Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aldığım nevresim takımları kızlar. buyrun opuyorumnanaktan

bu sadece yastık ve çarşaf. çift kişilik

bunişanlımın anneannesine ördüğüm yelek

Çok güzel canım güzel günlerde kullan inşallahhh...opuyorumnanaktan
Yelekte çok güzel olmuş ellerine sağlık...kaydirigubbakcemile2

İyi pazarlar herkese

Sinayyy canım çok geçmiş olsun :teselli: Yanıktan çok korkarım dikkat et güzelim kendine

Nisan
güle güle kullan canım, yelek de çok güzel emeğine sağlık

Offf sıkıcı bi pazar yine :çok üzgünüm:

Kocam her pazar olduğu gibi çalışıyor ben de iş yapıyorum. Nevresimi değiştirdim, ütüyü yaptım, çamaşır toplayı asıyorum.

Akşama da ders çalışmam lazım yarın tarih kursu var ve ben ilk hafta kaçırmıştım. Onları okumam lazım, kocacıkım ödev vermişti onların yapılması lazım :bbo:

Güya kursa başladık ptesi ilk dersi kaçırdım, sonra yılbaşı tatili derken topu topu matematik dersi gördüm şuana kadar kaydirigubbakcemile3

nisanyağmuru güle güle kullan canım aldıklarını opuyorumnanaktan

ikinci nevresim takımı storway'in mi..

renk canlılığını merak ediyordum ben de senden fikir alayım

lahanam'ın da bağlantısından anlayacağınız üzre hafta sonu kardişlerimleydimkaydirigubbakcemile5

ablam ve lahanam bendelerde cumartesi akşamı kaldılar ve az önce yolcu ettim..

çok eğlenceli bir hafta sonu geçirdim..

pendik'in de altını üstüne getirdik alışveriş yaptık kaydirigubbakcemile2

pinti lahanam bana bir eşarp bile almadı :roflol::roflol:

nihalcim senin evini gösterdim lahanama..aslında esmadan haber verip seni cama çıkartıp el sallıcaktık ama aceleden yapamadık opuyorumnanaktan
biz de gönülden selamlaştık seninle alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nisanyağmuru güle güle kullan canım aldıklarını opuyorumnanaktan

ikinci nevresim takımı storway'in mi..

renk canlılığını merak ediyordum ben de senden fikir alayım

saol tatlım kaydirigubbakcemile5
aranclasy die bi marka canım.
yeri çok güsel
renklerde çok canlı duruyor.
öle mat değil.

çömez çeyizciler topiği, çömez topiği, çömler toplanmış, çılgın, çatlayın patlayın , çeyiz çeyiz:), çeyiz ablalar burada, çeyiz delüleri kikiki, çeyiz savara karşıyız:), çeyiz severler, çeyizci geldi hanıııımm:), çeyizde yaparım kariyerde, çeyizime dantelli don, çeyizin gülleri, çeyizini yiyim, özentileri, 2010 cici adaylar:), aşık, aşık eregli:), aşık hejar:), aga eregli:)))), aga hejar:), almayın ıvır zıvır, burdayizbuyrun, ceyiz, dışlanmış çeyizciler, diğer topic, eşyanız belli olmadan, hazirligi, herşeyiniz eksik, iyi sohbetler, kıskananlar çatlasın, kizlar, koca değil çeyiz istiyoz, kopyacı çeyizciler, kopyacı diyenlere tırt , kopyacı topik, modası geçiçek, okudukça çok gülüoruz, resimlerle, sohbete, tavsiyelerle, taze gelin adayları, yaşasın çeyiz olayı:), yapan

