Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nisan cok hoşş :) ii günlerde kullanın.bizim de komşunun 15gün önce nişanı vardı tabii dün de evdelerdedamat bilezik takmış:) bizim komşu kızı çok şanslı walla:))

pıtır süper yaa ben akşamalrı bile gıdım gıdım saatli izin alıyorum ..değdi ama demii o kaa heyecana:)))

pıtır süper yaa ben akşamalrı bile gıdım gıdım saatli izin alıyorum ..değdi ama demii o kaa heyecana:)))

valla allaha şükür ailem sorun etmio
onunla çıkıcamı biliolardı zaten
daha dorusu annem biliodu:)
valla midem ondanmı ağrıdı acep dün, oda dio heyecandandır, akiam onun yanında geçti:)

arsicik çok geçmiş olsun...

pıtır sevindim güzel geçmesine...

nisan yağmuru güle güle kullan canım...

pıtırrrrrbiz mi varız bugün. esmy calıom diyordu:) benim ailem de sorun etmeden değilde zaten nasısa seneye yokmusum:) evimde geçiriimmiş:)) 2senedir hala gidemedim P

arsicik çok geçmiş olsun...

pıtır sevindim güzel geçmesine...

nisan yağmuru güle güle kullan canım...
saol canım

pıtırrrrrbiz mi varız bugün. esmy calıom diyordu:) benim ailem de sorun etmeden değilde zaten nasısa seneye yokmusum:) evimde geçiriimmiş:)) 2senedir hala gidemedim P

eh tabi orasıda öle
benim gitmeme daha çoook var:)
hehe iki senedir hala gidemedim lafına koptum ama ya:)

betoşşşşşşşşşşşşşş
ayy yakalandımm :1ninca:

Günaydınn kızlarrr Ocağın ve yeni yılınn ilk günüüü herkese şans uğur getirsinn :Saruboceq:
Offf yaa bu senede zenginn olamadımmm biletimize amorti bilem vurmadıı akannehir
Yazmalı,puketom naptı acep CADIARZU
Lahanamm başıyazmalıı evinde dimi kaçmadı yok olmadı olduysaa ona çıkmıştırr kaydirigubbakcemile3

Akşamm bizimde çok güzel geçti cümbür cemaat tüm aile bizdeydi tabi ben hizmet etmekten pek oturamadımm kaydirigubbakcemile3
Babam yeterr yahuu midemdee yer kalmadıı diye söylendi durduu kaydirigubbakcemile3

Bi sürü şey yapmama rağmen abimde bi sürü şey almış gelmiş..Baya bereketli güzel bi akşam geçirdikk zemuszemus

Koçacıkımda bana kahvaltı hazırlıyoo şimdii opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
akşam aradı ama acaba çaktırmadı mı beta...

ohh ohh Allah muhabbetinizi arttırsın...

Günaydın herkese (ben yeni uyandım çünkü )opuyorumnanaktan

Kocacıkımla çok güzel bi akşam geçirdik.

ılk kez yeni bir yıla onunla girmek ve onunla uyanmak çok güzeldi :asigim:

Şimdi biletin sonuçlarına bakayım. Büyük ikramiye ve amorti çıkmadı onu gördük de kaydirigubbakcemile3

Pıtır çok güzel bi foto, seninki burda değişik kız, cidden çok kilolu değil gibi CADIARZU

saol sulfatçım:)
arkama saklanıo benim, bide dio böle ii çıkıom ben:)
ama o fotoda gerçekten olduğundan kilolu çıkmştı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…