanına ne olabilirr CADIARZU
günaydn kızlar..
Günaydınlarrrr
Ayy bu akşamm 1 yaş daha yaşlanıcaazzz akannehir
Akşama eltilerim ve annemlerrr gelicekk çok işimmm varrr :bbo:
Bişeyler hazırlamam lazımm CADIARZU
İkocumm ben hediyeni Salı günü gönderdimm gelmedimi daha yaa merak ettim dün kargoya baktım kargon İstanbulda bugün dağıtıma çıkarırlar inşallahhh :sinifsinif:
Benim koçişim Fatihh gönlümün fatihii o benimm opuyorumnanaktanevet ama kocamla adaş yazmış
kaydirigubbakcemileay hepsi doğru bi tek azcuk deel tamamen karamsar :1ninca:
Pıtır bence ilk gün o beyaz simli bluzu giy ben onu çok beğendimm opuyorumnanaktanevet kızlar hediyem sonunda geldi
çok eğlenceli bişi almış edacım bana
çok beğendim
teşekkürlerimide ilettim:))))
Hemşom
azcık cadı benim gibi :)) (yerine göree kaydirigubbakcemile3)
sempatikkedi:)
sıcak kanlı1hug:)
muhabbeti hoşkedi:)
beceriklikedi:)
süsleme ustasılepi:)
tam bi ev hanımıkedi:)
kayınpeder düşmanı :)))) (kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)
sadık (opuyorumnanaktan)
iyi yüreklikedi:)[/B]
Nee geldii nee geldiii zemuszemusKızlar benim hediyemde geldiii opuyorumnanaktan
ben burda kelimelerle mutluluğumu ifade edemeyeceğimi düşünerek mandilişimi telefonla aradım zemuszemus
bu tatlı vesileylede sesimizi duymuş olduk.
mandilişimin seside tıpkı kendi gibi burda yazdığı gibi sıcacık :1hug:
sevecenn
bende cır cırr konuştum ateş böceğ gibi kızın kafasını şişirdim :kedi:
ama napim mutlu olduğumda neşelendiğimde çenem düşüyorblmyorum o hakkımda ne düşündüüüŞeniz
Hediyeler hakkında fotoları yarın ekliycem.opuyorumnanaktan
azıcık merak edin anacımmm kaydirigubbakcemile3
ama beni kesinliklee çok iy tanımış ona göre çok zevkli şeyler seçmiş diyebilirimm opuyorumnanaktan
Ayy ayşemm hadi hayırlısı olsunnn kaydirigubbakcemile5günaydn kızlar..
Tobi bence de vitrin alma ben almadığıma o kadar menunumki temizliğim bile kolay oluyor salonda kaydirigubbakcemile3kızlar bu çooook begendiğim yemek odası...bunu almayı düşünüyorum.yanlız o gümüşlük gibi olan şeyi alsammı almasammı kararsızım sizce napiim..
fakat internette tv ünitesi veya sehpası varmı göstermiyo varmıdırki
Ayy olurmuu hiç ikoo yılbaşında tam elinde olsun diyee o kadar uğraştımm mafoldumbenAyşem hayırlı olsun . . .:asigim:
Gülsünüm canım benim . . . henüz gelen bişey yok :hulya:
belki bugn gelir ama. gelmzsede canımız sağolsn ayol zemuszemus
Yılbaşından snra alırım hedayemi
öyle bişi yok canım benim ödemedim kargo parası falan
calstgınzı kargoysa öyle oluyor benımkde gelmedı hala faturaları
ya evım asure fabrıkasına dondu
günaydın kıslarrrr
dün güsel bi akşamdı k.valide kendine gelmiş sonunda pek bi iidi çıkıp dolaşmak ii gelio kadına bi iki ev bulmuş :) yarın veya c.tesi bakıcaz beraber :) bu akşamda bize hindi dolma deil tavuk dolma yapcak iç pilavlı:) bide köstebek pasta yapcakmış akşam sipariş verdi gittik aldık aşkımla
bide film yüklemiştim ben mp3 üme 2012 filmini akşam onu izlicem die tutturdu açtık ama ben 12:30 a kadar dayanabildim yattım walla ümomda 1:30 da yatmış sabah sürünerek kalktı tabinese güsel bi akşamdı işte...
günaydn kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?