kızlar ben bu topiki de çok severim ki bir senedir çok fazla muhabbetlere girmesem de arada aldıklarımı ekledim sizden fikirler aldım yeri geldi fikir verdim.
üzülene üzüldüm sevinenle sevindim. evlendiniz mutlu olduk. şimdi çoğunuz evlisiniz.
haliyle çeyiz paylaşımlarının yerini sohbetler aldı.
yeni bir topik açmış arkadaşlar paylaşım amacıyla.
oraya aldıklarını ekliyorlar.
ben de ekledim yeri geldi buraya eklediklerimi.
ordakiler daha nişanlı herşeyin başında alıyorlar gösteriyorlar.
herkesin daha eksiği olduğu için buna daha ilgililer.
düşünün ki jenerasyon farkı var burada yer bulamamaışlar kendilerine topik açmışlar.
bu şekilde yazarak napılmaya çalışılıyor anlamadım.
çömler ne demek.
yada kopyacı.
neyi kopyalıyorlar anlamdım?
ben iki topiğe de bakıyorum yazıyorum bazen sadece okuyorum.
bu topik için aşağıda aşağılayıcı küçük görücü yazılar yazılmış mı?
sizde yapmayın bence.
ordakilerden daha olgunsunuz evlisiniz bugünelri geçirdiniz bilirsiniz.
bence o topiğe çok da yararınız our fikir vermek anlamında.
ama bilginizi iyi yönde kullanmak yerine topike hergün aşağılayıcı farklı şeyler yazıp çıkıyorsunuz.
her kim yazıyorsa bence biraz cesaretli olsun da girsin yopikte direk yazsın.
etiiketlere yazıp gitmek en kolayı. hepiniz uzaktan bildiğim kadarıyla terbiyeli insanlarsınız sataşmayana sataşmazsınız en azından ama nldu da durup durup sataşılıyor bu topiğe ben anlamadım.
amacım tartışmak değil buarada
sadece yanlış bir şey var ortada ve söylemek istedim çünkü anlamadım bi kesimin derdini
ya ben yanlışım ya da bunları yazanlar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrikler cnm
çok haklısın
kazene msj attım etiketleri ekleyenleri bulur muhakkak
keşke bu kdr ucuzca şeyler yapılmasaydı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gördüğümde bende çok üzüldüm :1no2: :1no2:
ve hiçte yakıştıramadım :umursamaz:

nisanyağmuru o nasıl bi örgüdür öyle yaa, saç örgüsü kısmı harika olmuş ellerine sağlık :))

nevresimlerde çok güzel, özellikle yeşil olan çok harika canlı canlı renkleri :) güle güle kullan bütün aldıklarını..

yazmalımm kardeşlerin yanındaymış ne güzel eğlenmişsinizdir :)) geçen yazmıştın ya zaten lahanamla yaptığımız yatak sohbetlerini özledim diye, acısını çıkartmışsınızdır inşallah :))

cnm ben evde deıldım zaten bugunn esmalarlaydım ŞenizŞeniz

burcucum tatlım gerçekten beğendiğine o kadar mutlu oldum ki anlatamam Şeniz Şeniz
burdan anlatmak yetersiz beğenmen benim için çok önemliydi. :kedi:
Son günlerde tek gündemim burcuya ne hediye alsamdı zevkle düşünüp hayal ediyordum bunu alsam nası olur napar kullanır mı olur mu olmazmı diye opuyorumnanaktan
Hepside çook güzel duygular, hele kargodan feleği şaşmış hatta folloş olmuş hediye paketlerini senin evinde görünce bi kez daha sevindim kıpır kıpır oldu içim. iyi ki yapmışız böle bişi, teşkürler pıtır sanada.
hepiciiiğinide güle güle kulllan canım... yerimseniben ne kadar çook söylesem az, cidden sevindin ya ben dahada bi mutlu olduum Şeniz
şekerparem buarada paketler gerçektn fena olmuş hele o çikolatalar yenmeyecek hale gelmiş ayol bu kargocular nası taşıyor yafs. klava:
buarada çook ama çook neşeli cıvıl cıvıl bi sesin var, hiç şaşırmadım sen gibi tatlı birisinin ancak böyle bıcır bıcır tatlı bi sesi olabilirdi.

tobi, eklediğin yemek odası güzeeeeelmiş canım :lepi: ya eğer tabağımı çanağımı bardağımı vitrine koyucam illa diyorsan al ama bana sorarsan kalabalık boş yere.

beta, amma kalabalık olmuşsunuz yaaa oturcak yer kalmamıştır sana kuşum kaydirigubbakcemile3

gülaycııım cumartesi baktınız mı evlere nasılmış?

