aa canımkızlar ben geldim. Dr ye gittim. Dr bana kist var dediultrason felan baktı. Kan tahlili yapıldı şimdi onu bekliyoruz. Ona göre tedavi verecekmiş 6 cm lik bi kistmiş
alsın bakalımyok la
dur ağzındna yel alsın
yani allah tabi sırasıyla versin de
dur daha aman diim
kızlar ben geldim. dr ye gittim. dr bana kist var dediultrason felan baktı. kan tahlili yapıldı şimdi onu bekliyoruz. ona göre tedavi verecekmiş 6 cm lik bi kistmiş
ay geçmiş olsun müboşcumkızlar ben geldim. dr ye gittim. dr bana kist var dediultrason felan baktı. kan tahlili yapıldı şimdi onu bekliyoruz. ona göre tedavi verecekmiş 6 cm lik bi kistmiş
sultan unutuyorum walla napim
zaten biz henüz o riski alamadık
benim şapşallığım yüzünden hahahahah
kızlar ben geldim. dr ye gittim. dr bana kist var dediultrason felan baktı. kan tahlili yapıldı şimdi onu bekliyoruz. ona göre tedavi verecekmiş 6 cm lik bi kistmiş
al işteeda makineye atabilirsin kapağıda tabi saati çıkararak eyvahedigeldismile
eda kızım ne demek nee sana serilmedi mi direkt çarşafa mı çalıştınıs :=))))))))))))))))))))
ay benim gelinliğin etek paramparça oldu zaten ya
maalesef
üzerine basılmaktan
ayyy hayatım öldüm gülmekten yaa
banada sermişlerdi ama kullanamamıştım
balayına giderkende akıl edememişim götürmeyi
havlu kağıtla hallettik o işi hahhahahhah
ya burda bekar kızların arasında
çok açmadan sölemek gerekirse
çok gelmedi tabi hani derler ya 5-6 damla hesabı
onuda filler emdi puhahhahaha
clipsoyu yaktım
saatini bozdum
sizin yüzünüzden
ya kızlar hani şu gece 10 dan sonra elektrik ucuz muhabbeti varya
ona aklım takıldı benim...
bu; akıllı saatler için geçerli sadece dime, yani normaller için değildireyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?