Arsi estağfh.
neyse sevindirik olunca bodoslama daldım, sizler nasılsınızz :))
pashim saati netten mi beğendin? altın saatmi normal saatmi? resmini koyabiler misin :)) ben çok özenirdim karı koca aynı saat takıyolar ya, küçükken dergilerde reklam görürdüm çift saatler falan, ama şimdi bakındım nette bulşamadım öyle hiç heralde artık olmuyo diyodum :)))
ben kaçıyorum azcık örgü öreceğim..
mandiş olumunekankayizsmile
yerimsenibençoğunluk gördü burdkiler kızlar yazarlar birazdannn ben unuttum vallaa
ben göremedim daha benneyaptımkiBEBEN ben
alıntı etmeyin
böcük gelene kadar meraktan ölmeyin die
silecem heee
tamamdır
patronumuzun oğlusunun sünneti var gitmek istemediğim gibi davetiyemizi aldık tataaam:)SN.BİANCA_M VE EŞİ !! yaa bal gibide biliolar bekar olduğumuu.gitmek istemiyoruum(( ama bi ton adam olucakk.işten bile atabililler belkimm iice paranoya yaptıımm (
kızlar en kısa zamanda inşallah sizde bu haberle gelirsiniz :))
demin konuşuyoruz nişanlanınca maaşım artıcak falan diyo işte, hep konuşuyoduk nişanlancaz etçez diyede, şimdi işe başlayacakken duymak farklı oluyomuş böyle hani derler ya kelebekler uçuyo karnımda diye, öle oldum :)))
pashim saati netten mi beğendin? altın saatmi normal saatmi? resmini koyabiler misin :)) ben çok özenirdim karı koca aynı saat takıyolar ya, küçükken dergilerde reklam görürdüm çift saatler falan, ama şimdi bakındım nette bulşamadım öyle hiç heralde artık olmuyo diyodum :)))
bu arada burda en beğendiğim saat buketin :)) fotoğraf makinesiyle bi pozu vardı, ordaki saati süperdi :teytey:
sulfat aşk olsun
herkes hediyesini giyip poz verdi
sen nie yapmıon hahhahaha
Lady iyi bak
Sağolun kızlarr olumunekankayizsmile
yeni smileylar gelmiş ilk görüyom ben çok eğlenceli :))
yazmalımm hayırlısı olsun sizede
pashim gözün aydınn :) düğün nerde olcak şstanbulda mı?
ayy böcüğü gördümmm çok tatlı olmuş saçı süper :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?