Aybuer, hadi hayırlı olsun say bakalım şimdi 5 hazirana kadar kaydirigubbakcemile2

ay esma bize hiiiç kimse getirmedi aşure maşure. Annem gelmese yiyemeyecektik aşure

arsi naptın balım mevlut oldu mu pazar günü, iyileştin mi?
Yılbaşı gecesi hastanedeymişsin canım beniiim çook çok geçmiş olsun :teselli: kansızlıktan halsiz düştün iyice sanırım. Buarada hedayenide gördüm güle güle kullan hepiciğini.. canım betanınkileride eklesene merak ettim çook

fibu, kocanla barıştın mı

fmk, hoşgeldiiiiin a.s.

hayatim, çok güzel etmişsin yeni yıl dileğini kabul olur inşallh tatlım..
cimbomlu terliklerin, sulfatın nikah şekerleri, mektubu, yeşil kurbağa hepsi çoook cüceeeldi. Çoook incesin sultancım yeşil kurbağıda unutmamışsın :) Güle güle kullan hepsini fanatik hayatim.Ama benim en çok merak ettiğim minik kuş derin doğdu mu? Nasl, neler oldu çook çook merak ediyorum. Ablacığının sağlığı iyi mi ayy geel de bi anlat çatlıcam.

pıtır kıtır sen naptın sevgülünle diye soracaktım okudum az önce. Kız akşam 9biçiktan gece 4 e kadar mı birlikteydiniz anlamadım ben. Bide ne giymeye karar verdin sen en son?
Pıtır hanım eklediğiniz fotoyu albümünüze ekleyinde bizde bakalım alla alaa

buket, 2009un özetini çok güzel anlatmışsın yaa. Sahii neler geçti nelerrrr.. en çokta ekranın arkasına saklanarak güldüğümüz, üzüldüğümüz anlar unutulmaz..

nisan, ,işten çıkmıyormuşsun sevindiim oooh.. Aman Allah korusun bu zmanda.
anecine aldığın yüzüğü gördüm çok hoş tam annelik eminim benim annemde bayılırdı.Çeiyz için aldıklarınıda , Kayınvalidenin aldıklarınıda mutlulukla kullanırın inşallh. Kız en karlı sen çıktın yeni yılda :)

sufatcım, başbaşa geçirmişsiniz yılbaşını :asigim:
tam yahşi batı nasıldı diye sorcam bi kaç sayfa sonra okudum ki kötüymüş.
Esma ve denizde beğenmemiş kocişe diyemde gitmeyelim.

elma şekeri, tariflerini not ettim sağol canım

erva-nihal ne güzeeeell buluşmussunuz ooh
bide nihal noldu güzel bişi ne? Sulfata anlatcan şey ne? Ay ben bişi anlamadım.

yazmalı çıktı mııııııııı kaybolma bi yere sakın bak
hani bana ev alacaktın hani ben çalışmayacaktım artık hani verdiğin sözleeer
buarada yazmalım senden bişi istesem çok zahmet olmazsa, burcudan yaptığın alıntıyı silmen mümkünmü canım yaaa şimci ben işyerinden de bağlandığım için ismim deşifre olmasın olmasın :kedi:

sinay, aman canım yaaa naptın sen Allah kormuş beterinden. Ay içim cız etti yandı deyince. Şimdi nasıl peki, çok büyük yanıklar değil dimi ? Ya bide sen hastadın en son hepsi birara amaniiiiin :teselli:

Paşi, kundera, erva, papi, gaso, eda, nihal, tobi, bukit unuttuklarım siz naptınız bakim

buarada herkeselere selamlar
ben dolu dolu 3 gün geçirdiiiiim herşey çok güzeeeldi. detayları anlatırım sonra..
Bayramda da görüşememiştik 3 ayı geçmişti. .Bugun üzüldüm yine onları uğurlarken, gözlerim durmadı ben ağladıkça annemde ağladı yine. Ama Allah acılarını göstermesin napalım, kısmet bidahaki tatile inşllh.
Şimdi dört gözle şubat tatilini bekliyorum. ..

bizde ümriniye carfuda gıttık cnm
ya bız 4 kişiyidk oyuzden cok sıkılmadık
AMA FİLM KÖTÜYDÜ YANİ

aaa biz de orada seyrettik filmi, acaba aynı saatlerde orada mıydık :)))
film de bence eh işteydi, yani ben artık stand-up'ları kadar muhteşem filmler beklemediğim içim cmylmzdan,
çok hayal kırıklığına uğramıyorum, bilerek gidiyorum,
o yüzden eh işte diyorum ben :)

bir de topic polemiğini anlamadım ben :bbo: yoktum birkaç gündür, ondan sanırım..

canım zamanı gelır acıklarım ınsallahh
ben bugun askımlaydımm cok guzeldıı ayakkabı aradık ona öldüm bittim
sona babamla eve donerken bı kaza oldu ambulans cagırdılar canlı canlı seyrettı kazayı babam tam carpıcak dedı araba gum gırdı söför öldümü kaldımı haberım yok inş bişey olmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…